Connect with us

Horoscop

Cum faci faţă unei despărţiri, în funcţie de zodie

Astrele joacă un rol important atunci când ne îndrăgostim şi modul în care fiecare trecem printr-o relaţie. Însă semnele noastre zodiacale ne influenţează şi felul în care facem față unor despărţiri.

Iată cum se comportă zodiile atunci când trec printr-o despărţire.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Berbecii sunt persoane care se plictisesc ușor. Vor o relație în care să fie tot timpul „în priză”. Dacă ei cred că relația nu este deloc palpitantă, se vor descotorosi de ea și vor fugi.

Atunci când trec printr-o despărțire, nativii Berbeci s-ar putea transformă într-o legumă sau ar putea face opusul, și anume să te dea cu totul uitării. Berbecii pot, de asemenea, să se închidă în ei, însă când te vei aștepta mai puțin își vor reintră în rol. Pe de altă parte, ei pot să pară de neatins și să se prefacă, dând impresia că nu te-au cunoscut niciodata.

TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Taurul are câteva dificultăți în a depăși momentele dificile. Pe de altă parte, când relația s-a terminat din cauza lor, nu mai privesc înapoi. Este posibil să se simtă dărâmați atunci când se despart de cineva. Au emoții contradictorii, furie, depresie, durere și ura, dar cu toate acestea încă speră să se impace.

Se gândesc de obicei la timpurile bune și la cât de specială era persoană respectivă și este posibil să nu recunoască ce au gresit.

Este posibil că Taurii să aibă nevoie de ceva mai mult timp pentru a-și reveni însă, dacă ești un Taur, evita să urmărești contul de Facebook sau Twitter al fostului iubit.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Gemenii sunt persoane care îți pot da senzația că sunt fericiți în relație, deși nu sunt. Au o personalitate amuzantă, dar își pot ascunde neplăcerea în spatele unei fete zâmbitoare. Pot să se detașeze imediat în cazul în care au impresia că relația nu mai are rost.

Au întotdeauna un plan B în cazul în care o relație esueza. Pe lângă asta, găsesc ușor o nouă preocupare sau se dedică carierei.

RAC (22 iunie – 22 iulie)

Persoanele născute în acest semn zodiacal sunt iubitoare și sensibile. Dacă un Rac simte că nu primește ceea ce i se cuvine poate deveni excesiv de gelos sau îi poate răni pe cei de lângă el, devenind cicălitor și santajist.

Uneori au tendința să devină sufocanti iar, câteodată, când partenerul îi părăsește, au nevoie de ceva timp pentru a depăși neplăcutul moment.

LEU (23 iulie – 23 august)

Leii sunt foarte mândri de ei și pot să se poarte uneori că niște dive. Bărbatul Leu are o părere foarte bună despre el atunci când vine vorba de relații. Există momente în care simt nevoia să le dovedească partenerilor că greșesc și simt nevoia să-i facă pe aceștia să-și ceară iertare.

Cand sunt părăsiți, trăiesc cu impresia că persoană iubita se va întoarce la ei pentru că sunt prea importanți pentru ea. Pot avea momente în care au accese de furie. Leii au nevoie să învețe să trăiască alături de cineva și să învețe artă compromisului pentru a avea o relație fericita.

FECIOARA (24 august – 22 septembrie)

Oamenii născuți sub semnul zodiacal al Fecioarei sunt cerebrali și practici. Ei vor să termine totul în cazul în care relația le aduce mai multe pierderi decât câștiguri. Pe de alte parte, dacă s-a implicat profund în relație atunci va face orice este posibil că să o pastreze.

Pot fi foarte axați pe uniune și este posibil să nu știe cum să se desprindă. Acest aspect îi poate ajută în menținerea unei familii.

Daca un nativ Fecioara simte că o despărțire este inevitabilă, atunci va încerca să facă tot posibilul să o salveze, însă dacă nu va reuși va renunta complet. Partea urâtă a acestui lucru este că acesta se va închide în el și va avea dificultăți în a-și găsi pe altcineva.

BALANTA (23 septembrie – 23 octombrie)

Balantele sunt persoane care vor echilibru în viață lor. Ei văd relația că pe un contract social și, dacă această eșuează, vor fi răniți și rușinați. Vor că partenerii lor să se reindragosteasca de ei în cazul în care relația se raceste.

Sunt înconjurați de o atmosfera frumoasă și această poate deveni inconfortabilă dacă suferă o despărțire. Oamenii născuți în această zodie vor să găsească echilibrul imediat deci, dacă relația nu merge, vor caută pe altcineva care să îi iubeasca.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Sunt persoane pline de emoții. Iubesc profund și urăsc mult, mult mai profund. Au tendința să comploteze împotriva ex-ului atunci când sunt foarte răniți și supărați. Când iubesc foarte mult, judecată le poate fi întunecată de furie și violenta.

Pot fi foarte manipulativi. Urăsc să fie conduși de parteneri și întotdeauna urmăresc să conducă în relațiile lor. Au nevoie de un partener blând și iubitor care să le fie total devotat.

SAGETATOR (23 noiembrie – 23 decembrie)

Semnul zodiacal al Săgetătorului conferă oamenilor născuți sub acesta un spirit de foc. Tânjesc după dragoste și pasiune. Sunt spirite libere. Să aibă o singură relație poate fi dificil pentru ei. Ei găsesc poligamia că pe ceva normal și acceptabil.

Vor să aibă un cumul de energie în relațiile lor. Au tendința să-și dorească aventură și să însele. Această tendința le poate oferi o masca care să-i ajute să treacă ușor la o nouă relație atunci când altă se termina.

CAPRICORN (24 decembrie – 20 ianuarie)

Capricorni sunt persoane individualiste care muncesc din greu atât în carieră, cât și în viață personală. Vor încerca din greu să mențină echilibrul între muncă, venituri și relații. Dacă partenerul unui Capricorn încearcă să-l părăsească, acesta va încerca să discute situația. 4

Vor că familia să rămână unită. Urăsc să se gândească la divorț sau la despărțire și cred că totul are o soluție. Sunt foarte loiali. Pe de altă partă, dacă relația devine otrăvitoare și partenerul înșală, Capricornul își poate construi o carapace care să lase în exterior jignirea partenerului.

VARSATOR (21 ianuarie – 18 februarie)

Oamenii născuți în acest semn zodiacal pot fi și devotați, dar și manipulativi în același timp. Pot fi iubitori și urăsc despărțirile. Pe de altă parte, dacă simt că relația îi rănește, vor face în așa fel că partenerii lor să facă primul pas în despartire.

Considera că violență este un lucru rău și că puterea cuvântului este cea mai bună. Dacă simt că în altă parte există un loc mai bun pentru ei atunci vor avea tendința să vadă dacă acel ceva este mult mai benefic.

PESTI (19 februarie – 20 martie)

Pestii au nevoie să fie tot timpul cu cineva care să le răspundă nevoilor lor. Este posibil să alunece dintr-o relație în altă fără să aibă vreo mustrare de conștiința sau nici măcar să nu realizeze că sunt deja într-o relatie.

Au tendința să fie visători și să-și dorească multe lucruri pe care nu le pot avea de la un singur partener. Dacă se mențin într-o relație vor să aibă toate dorințele îndeplinite altfel vor avea impresia că le lipsește ceva și vor deveni depresivi.

Un alt lucru care se poate întâmplă dacă aleg monogamia este acela că își vor îndrepta atenția pe hobby-urile lor pentru a-și satisface necesitățile. Nativii Pești au tendința se implice profund în relație, dar în același timp le este foarte ușor să zboare la altă.

După o despărțire este posibil să fie necesar că partenerul să dispară complet din viață lor pentru că Peștii să se poată mișcă din nou.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top