Connect with us
Horoscop 1 martie 2017. Ce surprinze aduce prima zi de primăvară pentru fiecare zodie în parte. Previziunile astrologice de azi și mâine!

Horoscop

Horoscop 1 martie 2017: Săgetătorii primesc o veste proastă

Horoscop 1 martie 2017. Prima zi de primăvară vine cu noutăți pentru zodii. Se anunță tensiuni în relația de cuplu a unor nativi, în timp ce altora, norocul le surâde în această zi.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Simți o nevoie mai puternică de confort și plăcere în această zi. Pentru tine, cele mai importante lucruri astăzi sunt familia și compania prietenilor apropiați. Sfat: Bucură-te de fiecare moment! Numărul norocos al zilei: 16.

Taur

Ai nevoie de o pauză de la situațiile tensionate. Sunt unele neplăceri în relația de cuplu care nu îți dau pace și ai tendința de a te afunda într-o stare de frustrare. Sfat: Învață să iei lucrurile mai ușor. Numărul norocos al zilei: 12.

Gemeni

Astăzi este o zi în care relațiile cu ceilalți funcționează din plin. Atmosfera din jurul tău este una plăcută, iar ideile pe care le exprimi sunt bine primite de toată lumea. Sfat: Stabilește-ți obiective clare! Numărul norocos al zilei: 7.

Citește și: Zodiile predispuse să înșele – Care sunt șansele ca iubitul să-ți fie infidel

Citește și: Horoscop sexual: Care sunt zonele erogene ale fiecărei zodii

Rac

Se pot deschide noi oportunități în planul carierei. Azi, unii pot simți că relaționează foarte bine cu tine, iar tu reușești să îți duci la bun sfârșit îndatoririle. Sfat: Crede în tine! Numărul norocos al zilei: 5.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top