Connect with us
Cum influențează trecerea la ora de iarnă FIECARE ZODIE

Horoscop

Cum influențează trecerea la ora de iarnă FIECARE ZODIE! Ce nativi sunt cei mai avantajați de această schimbare

În acest weekend vom trece la ora de iarnă. În noaptea de 28 octombrie spre 29 octombrie vom da ceasurile cu o oră înapoi. Acest lucru vine cu o încărcătură deosebită în viața noastră, resimțită diferit de fiecare semn astrologic.

Schimbarea orei se face în aşa fel încât ora 4:00 a dimineţii de 29 octombrie 2017 devine ora 3:00. În acest fel, se foloseşte lumina naturală pentru o perioadă ceva mai lunga de timp, pe parcursul unei zile.

De tregulă, majoritatea oamenilor se adaptează cu uşurință la schimbarea orei, modificările adaptive ale organismului făcându-se complet în circa cincisprezece zile.

Totuși, trecerea la o altă oră poate avea un impact la nivel subconșient, iar astrologii sunt de părere că fiecare nativ reacționează altfel la un asemenea eveniment.

Iată cum sunt afectate zodiile de trecerea la ora de iarnă:

Berbec – Ești un semn de foc, iar apropierea iernii nu îți este tocmai prielnică. Trecerea la ora de iarnă te face să nu te simți în largul tău. Te vei confrunta cu unele dificultăți de concentrare, dar pe măsură ce timpul va trece, te vei obișnui cu sezonul rece, iar lucrurile vor intat ușor-ușor pe făgașul normal.

Taur – S-ar putea să simți o oarecare stare de iritare din cauza acestei schimbări orare. Nimeni nu reușește să-ți intre în grații și ai tendința să fii puțin mai critic decât în mod obișnuit cu cei din jurul tău. Și tu ai unele dificultăți de adaptare la noua oră.

Gemeni – Pentru tine, această trecere la ora de iarnă nu pare un obstacol. Ești un semn de aer, te simți bine toamna și primăvara, iar această schimbare nu te va bulversa prea tare și nici nu îți va da planurile peste cap.

Rac – Luna este guvernatoarea ta, iar o noapte mai lungă pentru tine este benefică. Nici tu nu vei avea mari probleme în adaptarea la această schimbare, care nu pare să îți tulbure starea.

Leu – Te simți mai lipsit de vlagă după această schimbare și parcă ai vrea mai mult timp de odihnă. Ești cumva pus pe harță și ar trebui să eviți să intri în discuții contradictorii în această perioadă.

Fecioară – Vremea rece și faptul că se face întuneric mai devreme nu îți pică bine. Parcă ți-e dor de vară și ești nostalgic după zilele călduroase.

Balanță – Ție îți priește această modificare orară și parcă te simți mai bine și ai un tonus mai bun. Ai chef de a face lucruri noi și nu pare să te demoralizeze faptul că ziua va fi de acum mai scurtă.

Scorpion – Trecerea la ora de iarnă nici nu te avantajează, dar nici nu te dezavantajează. Ești o fire adaptabilă și nu întâmpini mari dificultăți când intervine un astfel de eveniment. Nu vei avea neplăceri la locul de muncă.

Săgetător – Acuzi o stare de oboseală și practic nu ai chef să faci nimic. Nu îți face această schimbare și ești predispus la mici depresii sau la stări de apatie în zilele următoare, până când te vei obișnui cu noua oră de iarnă.

Capricorn – Este o perioadă în care comportamentul tău devine foarte schimbător, ca vremea de afară. Starea ta le provoacă o ușoară confuzie celor din jurul tău, care nu știu cum să se descurce cu tine.

Vărsător – Trecerea la ora de iarnă te face puțin mai activ și până la venirea iernii poți face tot ce ți-ai propus, dacă depui un pic de efort.

Pești – Pot urma zile în care te simți mai sensibil ca de obicei, dar nu ar trebui să întâmpini prea multe dificultăți în a te adapta la această oră.

Citește și: Ora de iarnă 2017: Medicul Tudor Ciuhodaru, cinci lucruri pe care trebuie să le facem

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top