Connect with us
O eclipsa de soare va avea loc pe 9 martie 2016 si va putea fi observata din Asia, Oceanul Pacific si cel Indian si Insulele Feroe.

Horoscop

Eclipsa de soare din 9 martie. Care va fi cea mai afectata zodie

Pe 9 martie 2016 va avea loc o eclipsa totala de soare, aceasta fiind prima dintre cele cinci eclipse ce se vor produce anul acesta. 

Eclipsa de soare va incepe pe 8 martie, la 23 h 20 m (UT), avand punctul maxim la 02 h 00 m (UT), pe 9 martie. Durata totala maxima a fenomenului este de 04 m 09 s. Poate fi observata din Svalbard si Insulele Feroe. Eclipsa va fi vizibila ca eclipsa partiala in sudul si estul Asiei, Oceanul Pacific si Oceanul Indian. In Romania, nu va putea fi observata.

Luna va trece intre Soare si Pamant, blocand lumina stralucitoare a astrului din sistemul nostru solar. Eclipsa va putea fi urmarita pe portalul Sky-Live miercuri noaptea; asadar, cei curiosi care nu se afla in tinuturile indepartate de unde este vizibila o vor putea urmari pe net.

Eclipsa de soare de miercuri este extrem de importanta pentru astronomi intrucat vor avea ocazia sa studieze si mai bine atmosfera solara si rapiditatea cu care se deplaseaza fluxul de electroni din coroana solara.

Citeste si:Cum iti influenteaza fazele lunii dispozitia pentru sex

Citeste si:Care este menirea spirituala a fiecarei zodii

Batranii spun ca atunci cand are loc o eclipsa de soare primavara sunt semne bune. Eclipsa din luna martie simbolizeaza in vechile triburi aztece o renastere profunda a naturii exterioare cat si a celei interioare, a oamenilor.

Traditia spune ca orice forma de evolutie are trei trepte separate: creatia, mentinerea si distrugerea. Se spune ca primavara reprezinta creatia, vara apogeul creatiei, iar toamna faza de resorbtie, in timp ce iarna simbolizeaza conservarea.

Din punct de vedere astrologic, cele mai afectate persoane de eclipsa de soare vor fi nativii zodiei Pesti. Martie incepe, astrologic vorbind, in semnul Pestilor si se termina in semnul Berbecului. Eclipsa nu va aduce insa, nimic rau pentru Pesti, dar ei se vor simtiti nelinistiti si tematori in aceasta perioada, astfel incat nu ar trebui sa ia decizii majore in urmatoarele zile.

Eclipsa de soare in Pesti ajuta la vindecarea ranilor interioare, fie ele vechi sau noi, care dezechilibreaza din punct de vedere energetic. Zilele urmatoare vor aduce o eliberare emotionala pentru majoritatea zodiilor, iar acest lucru va ajuta evolutia spirituala.

Urmatoarea eclipsa va fi una de Luna si va avea loc pe 23 martie si va putea fi observata in Asia, Australia, Oceanul Pacific si vestul Americii.

1 Comment

1 Comment

  1. ioan denisa elena

    2016-03-10T00:17:11+02:00 at 0:17

    mi-a placut articolul ,interesant

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top