Connect with us

Horoscop

Ghicitul in cafea. LISTA INTERPRETARILOR

Operatiunea pentru ghicitul in cafea este destul de simpla. Ai nevoie doar de un ibric si, evident, de cafea. Dupa ce ai consumat cafeaua din ibric, asigura-te ca ai lasat zat suficient in acel ibirc. De fapt, ghicitul se face in zatul de cafea. In cazul in care pe fundul ibricului se afla aproximativ o uncie de zat (in jur de 35 de grame) adaugati putina apa (un pahar mic),iar daca sunt doua uncii doua pahare.

Puneti ibricul pe foc cu zatul si apa pana se dizolva zatul in apa. Apoi, luati o farfurie alba, uscata si fara pete pe ea sau alte insemne. Turnati apa cu zat de cafea in farfurie si agitati-o pana cand ramane pe fund doar zatul de cafea. Puteti strecura, de altfel, apa intr-un alt vas. Particulele de zat de pe farfurie vor aparea sub forma unor forme diferite, care fiecare semnifica ceva.

LISTA DE INTERPRETARI
Daca zatul este dispus sub forma de cercuri numeroase, veti primi bani.

Figurile patrate din farfurie va predispun la neplaceri.

Figurile ovale semnifica succes si scopuri bine marcate in viata.

Daca va apar mai multe linii, mai mari sau mai mici, veti avea o batranete linistita.

Crucea care apare in mijlocul farfuriei, in haosul desenelor din zat de cafea, anunta o moarte usoara.

Daca va apar trei cruci, in diferite pozitii, veti obtine trei titluri importante in cariera profesionala.

Trei triunghiuri la distanta mica indica o stare materiala extrem de buna pe viitor.

Un careu lung si bine conturat anunta furtuna in familie.

Un cerc in interiorul caruia se afla patru puncte clare anunta venirea pe lume a unui copil.

Doua cercuri cu aceleasi puncte va indica doi copii, trei cercuri trei copii etc.

Figura unui patruped anunta saracie si necazuri mari.

Trandafirul din farfurie inseamna sanatate, o salcie plangatoare melancolie si un tufis anunta amanari in probleme importante.

Daca zatul de cafea s-a grupat sub forma unei arme (mitraliera, pusca etc) se anunta probleme in afacerile dumneavoastra.

Daca apare figura unui barbat, veti avea noroc. Daca apare figura unei femei, veti avea ghinion.

CONTACT REDACTIE Email: cc@smartactivity.ro Telefon: +4021 795 88 02 Dacă ai surprins o știre, scrie-ne pe adresa redactie@huff.ro, unde ne poți trimite imagini foto sau video. Publisher Adrian Vrauko Email: adrian@teotrandafir.com Consultant Anamaria Lembrău, email: anamaria@teotrandafir.com Redactori CATALIN NAE, email: catalin@teotrandafir.com CRISTINA BOSIOC,email: cristina@teotrandafir.com DANIEL ȘUTA, email: daniel@teotrandafir.com Publicitate email: sales@smartactivity.ro Departament VIDEO Producator general – Raluca Oprea email: raluca.oprea@teotrandafir.com Programator Bogdan Iacob / Telefon: 0217958802 Departament Juridic / Legal Cabinet de avocat ROBERT CIUREA email: office@avciurea.ro Director General Adrian Vrauko email: adrian@teotrandafir.com Huff.ro este administrat și deținut de SMART ACTIVITY SRL Date despre companie Adresa de corespondenta: Calea Calarașilor, numarul 173, București, Sector 3 COD FISCAL: RO34042388 CIF: J40/1060/2015 Huff.ro este un site de știri care folosește fluxurile agențiilor de presă: Mediafax, Agerpres, dar și surse proprii.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top