Connect with us

Horoscop

Cine sunt cei mai buni frați în funcție de zodie

Se spune că sângele apă nu se face și indiferent prin ce greutăți treci în viață, un frate sau o soră îți va fi mereu alături să îți ușureze povara. Însă unele semne zodiacale pun un preț mai mare pe valorile familiale și  creează conexiuni mai puternice, în timp ce alții sunt preferă să fie mai independenți.

Iată care sunt cei mai bun frați, în funcție de zodie:

Berbec – fratele protector

Nativul din Berbec este extrem de loial și ar trece și prin foc pentru frații lui. Este destul de impulsiv, așa că un frate mai mic ar putea fi destul de chinuit în copilărie, însă lucrurile se îmbunătățesc odată cu trecerea timpului.

Acest nativ nu va pregeta și îți va sări imediat în apărare dacă cineva va încerca să te rănească. Este competitiv și luptător și nu va lăsa nimic să îi stea în cale. Deși are pretenții mari de la frații sau surorile sale, un Berbec va face orice pentru a îi proteja și îndruma.

Citește și: Cât de obsedați sexual sunt bărbații în funcție de zodie. Ce îi dă de gol

Taur – legături puternice cu frații săi

Taurii sunt persoane foarte loiale și pe care te poți baza în orice situație, indiferent cât de dificilă sau neplăcută. Sunt foarte atașați de familie și nu vor abandona niciodată aceste legături.

Au o relație foarte puternică cu frații sau surorile sale, în care nu lasă pe nimeni altcineva să intervină. De asemenea, acestor nativi le este greu să îi înțeleagă pe cei pentru care familia nu este o prioritate.

Citește continuarea pe pagina următoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top