Connect with us

Horoscop

Cele mai des întâlnite 11 vise și semnificația lor

Cele mai des întâlnite vise și semnificația lor:

1. PĂDUREA ȘI IARBA ÎN VIS
Dacă visezi cu spațiu verde, acesta este semnalul că ai nevoie de liniște și ordine în viața ta. Verdele este o culoare eliberatoare. Eliberează-ți energiile negative și desprinde-te de tot ce îți face rău! Refugiază-te în ceea ce te împlinește.

2. MIREASA ÎN VIS
Dacă ai visat o mireasă sau un mire asta înseamnă că vrei să te supui unor reguli pentru a-ți asigura o viață cât mai stabilă, însă ai o problemă cu interpretarea corectă a acestor reguli. Mireasa în vis simbolizează întoarcerea la tradiții și declanșarea unei curățări profunde a haosului din viața ta.

3. MOARTEA ÎN VIS
Dacă ai visat că moare cineva drag, vei rupe legătura cu o persoană apropiată. Dacă ai visat că mori tu, vei începe o nouă etapă în viață.

4. BANII ÎN VIS
Te subestimezi prea mult. Pui mai mare preț pe lucrurile materiale, pe ceea ce ai decât ceea ce ești. Te consideri inferioară banilor și da… banii te fac pe tine, în acest caz.

5. BARZA ÎN VIS
Dacă visezi cu o barză nu înseamnă că vei avea un copil ci vei cunoaște o persoană cu care ai toate șansele să te îmbogățești, într-o afacere.

6. MAREA ÎN VIS
Ai nevoie să scapi de constrângeri. Trăiești într-o claustrofobie socială, ai nevoie de prieteni, de un spațiu mai mare, o casă cu grădină, de animale, de natură, de viață adevărată.

7. CAII ÎN VIS
Vrei să trăiești la țară. Te bate gândul de a te ocupa de terenuri agricole și de a călători cu banii făcuți din comerțul cu legume și fructe.

8. MÂNCAREA ÎN VIS
Te neliniștește ziua de mâine. Persoanele care visează cu mâncare sunt în general fără un loc de muncă și beneficiază de ajutorul cuiva (prieten, părinți, rude apropiate), iar acest gând, faptul că nu își pot asigura traiul zilnic, se reflectă prin apariția mâncării în vis.

9. FLORILE ÎN VIS
Dacă visezi cu flori înseamnă că trebuie să iei o decizie importantă în viitor, legată de perechea ta. Decizia nu va fi neapărat una pozitivă.

10. ATERIZAREA FORȚATĂ ÎN VIS
Multă lume visează că aterizează de la sute de metri sau chiar kilometri și când ajung să se zdrobească de pământ, realizează că au atins patul și se trezesc înspăimântați. Acest lucru înseamnă nevoia de a avea pe cineva aproape: căderea în gol arată drumul spre moarte de unul singur.

11. COPILUL ÎN VIS
Dacă ai visat cu un copil în vis, acesta este un semnal de alarmă! Copilul simbolizează pierderea oricărei raționalități în lucruri la care trebuie să fii extrem de atentă, lucruri care îți pot costa viața. Așadar, este un apel la concentrare!

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top