Evenimentele astrologice ale lunii aprilie. Cum influențează zodiile

01.04.2021
Evenimentele astrologice ale lunii aprilie. Cum influențează zodiile

Luna aprilie vine cu o mulțime de evenimente astrologice, care mai de care mai importante. Fiecare astfel de mișcare produce efecte asupra noastră. Uneori putem simți că am pierdut controlul, însă de fiecare dată ne vom ridica și mai mult. Vezi ce presupune fiecare eveniment al acestei luni.

Evenimentele lunii aprilie

Din data 4 aprilie, Mercur intră în Berbec. În această perioadă, oamenii au tendința de a fi mai visători, își fac planuri mult prea mari pentru a le putea duce la bun sfârșit și au parte de multe refuzuri. Totuși, orice ușă închisă ne va oferi o lecție și vom reuși să înțelegem care sunt, de fapt, cele mai mari probleme.

Unii dintre noi nu vor face față provocărilor, pentru că simt că lucrurile evoluează prea repede și nu pot ține pasul. Mai mult, pot să apară anumite riscuri pe care trebuie să ni le asumăm, deși poate, în unele situații, nu ar fi de datoria noastră.

9 Aprilie – Marte (Gemeni) în cuadratură cu Neptun (Peşti)

Acest eveniment ne va aduce o mulțime de vești bune. Vom fi mai plini de viață decât niciodată și vom face tot ce putem pentru a avea mereu activitate. Vrem ceva nou, ceva ce n-am mai trăit, pentru că ne-am săturat de rutină și deja ne plictisesc activitățile obișnuite.

Trebuie să analizăm îndeaproape lucrurile pe care le avem de făcut după 9 aprilie. Pe cât de entuziasmați suntem, pe atât de predispuși la eșec am devenit.

La 12 aprilie – Venus (Berbec) în cuadratură cu Pluton (Capricorn)

Vom fi mai atent la persoana de lângă noi. În ultima perioadă i-am neglijat pe cei din jur și acum am observat că și atitudinea lor începe să se schimbe, ceea ce nu ne face deloc pe plac. Totuși, unele relații de iubire se pot sfârși odată cu acest eveniment astrologic. Prioritățile noastre se schimbă, iar intuiția este din ce în ce mai puternică. Ne dăm seama mai ușor de pericol și începem să fim preventivi.

La 14 aprilie, Venus intră în Taur. După acest eveniment, ne vom concentra mai mult pe partea sentimentală, unde credem că avem ceva lipsuri și că este cazul să luăm măsuri. Poate fi vorba de o poveste de iubire intensă, posibil de scurtă durată, care se aprinde asemenea unui foc de paie și este transformatoare la nivel interior, emoțional și afectiv.

19 aprilie: Soare-Mercur în Taur- De la această dată, lucrurile revin la normal. Nu ne mai așteaptă schimbări majore, ci liniște și încredere în ceea ce facem. Suntem tot mai aproape de punctul în care ne-am propus să ajunge și începem să culegem roadele muncii noastre.

La 23 aprilie, Venus intră în conjuncţie cu Uranus. În această perioadă suntem tot mai dornici de aventură și simțim nevoia să ieșim în evidență cu faptele noastre. Deși nu vom reuși mereu, orice laudă și apreciere ne fac să ne simțim mai bine și tânjim după atenția oamenilor.