Connect with us

Horoscop

Cele mai puternice cinci zodii. Un nativ este șef din naștere

Unele semne zodiacale sunt mai dominante decât altele. Fiecare dintre noi are trăsături unice, iar unele dintre ele ne fac să fim persoane extrem de puternice!

Berbec: Sunt persoane foarte îndrăzneţe şi pot urca pe cele mai înalte culmi. Ei merg cât de departe e nevoie pentru a obţine lucrurile pe care şi le doresc. Au un nivel crescut de energie, lucru cărora multora dintre noi ne lipseşte. Un dezavantaj vital al lor este încăpăţânarea de care dau dovadă.

Rac: Este un semn zodiacal foarte puternic. El oferă multă dragoste şi este o persoană grijulie, dar cel mai important lucru este că nu lasă neajunsurile să îl doboare. Racul e hotărât şi face tot ce poate pentru oamenii pe care îi iubeşte şi care au nevoie de el. E o persoană motivată care e conştientă de lucrurile pe care le poate obţine.

Aceşti nativi sunt cei mai puternici

Leu: Acest semn este cel mai dominant din întreg zodiacul. El este şef din naştere şi are o personalitate puternică şi autoritară. E motivat şi îşi duce sarcinile la bun sfârşit de fiecare dată. Vorbeşte frumos şi e capabil să schimbe punctul de vedere al altora. Singurul dezavantaj al acestei zodii este aroganţa sa.

Scorpion: Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt firi înflăcărate, făcându-le să-şi urmeze mai uşor visurile. Sunt feroce, iar oamenilor le place compania lor, dar uneori ele tind să dea dovadă de snobism. Ele sunt foarte bune la analiză şi evaluare.

Vărsător: Aceşti nativi sunt foarte puternici datorită inteligenţei lor. Sunt atât de deştepţi încât au o soluţie pentru orice, iar odată cu înaintarea în vârstă devin şi mai valoroşi. Ei au abilitatea de a se retrage din orice situaţie ciudată sau dificilă în cel mai scurt timp posibil.

Citeşte şi Raport OFICIAL despre moartea Stelei Popescu! Medicii legişti au încheiat autopsia

Din ce cauză a murit Stela Popescu. Anunţul făcut de medicii legişti după finalizarea autopsiei. Trupul neinsufleţit al artistei a fost dus seara trecută la Institutul de Medicină legală iar în această dimineaţă medicii au făcut anunţul.

Medicii legiști au încheiat autopsia în cazul morții Stelei Popescu și au ajuns la concluzia că actrița a murit în urma unui atac cerebral vascular. Totodată, specialiștii au concluzionat că nu există semne de leziuni externe pe trupul actriței. Nu se știe deocamdată cât a agonizat actrița.

Poliţia a deschis un dosar de moarte suspectă în cazul morţii actriţei Stela Popescu, după ce actrița a fost găsită moartă în casă. Actriţa Stela Popescu a murit, joi, la vârsta de 81 de ani.

Actriţa Stela Popescu a murit, astăzi, la vârsta de 81 de ani. Actriţa a fost găsită la ora 15.50, de un echipaj SMURD, fară suflare, în propria casă.

„Un echipaj de-al nostru a fost la domiciliul dumneaei, în jurul orei 15.50 şi a găsit-o fără semne vitale“, a declarat doctorul Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti. Vestea morţii actriţei Stela Popescu a fost confirmată şi de viceprimarul Capitalei, Aurelian Bădulescu.

Stela Popescu a murit. Marea actriță a încetat din viață la vârsta de 81 de ani. Stela Popescu s-a născut într-o familie de învățători modești, iar prima amintire pe care o are bine întipărită în memorie este invadarea Basarabiei de către armata rusă.

Atunci, în 1940, tatăl ei considerat intelectual, deci dușman de clasă, este deportat în Siberia, iar mama se refugiază, împreună cu fiica în România, la Brașov.

Citeşte şi Casa Regală este în doliu. Mesaj de ultimă oră, plin de lacrimi şi durere

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top