Connect with us
Eclipsă totală de soare august 2017 - Acest fenomen astronomic este unul deosebit de important pentru toate zodiile,

Horoscop

Eclipsă totală de soare august 2017. Cum trebuie să se pregătească fiecare zodie până la acest eveniment

Un fenomen astrologic inedit va avea loc anul acesta. Este vorba despre eclipsa totală de soare din data de 21 august 2017. Acest eveniment va fi unul cu impact deosebit asupra zodiilor.

Eclipsa va fi vizibilă de pe teritoriul Statelor Unite ale Americii ( va fi prima eclipsă de acest gen de pe teritoriul SUA din acest secol) și nu va putea fi admirată din Europa. Chiar și așa, influența Lunii Noi, care se va plasa în fața Soarelui, va fi una care va avea un efect ce se va resimți pe toată planeta. Tocmai din acest motiv, nativii zodiacului ar trebui să se pregătească pentru ce va urma.

Astrologii sunt de părere că Luna Nouă le va face pe zodii să acționeze pe baza instinctelor și dorințelor, iar partea rațională s-ar putea să fie lăsată în urmă.

Astfel, nu se recomandă luarea unor decizii cruciale în acea perioadă, deși tentația de a acționa va fi una mare. Acțiunile s-ar putea să nu fie din cele mai bune, iar apoi ar putea veni regrete puternice.

Apasă pe pagina următoare pentru a vedea ce trebuie să facă fiecare zodie până la eclipsă și care vor fi nativii avantajați

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top