Connect with us

Horoscop

Efectele lui Venus retrograd asupra zodiilor, explicate de Minerva

Mai toata lumea a simtit pe pielea ei boroboatele lui Mercur din perioadele sale de retrogradare. Sunt insa si alte planete care fac acest lucru.

Una din aceste planete este Venus, care pe 30 ianuarie, la ora 16:01, va incepe ciclul retrogradarii de la 26 Pesti 55. Va intra in miscarea aparent retrograda pe 4 martie, la ora 04:02, din 13 Berbec 09 si va reveni in mers normal sau direct, pe 15 aprilie, ora 06:16, din 26 Pesti 55, ca sa incheie ciclul retrogradarii pe 18 mai, la ora 12:53, cand va ajunge iar la gradul 13 Berbec 09, grad din care ea si-a inceput mersul retrograd.

Viata inseamna relatie. Nascuti din relatia dintre parintii nostri, indiferent cat de solida a fost ea, cat de buna a fost sau cat de rea, noi am crescut, mai la bunici, mai la cresa sau la gradinita, dar cu grija si inconjurati de dragostea lor. Cu toate problemele, cu toate grijile, iata-ne ajunsi aici, unde traim, muncim, iubim. Iar cand timpul ne investeste cu intelepciunea lui, rolurile par ca se inverseaza si noi suntem cei care avem grija de ei.

Citește și: Horoscop Minerva săptămâna 29 ianuarie – 4 februarie 2017

Cu totii am auzit insa, si am citit, despre copii care nu stiu ce este dragostea unui parinte, mangaierea si sprijinul lui, si au plecat Dincolo fara sa fi cunoscut vreodata aceste sentimente de protectie si de siguranta. Dar viata inseamna legatura. Viata este unica. Viata este dragoste. Fara acestea suntem asemeni unui pom care se usuca si moare. Ca sa spunem ca am trait o viata implinita avem nevoie de dragoste si de o relatie sigura.

Din punct de vedere relational, Venus din tema astrala a unui barbat arata ce tip de femeie il atrage instinctual, in timp ce Venus din tema astrala a unei femei, arata modul in care ea devine scopul atractiei pentru sexul opus.

Citește mai mult pe teotrandafir.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top