Connect with us
Din octombrie, se schimbă norocul pentru această zodie

Horoscop

Din octombrie, se schimbă norocul pentru această zodie

Luna octombrie vine cu vești foarte bune pentru acești nativi. Se poate spune că norocul lor se va schimba și că vor ajunge să fie avantajați de astre.

Dacă până acum au avut unele dificultăți, de acum va ieși soarele și pe strada lor.

Schimbarea această benefică se produce odată cu intrarea în luna octombrie și durează până la finalul anului 2017.

Mișcarea retrogradă a lui Saturn a început din aprilie și durează până în septembrie 2018. Între aceste luni, nu a fost o perioadă bună pentru luat decizii majore de viață, pentru că au avut unele zile în care s-au simțit cuprinși de griji și anxietate.

Exaltarea lui Marte până în noiembrie le ajută să găsească un echilibru între planul profesional și cel personal. Jupiter intră în Balanță în octombrie 2018, iar lucrurile încep să arate bine pentru acești nativi.

Performanțele lor se îmbunătățesc și sunt cuprinși de un optimism contagios. Deși vor exista și unele zile mai puțin faste, în plan financiar, lucrurile arată foarte bine.

Nativii pentru care se schimbă norocul până la finalul anului sunt cei din zodia Balanță.

Citește și: Horoscop 2019: Ce ne aduce anul viitor din punct de vedere astrologic

În ceea ce privește relațiile amoroase, nativii Balanță vor începe să înțeleagă mai bine problemele partenerilor de viață, iar romantismul va fi accentuat de această atitudine.

Însă, nativii Balanță sunt avertizați să nu ia acțiuni impulsive asupra persoanei iubite. Cei care au o relație care nu mai funcționează și care îi epuizează psihic sunt sfătuiți să se reorienteze și să lase baltă relația nefuncțională.

Citește și: Vin încercări grele pentru aceste zodii

Citește și: Cele două fețe ascunse ale fiecărei zodii, potrivit lui Mihai Voropchievici

Cu toate acestea, în ultima parte a anului, în special Balanțele cu vârstă înaintată, pot suferi unele necazuri cu sănătatea, dar nu este vorba despre nimic grav.

1 Comment

1 Comment

  1. OLTILIA

    2018-09-25T17:49:18+03:00 at 17:49

    Ma refer la starea ROMINIEI,
    Noi romanii, chiar am renuntat la tot, nu mai avem constiinta, nu mai avem credinta, nu mai avem personalitate, nu mai vedem nimic in jurul nostru ?
    Suntem hipnotizati sau am tampit, pur si simplu.
    Cum acceptam sa ne conduca spre pieire, un neispravit, care desigur ca este bolnav psihic, acest Nicolae Liviu Dragnea este bonav de putere, vrea sa-i demonstreze ”pipitei” ca poate face orice doreste el sau ea.
    ROMANI, in amintirea vitejilor nostri inaintasi si mai ales in amintirea copiilor cazuti pentru libertate in DECEMBEIE 1989 , iesiti din Somnul cel de moarte si eliberati tara de NEBUNI, HOTI, ANALFABETI, intr-un cuvant ”de NESIMTITI”
    Scoateti in fata romanii adevarati, frumosi, invatati, culti, iubitori de tara si de neam, cunoscatori ai trecutului vitejesc al poporului roman.
    Imediat, dati mana cu mana cei ce simtiti inima romana si aveti grija de trecutul, prezentul si mai ales de viitorul acestui popor.
    Viorica Vasilica Dancila, te rog sa renunti singura la scaunul pe care-l ocupi, din respect pentru noi tot romanii. Nu ne ingropa cu totul in prapastia necunoasterii, a ignorantei totale pe toate domeniile. Nu ne face sa ne crape obrazul de rusine ca avem un PREMIER care nu are voie sa caste gura in lume, pentru ca ar debita doar enormitati.
    GATA, am ajuns la capatul rabdarii, JOS PROSTIA, INCOMPETENTA, HOTIA si mai ales NESIMTIREA !!!!!!
    Nu mai suportam acest mediu toxic, noi, batranii nostri, tinerii nostri, copiii nostri, meritam o soarta pe masura caracterului de oameni cu mult bun simt, cu o pregatire superioara multor popoare care ne gazduiesc acuma in diaspora, scoala noastra este remarcata imediat ce vine un copil din Romania la orice scoala din ”diaspora”.
    ROMANI din Romania si din diaspora, UNITI_VA pentru cel mai nobil gest: SA ELIBERAM ROMANIA DE CONDUCATORII ACTUALI, de prostie, de incultura de hotie si de NESIMTIRE.
    Fara Liviu, Viorica, Carmen, Tudorel !!!!!!, Calin si tot neamul lor din Teleorman.
    Romani, de noi depinde soarta ROMANIEI, iesiti voacal si cereti sa se faca curatenie in ROMANIA, fara inculti, fara hoti, fara nesimtiti si mai ales fara penali.
    Un bun roman, 70 ani, inginer constructor cu facultatea urmata la cursuri de zi, fara sa repet vre-un an si cu examenul de diploma obtinut la prima prezentare.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top