Connect with us
Horoscop bani luna iulie 2019. Zodiile care sărăcesc vara asta

Știri

Horoscop bani luna iulie 2019. Zodiile care sărăcesc vara asta

Horoscop bani luna iulie 2019. Pentru 4 zodii vara asta va fi o corvoadă din punct de vedere financiar. Planurile lor se duc pe apa sâmbetei.

Horoscop bani luna iulie 2019

Zodiile cu probleme financiare

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

BERBECII au de făcut câteva alegeri importante. Apar cheltuieli neprevăzute după a doua jumătate a lunii. Toate cumpărăturile făcute altădată vor fi istorie. Nu de alta, dar pentru mofturi nu mai sunt bani.

FECIOARELE trebuie să strângă cureaua mai mult ca niciodată. Nu au fost perioade atât de proaste financiar de ceva ani. Iată că apar și astfel de momente pentru aceste semne zodiacale.

RACII vor fi și ei nevoiți să facă schimbări importante. Unele proiecte se dovedesc a fi nefezabile ideilor lor. Nu au suficienți bani pentru lucrurile de care au nevoie în fiecare zi, darămite pentru afacerile lor imaginare.

SCORPIONII au și ei de trecut prin tot felul de momente dificile din punct de vedere financiar. Se vor schimba lucrurile destul de drastic de prin 15-16 iulie.

CITESTE SI: Horoscop dragoste iulie 2019

Horoscop lunar Minerva iulie 2019 Integral pentru fiecare zodie

Cum stau celelalte zodii cu banii

TAURII trebuie să fie ceva mai ponderați. Vor avea bani de distracție, dar ei nu sunt prea petrecăreți de fel.

GEMENII se gândesc la o gestionare mai atentă a resurselor financiare și foarte bine fac. Nu e cazul de panică. Nu trebuie să fie pesimiste, ci doar să aleagă soluția potrivită.

LEII au o lună iulie ca în povești. O duc bine pe toate planurile. Au noroc în dragoste cât cuprinde, dar au parte și de câștiguri bănești.

BALANȚELE sunt ele mai chibzuite de fel, iar în luna iulie strategia lor va da roade. Se vor trezi cu niște sume frumușele de bani în mâini.

SĂGETĂTORII au multe lucruri de făcut pentru gestionarea situației lor financiare. În primul rând trebuie să se organizeze mai atent, în al doilea rând să investească unde trebuie.

CAPRICORNII renasc din propria lor cenușă. Au toate motivele de bucurie, au toate motivele din lume să profite de însoritul iulie.

VĂRSĂTORII și PEȘTII au oarecum un destin comun din punct de vedere financiar. Pentru amândoi se anunță o perioadă fructuoasă.

Horoscop Minerva lunar iulie 2019 – Alege Zodia

BERBEC – TAUR – GEMENI – RAC – LEU – FECIOARĂ – BALANȚĂ – SCORPION – SĂGETĂTOR – CAPRICORN – VĂRSĂTOR – PEȘTI

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Știri

To Top