Connect with us

Horoscop

Cum să cucerești un bărbat în funcție de zodia lui

Uneori avem nevoie de puțin ajutor când vine vorba de dragoste. Indiferent de cât de tare ne place un bărbat și de câtă încredere avem în puterile noastre de seducție, un pic de asistență din partea astrelor nu poate să strice!

Dacă sunteți pasionați de astrologie, știți deja că nativii fiecărei zodii au anumite caracteristici comportamentale similare. Astrele vă pot ajuta să descoperiți cum să cuceriți inima unui bărbat, în funcție de zodia sub care s-a născut.

Berbec

Cu un Berbec, nu vrei să îți joci toate cărțile din prima mână. Trebuie să acționezi subtil, deoarece acestor nativi le plac provocările. Bărbații născuți sub acest semn adoră femeile deștepte și  le poți cuceri inima cu un schimb inteligent de replici.

Nu trebuie să îi grăbești într-o relație serioasă, deoarece pun mare preț pe independență. Ia lucrurile ușor și sigur îți va pica în plasă!

Taur

Taurii sunt guvernați de planeta Venus și adoră mâncarea bună, frumosul și tot ce se adresează simțurilor. Acești nativi pun mare preț și pe valorile materiale. Dacă vrei să îi cucerești, trebuie să fii aranjată din cap până în picioare și să le lauzi gusturile.

Deși pare un clișeu, calea spre inima unui Taur trece prin stomac. Dacă poți să îi oferi lucrurile fine din viață, acest bărbat va fi doar al tău!

Gemeni

Datorită naturii sale duale, bărbatul Gemeni se poate dovedi a fi o provocare. Cu acești nativi trebuie să iei lucrurile încet: mai întâi o prietenie solidă, iar apoi o relație. Cel mai probabil, vei întâmpina niște dificultăți pe drum, dar nu trebuie să renunți.

Gemenii urăsc să se simtă plictisiți, așa că trebuie să le oferi multe momente de spontaneitate. Cu cât îi provoci mai mult, cu atât se vor îndrăgosti mai tare. Însă trebuie să ai grijă să le arăți că ești și o persoană pe care se pot baza!

Uite care este secretul: Gemenii urăsc rutina. Dacă găsești un asemenea bărbat, care se simte blocat într-o situație și îl ajuți să iasă din ea, calea spre inima lui îți este deschisă!

Citește continuarea pe pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top