Connect with us
Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru azi, MIERCURI 4 SEPTEMBRIE 2019. Dansul planetelor continua. Ce-ti aduc in amor?

Știri

Horoscop zilnic DRAGOSTE pentru 4 SEPTEMBRIE 2019. Dansul planetelor continuă. Ce-ţi aduc în amor?

MIERCURI 4 SEPTEMBRIE 2019 au loc alte doua aspecte astrale din cele 11 ale acestei saptamani, iar dansul planetelor continua. Astazi, Soarele e in conjunctie cu Mercur in Fecioara – ceea ce inseamna ca sunt foarte apropiate iar puterile lor se unesc, ducand la o energie si mai mare spre noi – dar si Venus in Fecioara e in opozitie cu Neptun cel visator din Pesti. Ce inseamna pentru noi?

Iata ce va rezerva astrele in amor in aceasta zi:

Horoscop zilnic dragoste BERBEC (21 martie – 19 aprilie)

Citește și: Horoscop zilnic 4 septembrie 2019 – Nicoleta Svârlefus probleme cu banii

Tendinta ta de a tine secrete nu iti ajuta deloc relatia de cuplu si il face pe partener sa se intrebe daca esti interesat sa vorbesti cu el in legatura cu problemele pe care le ai. Invata cum comunici eficient cu jumatatea ta. Daca esti singur este momentu; sa lasi trecutul in spate si sa pasesti cu incredere in viitor.

Horoscopul zilei de dragoste TAUR (20 aprilie – 20 mai)

Te plangi constant de persoana iubita, ca nu te intelege si ca nu te poate ajuta. Insa partenerul face tot ce poate pentru a te sprijini si daca nu te ajuta mai mult este pentru ca nici macar tu nu stii exact de ce ai nevoie. Asadar, mai intai trebuie sa-ti clarifici singur lucrurile. Abia mai apoi mergi la jumatatea ta si ii spui ce ai nevoie. Singur? O persoana noua intra in viata ta, asa ca reintri in jocul amoros.

Horoscop zilnic dragoste GEMENI (21 mai – 20 iunie)

Toata aceasta presiune pe care ai resimtit-o in ultima perioada te-a afectat atat fizic cat si mental motiv pentru care nu ai prea ai avut chef sa petreci timp de calitate in compania persoanei iubite. Incearca sa-i explici cum te simti si vei vedea ca te va intelege. Daca nu ti-ai gasit jumatatea ar trebui sa te gandesti de doua ori inainte de a incepe o relatie cu cineva de la birou. Pot interveni multe complicatii in viitor.

Horoscopul zilei de dragoste RAC (21 iunie – 22 iulie)

Comportamentul volativ pe care l-ai adoptat in ultima perioada a produs confuzie asupra partenerului de cuplu. Pur si simplu nu stie ce sa faca. Incearca sa ramai calm si sa iti faci o autoanaliza. Esti singur? Nu este o zi potrivita pentru a cunoaste oameni noi, de vreme ce sunt sanse mari sa faci alegeri gresite.

Horoscop zilnic dragoste LEU (23 iulie – 23 august)

Diversele probleme cu care te-ai confruntat au lasat rani si in relatia de cuplu si din aceasta cauza au aparut tensiuni intre tine si jumatatea ta. Schimba-ti, asadar, comportamentul inainte de a fi prea tarziu si incearca sa te relaxezi mai mult. Daca esti singur, asaza-te si gandeste-te bine pentru a descoperi ce vrei cu adevarat. Daca nu stii in ce directie te indrepti iti vei pierde timpul.

Citeşte continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top