Connect with us
Horoscop 1 septembrie 2017. Taurii se simt dezorientați

Horoscop

Horoscop 1 septembrie 2017. Taurii se simt dezorientați

Horoscop 1 septembrie 2017. Taurii se simt dezorientați, în timp ce Capricornii nu sunt mulțumiți de nivelul pe care l-au atins.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Te afli in preajma unei persoane care impune respect si autoritate, dar in loc sa preiei ceva din exemplul pe care ti-l ofera, te retragi in carapacea ta si te simti eclipsat de acesta. Ii recunosti superioritatea in anumite privințe, te si intimideaza prin felul sau de a fi, pentru ca afiseaza o atitudine de invingator pe care tu nu o poti imita. Tu iti vezi prea mult lipsurile si punctele slabe, in timp ce omul din fata ta nici nu considera ca ar avea vreun defect. Asa ar trebui sa faci si tu pentru mai multa incredere in valoarea proprie.

Taur

Te simti blocat intr-o zona in care nu se mai intampla nimic si e normal sa fii dezorientat si sa nu mai stii ce sa faci. Sa lasi lucrurile asa, cu speranta ca se vor rezolva de la sine, sau sa actionezi in vreo directie, ca sa depasesti impasul? Inainte de a face sau decide ceva, ar fi bine sa discuti cu cineva care are mai multa experienta, pentru ca tu te simti, momentan, golit de inspiratie. Consideri ca ai incercat tot ce se putea face si acum nu mai ai alte idei, ca atare e bine sa ceri ajutor din afara. Nu incerca sa le faci singur, nu le stii tu chiar pe toate, ca atare discutia de azi poate face brusc lumina in mintea ta si din nimic deja pare sa se nasca totusi ceva!

Gemeni

Planul care se naste acum in mintea ta are mari sorti de izbanda, totul e sa alegi bine momentul pentru a-i da startul. Vei urma pasii firesti de la inceput pana la final, trecand din reusita in reusita, fiecare succes intermediar fiind, de fapt, punctul de plecare a unei etape noi si mai bune. Esti multumit de ceea ce se prefigureaza in fata ochilor si faci tot posibilul sa ajungi si mai repede la scopul visat. Evolutia este rapida si promitatoare, iar reusitele te motiveaza sa mergi mai departe.

Rac

Daca renunti tocmai acum la un vis, e posibil ca acesta sa fie momentul ce precede de fapt succes dorit! Nu ai motive sa abandonezi corabia, doar pentru ca ai impresia ca nimic nu se mai intampla. Emotia negativa a pus stapanire pe mintea si inima ta si ea te face sa vezi doar jumatatea goala a paharului, spunand… nu se poate! Renunta la aceasta atitudine si descopera cat de multe elemente benefice ai deja pe lista ta. Comparand ce ai cu ce nu ai primit inca, vei vedea ca lista cu plusuri e mult mai lunga, deci de ce sa te opresti acum? Unele lucruri nu au ajuns acolo unde doreai, dar esti pe calea cea buna: vasleste mai departe!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top