Descopera cum sa te conectezi cu ingerul pazitor

02.08.2015
Descopera cum sa te conectezi cu ingerul pazitor

Ingerul pazitor este prezent in multe religii din intreaga lume, de la Biblie la Coran aceasta fiinta divina ne pazeste de rau si ne vegheaza intreaga viata.

CITESTE SI: CE SPUNE RELIGIA DESPRE APARITIILE INGERILOR IN VIATA TA

Invata cum poti sa te conectezi cu ingerul tau pazitor pentru a putea fi in directa interactiune cu aceasta fiinta celeasca. In religie, cuvantul ,,inger” se traduce prin ,,mesager” si atat timp cat esti pe Pamant acesta este cea mai apropiata conexiune a ta cu divinitatea. Un alt aspect pe care nu trebuie sa il uiti este ca ingerul pazitor este singura entitate care va ramane cu tine toata viata, asadar imbunataeste-ti relatia cu el.

Ingerul pazitor poate sa isi faca simtita prezenta prin starile emotionale pe care le ai. Daca simti intr-un anumit moment ca nu trebuie sa iei acea decizie, chiar daca tie ti s-a parut corecta, ,,pumnul” din stomac este cel care iti arata ca ingerul pazitor iti transmite ca ceva nu este inregula.

O alta modalitate prin care ingerul pazitor se poate conecta cu tine este atunci cand esti singur in incapere si cu toate acestea auzi usoare sunete pe fregvente scazute, chiar daca ti se poate parea ca este zgomotul unui aparat, de obicei ingerul pazitor comunica cel mai bine atunci cand sunteti doar voi doi.

Daca simti dintr-o data un gust dulceag in gura, fara sa fi mancat prajituri sau ceva care contine zahar, se spune ca ingerul tau pazitor te rasplateste pentru cum te-ai comportat in ultima perioada.

Tu ai simtit vreodata prezenta ingerului tau pazitor?

Sursa foto: rockhealth.com