Connect with us

Horoscop

Cele mai excentrice zodii în materie de amor. Te numeri printre ele?

Acesta influențează nenumărate particularități ale personalității noastre și uneori constituie explicația pentru unele alegeri sau talente de care dăm dovada.

Iar această influență a semnului zodiacal se răsfrânge și asupra abilităților sexuale, astfel cele trei semne Fixe dau dovadă de energie inepuizabilă, iar semnele de Foc stăpânesc artă partidelor de sex spontane.

Însă, există patru semne zodiacale ce reușesc să ocupe locurile fruntașe în topul sexual și sunt adevărați maeștri ai întâlnirilor dintre aşternuturi.

Iată care sunt cele patru semne zodiacale

Este un lucru deja cunoscut, Scorpionul se plasează în topul celor mai abile zodii în rendez-vous-urile dintre așternuturi. Acest semn de Apă reușește să își uimească partenerii datorită sincerității și a disponibilității demonstrate în materie de sex. Scorpionul are fetișuri ce ar putea ridică multe sprâncene, însă, poți fi sigură ca o partida de sex cu un reprezentant al acestui semn, deși poate bizară, îți va rămâne în amintire pentru mult timp!

Semn al aventurilor, Sagetatorul are nevoie cronică de experiențe noi, iar sexul este un domeniu în care plictiseală este cel mai de temut inamic. Nativii acestui semn de Foc sunt dispuși să încerce orice, de dragul experienței, și se hrănesc cu aventura. De aceea, nu vei avea niciodată parte de partide de sex asemănătoare cu un Sagetator!

Fatada elegantă și conservatoare a Capricornului ascunde, de fapt, un adevărat zeu al sexului, ce lasă manierismele odată cu hainele. Acest semn de Pământ nu vede niciun impediment în a da ordine între așternuturi, în timp ce te seduce în mod definitiv cu doză de senzualitate cu care sunt inzestrati. In plus, nevoia de a fi întotdeauna cel mai bun nu îi va permite să aibă o prestație dezamăgitoare în timpul sexului.

Excentricul zodiacului, Varsatorul, nu are parte doar de inteligență, ci reușește să găsească întotdeauna modalități noi de a-și satisface partenerul sexual. Ciudatenia ce îl caracterizează se manifestă și între așternuturi, astfel nu vei avea parte de momente de plictiseala, daca partenerul tău este un nativ al acestei zodii cerebrale.

Citeşte şi Mariana Moculescu, reținută de polițiști: “Motivul este că i-am luat…”

Mariana Moculescu a fost reținută de oamenii legii timp de 48 de ore. Fosta soție a lui Horia Moculescu a făcut anunțul pe o rețea de socializare.

“Am fost reţinută de Poliţie, 48 de ore. Motivul este că i-am luat maşină lui Cristi Marin. Nu mă simt bine deloc şi sper să nu ajung la puşcărie. Fiecare mai greşim în viaţă şi e frumos să fim iertaţi. Îl rog pe Cristi, care nu îmi mai răspunde, să mă ierte şi să facă ceva în sensul acesta…” e mesajul disperat postat de vedetă pe o reţea de socializare.

Poliţiştii au intrat pe fir, după ce în urmă cu cinci zile, Mariana Moculescu a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj alarmant.

“Leo de la Strehaia, nasul lui Cristi Marin, m-a amenitat cu moartea. Mi-a spus ca daca nu-i dau masina lui Cristi, o sa mor spanzurata in Padurea Baneasa.

A pus deja oamenii sa ma caute si nu-mi dau pace. Am inregistrat tot si voi merge la Politie, daca nu se potolesc.

Citeşte şi Horoscop săptămânal Minerva, 26 noiembrie – 2 decembrie 2017, zodiile care iau FOC în perioada umătoare

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top