Connect with us
HOROSCOPUL SÂNZIENELOR: Ce fel de zână bună ești. ARMA SECRETĂ A FIECĂREI ZODII

Știri

HOROSCOPUL SÂNZIENELOR: Ce fel de zână bună ești. ARMA SECRETĂ A FIECĂREI ZODII

HOROSCOPUL SÂNZIENELOR – Sânzienele sunt zânele bune din clasa ielelor, ființe supranaturale din folclorul românesc asemănătoare altor ființe legendare precum sirenele, nifmele, driadele sau naiadele. Descoperă ce fel de zână bună ești în HOROSCOPUL SÂNZIENELOR.

FEMEIA BERBEC: EȘTI O SIRENĂ DE MUNTE

Sirenele nu au cum să trăiască la munte însă glasul lor poate ajunge departe, dacă își propun cu adevărat. Principala armă de seducție este cântecul, pe care îl scoți la iveală doar față de cel care merită să îți asculte adevărata muzică din sufletul tău.

FEMEIA TAUR: ZÂNA MACILOR

Multe sânziene apar din lanurile de maci, aceste ființe supranaturale fiind asociate cu dragostea și visarea care ating cote halucinogene. Te caracterizează pasiunea, deoarece o pui în tot ceea ce face, de multe ori cu excese.

FEMEIA GEMENI: ZÂNA PRIMĂVERII

Tu ești persoana care aduce primăvara în viața oricui. Vorbele tale bine alese și sprijinul necondiționat pe care îl oferi sunt caracteristicile tale cele mai pozitive.

FEMEIA RAC: SIRENĂ DE OCEAN

Îți petreci viața meditând cu privirea spre largul mării. Pătrunzi în adâncurile oceanelor și găsești mereu lucruri noi, nedescoperite.

FEMEIA LEU: DRIADĂ

Driadele sunt nimfele de copaci în mitologia greacă. Ești o ființă destul de timidă și mereu vrei să te sprijini de un stejar, fiind arborele vieții pentru tine.

FEMEIA FECIOARĂ: NIMFĂ DE APĂ

Harul tău profetic te ajută să le faci bine oamenilor. De fapt, îi ajută pe ei dacă te ascultă. Reușești să pătrunzi în profunzime problemele și ai o capacitate de analiză rar întâlnită.

FEMEIA BALANȚĂ: NIMFĂ DE MUNTE

Ți se mai spune năluca sau naiada munților. Spiritul tău energic și proaspăt vine din aerul mediului în care practici vrăji bune.

FEMEIA SCORPION: ZÂNA IERBURILOR VINDECĂTOARE

Vindeci rănile celor din jur fără să îți propui să faci asta, prin simplul tău fel de a fi. Ești o persoană veselă și fermecătoare.

FEMEIA SĂGETĂTOR: NIMFĂ DE FOC

Treci prin foc ca și cum ai trece pe stradă. Ești obișnuită cu experiențele dure iar asta te-a îmbunat de-a lungul vremii.

FEMEIA CAPRICORN: ZÂNA RĂSĂRITULUI DE SOARE

Apari când răsare soarele, dar doar câteva secunde, mulți crezând că te-au visat doar. Așa faci și în viața de zi cu zi, te lași greu descoperită.

FEMEIA VĂRSĂTOR: ZÂNA APUSULUI DE SOARE

Contrar femeii Capricorn, aparițiile tale au loc seara. Te caracterizează misterul și dorința de a impresiona atrăgând cât mai multe victime.

FEMEIA PEȘTI: NAIADĂ

Naiadele sunt așa zisele nimfe de ocean, numite și oceanoide. Aduci lumină și claritate în viața celor din jur, fiind ca un pansament pe rană.

Continue Reading
You may also like...

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top