Connect with us
Evenimente astrologice în luna septembrie. Ce efecte vor avea asupra zodiilor

Horoscop

Evenimente astrologice în luna septembrie. Ce efecte vor avea asupra zodiilor

De la începutul anului, au avut loc multe mișcări în plan astrologic, care au marcat existența fiecărei zodii. Luna iulie va fi una bogată în ceea ce privește evenimentele astrologice care vor avea loc și care îi vor influența semnificativ pe oameni. Ceea ce se va întâmpla în această lună va aduce un val de energie incredibil, de care mulți dintre noi ar trebui să ținem cont și să profităm cât de mult putem.

Evenimente astrologice în luna septembrie. Ce efecte vor avea asupra zodiilor

La 2 septembrie are loc Lună Plină în Pești. Este o Lună Plină în care putem culege roadele muncii noastre. Semnul Pești este legat de povești pline de iluzii, să fii in slujba celor mulți, compasiune, intuiție, credință, legătura cu divinitatea. Această Lună Plină va face lumină în poveștile de viață amăgitoare și asta prin viziuni, semne, intuiție puternică, aducerea în lumină a unor secrete. Toate acestea vor fi doar la dispoziția celo care sunt pregătiți pentru schimbare.

La 5 septembrie, Mercur intră în Balanță. Mercur, planeta comunicării, va intra la această dată în zodia Balanţei, un semn al sociabilităţii şi al cooperării. Îţi va fi mai uşor acum să vezi lucrurile şi din perspectiva celorlalţi, să le accepţi punctul de vedere şi în general să te înţelegi mai bine cu cei din jur. Vei reuşi să atingi iar o stare de armonie şi înţelegere. Este o perioadă a sincerităţii, a cuvintelor delicate şi a diplomaţiei, deci vom avea cu toţii şansa de a ne face auziţi şi înţeleşi.

La 6 septembrie: Venus intră în Leu. Pregătește-te pentru o perioadă următoare fabuloasă, romantică și dramatică. Leul este un semn loial, afectuos, însă iubește gesturile mărețe și dramatice. Cu Venus în Leu, tânjești după mai multă atentie, adorație și îți dorești să fii mai mult în centrul atenției. Acum este acum! Pregătește-te pentru frumusețe maiestuoasă, iubiri puternice și plăceri intense într-un anumit domeniu al vieții tale în funcție de zodia ta.

La 9 septembrie,  Marte retrograd în Berbec

În această perioadă, cu toții vom trece printr-o redefinire a rolului de soldat, de luptător care se confruntă în mod direct cu pericolul. Cu toții avem un Marte în harta natală și astfel cu toții jucăm acest rol de luptător. Poziția lui Marte indică modul în care lupți, care sunt mijloacele tale de luptă și care îți sunt zonele în care ai putere. Perioada pe care o traversăm acum este una dificilă. Marte în Berbec va activa planetele din Capricorn – Jupiter, Saturn, Pluto – și va genera o serie de tensiuni foarte mari și riscul unor conflicte va deveni din ce în ce mai mare.

Evenimente astrologice în luna septembrie

La 13 septembrie: Jupiter își reia mersul direct în Capricorn. Marele benefic vine cu o mână de ajutor pentru Capricorni și toți cei care au ascendentul în această zodie de pământ. Jupiter în Capricorn vorbește despre expansiune profesională, despre ascensiune în carieră, ne oferă posibilitatea de a ne atinge cele mai înalte scopuri, aspirații și obiective profesionale, însă ne cere foarte multă perseverență, muncă și conștiinciozitate, dar mai ales răbdare. Jupiter în Capricorn aduce oportunități profesionale, însă vrea la schimb disciplină, seriozitate și responsabilitate.

La 21 septembrie, Soarele pătrunde în sectorul Balanței. Soarele luminează Balanțele și aduce o stabilizare a situației tensionate create de Marte retrograd, ale cărui efecte se resimt, dar mai puțin de la această dată. Soarele în Balanță este un idealist cu un puternic simţ al dreptăţii şi al armoniei. Caută să fie întotdeauna în armonie cu toată lumea – lucru, de multe ori, imposibil. Îşi adaptează în permanenţă comportamentul la mediul în care se află, uneori devenind de-a dreptul cameleonic.

Evenimente astrologice în luna septembrie.

La 27 septembrie: Mercur intră în Scorpion. Planeta înțelepciunii îi dă forță Scorpionului, dar asta nu e bine privit de către astrologi. Urmează o perioadă în care oamenii trebuie să fie extrem de atenți, căci unii pot pierde tot ce au agonisit o viață.

În final, la 29 septembrie, Saturn iese din faza retrogradă din zodia Capricorn. Se încheie o etapă a răului. Saturn, planeta marilor transformări, cele mai multe în viteză și cu o duritate fără asemănare, părăsește sectorul Capricornilor și lasă o rază de speranță în urmă.

More in Horoscop

To Top