Connect with us

Știri

Cum îți dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui să faci în viață

Cum îți dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui să faci în viață. Fiecare nativ din fiecare zodie, are diferite aptitudini si calitati, ceea ce inseamna ca fiecaruia dintre noi poate avea un anumit tip de succes sau reusita intr-un anumit domeniu.

De aceea uni dintre noi avem sentimentul acela in care nu ne simtitm la in elementul nostru la locul de mucna. Tot din acest motiv se explica si fatul putem fi mai atras de un anumit tip de actividate decal poate cel care il practicam.
Din fericire astrologia ne ajuta cu numeroase informatii referitor la aceasta.

Cum îți dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui să faci în viață

Berbec

Este mai mult decat evident faptul ca acesti nativi sunt intr-o continua competitie.
nativii berbec, sunt foarte energici, ambitiosi si asa cum spuneam mai sus, competitivi. Nu le place absolut deloc rutina zilnica, iar cu atat mai mult nu le va placea nici la locul de munca. Acestor nativi le place sa tinteasca cat mai sus, sa conduca si sa isi impuna propriile reguli, iar aceste motiv le ofera o multumire poate chiar si o frustrare foarte mare alandu-se in postura de subordonat.

Acesti nativi adora meseriile care ii supun comstant la provocari. Atlfel spus ei cauta adrenalina, deoarece aceasta este cea care ii tine in miscare tot timpul. Iau decizii cu o foarte mare proptitudine, chiar si in situatii dificile de stres. Datorita ambitiei lor acesti nativi pot reusi in aproape orice domeniu insa cea mai buna cariera o vor face in : armata, politie, chirurgie, sport de perfoemanta si detectivi.

Taur

Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata. La acesti nativi succesul vine incet si sigur, datorita calitatilor lor. Acesti nativi dau dovada de o tenacitate si rabdare aproape iesita din comun, dar in acelasi timp fiind si foarte stabili. Ei stiu ca succesul nu va venici niciodata peste noapte iar ptr a-l obtine este nevoie de foarte multa munca dar si de perseverenta. O data ce isi propun ceva sau mai ales daca rasplata materiala este foarte mare, isi scot la suprafata simtul artistic si nu se vor lasa nci in ruptul capului pana nu vor reusi.

Au de regula un ritm foarte lent, poate chiar insuportabil ptr alti nativi din alte zodii. Niciodata nu isi va scoate din minte miza pe care si-a propus-o, nu se va gandi niciodata cat va munci, va avea un singur gand si anume sa isi castige atat cat si-a propus.
Acesti nativi pot fi excelenti : bancheri, contabili, oameni de afaceri, dar si foarte buni artisti cu rezultate foarte bne in : moda, design, pictura, muzica, decoratiuni interioare.

Citește și: Karma zodiilor pana pe 7 septembrie 2019. Începe o perioada excelenta pentru 3 zodii

Gemeni

Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata. Acesti nativi sunt maestrii comunicarii, le place sa faciliteze schimbul de informatii sunb orice aspect. Datorita faptului ca le place sa fie mereu in miscare sunt foarte dornici de a cunoaste locuri si oameni noi. Acesti nativi nnu for putea face fata niciodata unei activitati in care sa stea inchisi intr-un birou toata ziua, in acest caz vor fi foarte nefericiti si niciodata multumiti de rezultatele lor.

Acesti nativi au cel mai des nevoie de stimulare intelectuala, au nevoie ca ceva sa ii tina mereu treji, iar din acest motiv de regula se vor ocupa de maim ulte sarcini sau activitati in acelasi timp. Acesti nativi au un simt al umorului foarte bine dezvoltat, la fel si inteligenta lor fina ii ajuta sa iasa cu bine pana si din cele mai dificile situatii.
Sunt realmente excelenti : scriitori, jurnalisti, avocati, actori in special de comedie, purtatori de cuvant.

Rac

Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata. Acesti nativi au un mare atuu , anume : au o intuitie buna, intuitie de care se si ajuta ori de cate ori este nevoie.
Acesti nativi sunt cunoscuti prin simtul lor oportunisc, oferit de intuitia pe care o are. Au o rabdare dusa la extrem uneori si intotdeauna asteapta momentul cel mai potrivit ptr a actiona si astfel sa obtina ceea ce isi doreste. Solutiile lui nu vor la indemana oricui, dar nici usor de anticipat.

Acesti nativi trec la atac din plin exact in monetul in care te astepti cel mai putin. Deasemenea racul este semn al familiei si al stabilitatii ceea ce ii face sa activeze cu succes in domenii cum ar fi : protectia sociala, afaceri cu jucarii sau locuri de loaca ptr copii, sau buni scriitori ptr literatura de copii.

Citește și: Adevăratul mod în care funcționează KARMA. 12 legi ale karmei de care nu poți scăpa

Leu

Acest nativ stie intotdeauna sa isi arate adevarata sa valoare in fata tututror ptr a atrage atentia asupra sa. Un astfel de nativ este greu de condus, greu de suportat, cu atat mai mult cand este pus in situatia in care ceva nu ii covine. Tinta lui este mereu foarte sus si nu accepta sa fie subaltern. Acest nativ este abitios,autoritar, creativ, generos si optimist, calitati care il ajuta sa atraga usor oportunitatile pe care si le doreste.

Putem gasi acesti nativi in politica, in fruntea celor mai mari companii,, televiziune ( unde pot face o cariera stralucitoare ) actori sau chiar in afaceri cu pijuterii de lux. Acesti nativi avand o slabiciune aparte dar si o atractie de nestapanai fata de lucrurile scumpe.

Fecioara

Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata. Acesti nativi sunt poate cei mai harnici si responsabili nativi din zodiac. De regula sunt foarte bine organizati,ordonati, muncitori. Nu sunt receptivi la schimbari, nu viseasa sa fie sefi si nu isi asuma riscuri. Acesti nativi sunt aceeia care sunt constienti de impactul actiunilor lor asupra companiei sau a celor din jur ceea ce ii face sa lucreze cu responsabilitate.

Precizia, logica , si inteligenta ii face pe acesti nativi foarte buni in domeniile : I.T. , matematica, contabilitate, cercetare, iar talentul lor inascut ptr analiza si stocare de informatie ii face sa reuseasca si ca oameni de presa, farmacisti, sau medici de nutritie.

Balanta

Ei bine aici vorbim in mod cert doar despre eleganta si succes.
Acesti nativi isi vor alene intotdeauna locul de munca care le va oferii un mediu suficient de armonios. Nu se vor da la o parte niciodata de la munca fizica. Sunt foarte buni diplomati, au excelente abilitati de comunicare, judeca just, sunt onesti si au un simt estetic foarte dezvoltat pentru eleganta si bun gust.

Acesti nativi pot fi cei mai buni consilieri, sau politicieni de succes, deasemenea pot avea reusita si in relatii publice, notariat, resurse umane, ori justitie. Simtul estetic catre frumos si eleganta ii recomanda ptr activitatile si vor avea succea in astfel de activitati cuma r fi : creatori de moda, inventatori de parfumuri, stilisti.

Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata

Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata

Scorpion

Acesti nativi se ghideaza dupa ideea ca : ” niciun efort nu este prea mare daca vrei sa ai succes „. Nativii scorpion au o tenacitate si o ombitie aproape iesite din comun. Dispun de o forta interioara extraordinara, chiar de cea mai mare forta interioara comparativ cu ceilalti nativi ai celorlalte zodii. Sunt capabili de orice sacrificiu, pot rezista in conditii grele de munca si se pot chiar sacrifica orice urmas de confort personal, asta numai daca el considera ca se merita. Sunt nativii foarte constienti ca fara efort nu vei face niciodata nimic. Au o capacitate de ma manipula oamenii din jur dar si imprejurarile si vor intoarce situatiile in favoarea lor.

Uneori acesti nativi pot fi lipsiti de scrupule in drumul lor catre succes.
Acesti nativi sunt potriviti prntru orice meserie, pot fi excelenti detectivi, psihologi chirurgi, ofiteri, psihiatri, medic legist, insa meseriile preferate sunt administratea banilor celorlalti, in asigurari, banci, fisc. Politica nu este domeniul tentant ptr un astfel de nativ.

Sagetator

Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata. Acesti nativi au un fler aparte pentru succes.
Nativii sagetator, miros succesul inca de la o distanta suficient de mare, stiu sa primeasca acest succes cu o nonsalanta incredibila.

Au o atitudine pozitiva, incredere de sine sporita, iar asta face ca de fiecare data sa ajunga acolo unde isi doreste.Pe de alta parte este adevarat ca acest nativ poate devenii greu de suportat de catre parteneri ori asociati, asta din cauza arogantei de care dispun si a remarcilor directe si taioase, cu toate acestea li se trece repede cu vederea deoarece chiar nu te poti supara pe un astfel de nativ. Are un simp al umorului spectaculos, dar si o capacitate de a se replica in functie de situatie, iar acestea din urma ii scoate pe acesti nativi din roice situatie.

Acesti nativi se simt atrasi de meseriile care implica calatoriile, limbi straine, sau filozofia, religia, sau justitia , insa pot fi atrasi si se potrivesc si cu meseriile care implica multa comunicare : profestori, traineri, ghizi spirituali sau teologi.

Citește și: Super seria astrologică: De ce sunt Săgetătorii speciali

Capricorn

Acesti nativi sunt un exemplu de profesionalism desavarsit, datorita faptului ca trateaza totul cu maxim profesionalism si responsabilitate. Dintre toti nativii, capricornul este cel mai orientat catre ascensiune, insa nu va acces rapid la succes. In fata schimbarilor sunt destul de reticenti fapt care ii face de cele mai multe ori sa rateze oferte furmoase si benefice ptr ei. De cele mai multe ori acestor nativi de trebuie un timp destul de indelungat ptr a ajunge acolo unde isi propun si anume in varful ierarhiei, insa odata ajunsi acolo stiu cum sa isi pastreze pozitia si vor fi foarte prudenti.

Nativul capricorn isi poate alege orice meserie care ii ofera posibilitatea de ascensiune permanenta dai si de evolitie. Ca urmare a rigurozitatii lor for face cariera in : politica, armata, medicina, cercetare, filozofie si matematica.

Varsator

Acesti nativi vor avea succes in saltrui, fiind foarte avangardisti, inovativi, dar si excentrici.Acesti nativi aleg sa isi expuna foarte usor creativitaea si ideile originale. Cariera acestor nativi va fi plina se suisuri si coborasuri, acestea fiind determinate de rasturnarile de situatie care le marcheaza viata.

Iubesc oamenii si sunt gata sa sara in ajutorul unui coleg oricand. Cel mai bine li se potrivesc meseriile nonconformiste cum ar fi : astrolog, esoterist, biotera[eut, dar pot straluci si in domenii cum ar fi : aviatia, cinematografia si televiziunea.

Pesti

Cum iti dau zodiile indicii clare despre ce ar trebui sa faci in viata. Ei bine in cazul acestor nativi vorbim de o pasiune care genereaza succes. acesti nativi au nevoie de suflet si pasiune pentru a putea face ceva si mai ales pentru a avea succes.Acesti nativi sunt ajutati de imaginatia si de intuitia de care dispun.

Nativii pesti invata incet incet sa isi puna ideile in practica, dar in acelasi timp viseaza la un viitor. Sunt remarcati ptrin empatie, altruism si sensibilitate.Cel mai important pentru acest nativ este sa iti asculte vocea interioara si vointa sufletului lui. Creativitatea acestor nativi ii recomanda pentru domenii artistice : pictura, design, muzica, dans, actorie.

Sunt Cristina Bosioc și de 5 ani fac parte din echipa HUFF de 5 ani. În 2015 pășeam pe porțile redacției în postura de redactor pentru Revista Teo, mai apoi am fost promovată ca redactor șef, iar din 2019 conduc site-ul HUFF.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top