Connect with us
HOROSCOPUL DRAGOSTEI ÎN FEBRUARIE, cu Mihai Voropchievici. Femeile în Berbec să se aștepte la cereri în căsătorie, Racii sunt bântuiți de dorul cuiva

Știri

HOROSCOPUL DRAGOSTEI ÎN FEBRUARIE, cu Mihai Voropchievici. Femeile în Berbec să se aștepte la cereri în căsătorie, Racii sunt bântuiți de dorul cuiva

HOROSCOP. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat la emisiunea „Adevăruri ascunse”, de la Antena 3, horoscopul dragostei în luna februarie.

HOROSCOP BERBEC – venus prezent in zodia lor nu face decat sa intareasca sentimentele si sa atate partenerul. Partea feminina e cea care provoaca. Venus in berbec face doamnele mai atragatoare. E adulata. Poate fi ceruta in casatorie in perioada asta. Nu va aruncati cu capul inainte si cu ochii inchisi.

HOROSCOP TAUR – pentru ei nu se intrevad probleme sentimentale. Sunt conservatori. Urmează sa intre in retrogradare planeta comunicarii. Trebuie să reziste ispitei suspiciunilor. Sunt extraordinar de geloși. Taurii singuri, dacă sunt atrași de cineva, se vor lămuri cât de curând de intențiile celuilalt.

HOROSCOP GEMENI – pentru ei, micile tensiuni si gelozii vor fi continua. Nu e cazul să se dea peste cap. Ei in general se imbolnavesc de scenarita. Mai bine ar trebui să se distanțeze, când văd că nu funcționează ceva. Unii gemeni se pot simți încolțiți de parteneri și constrânși să facă pasul cel mare.

HOROSCOP RAC – infuzie de dragoste, patos, chemări. Își dinamizează partenerul. Racii singuri vor fi bântuiți de dorul cuiva. Se gândesc să reia legături mai vechi, să plece într-o călătorie, să trăiască ca și cum totul se sfârșește.

HOROSCOP LEU – sunt scoase la iveală amintiri, doruri ascunse. Când sunt puși în situații în care trebuie să ia inițiativa, ei se blochează. Au multă energie erotică. Terapia cu dragoste e benefică pentru ei pentru că pot șterge cu buretele toate problemele din trecut.

HOROSCOP FECIOARA – sunt bântuite de gelozie. Trebuie să se abțină să nu cadă în capcana geloziei pentru că își distrug relațiile.

HOROSCOP BALANȚĂ – e o lună în care lucrurile decurg lin. Balanța e o familistă convinsă care trăiește pentru dragoste și copii. Dacă sunt balanțe la inceputul relației se pot simți nesigure în legătură cu intențiile partenerului.

HOROSCOP SCORPION – își vor schimba modul în care privesc persoana apropiată. Ei sunt suspicioși. Vor ceva trainic, de durată, mai ales acum, s-ar putea ca la persoana pe care o suspectează să gasească lucruri care nu le plac.

HOROSCOP SĂGETĂTOR – nu se dau în vânt după sărbătorile iubirii. Preferă să facă ceva inedit cu partenerul lor, nu să primească cadouri banale.

HOROSCOP CAPRICORN – nu va oferi niciodata toata dragostea la vedere. Tu trebuie să îl simți, să îl inciți. Dacă ai răbdare, va radia căldură și dragoste. Ar vrea să facă o magie ca toate dorințele lui să i le insufle partenerului.

HOROSCOP VĂRSĂTOR – pentru ei, luna aceasta e prietenoasă si benefică. Pot ajunge la trăiri din plin. Vărsătorii așteaptă să li se facă declarații.

HOROSCOP PEȘTI – își surprind partenerul de cuplu. Sunt pasionali, mai ales că e luna lor. Trebuie să aibă curajul să spună ce vor de la partener. Ei nu știu să ceară. Să amâne planurile de viitor și să se concentreze mai mult pe prezent.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top