Connect with us

Horoscop

Horoscop 10 aprilie 2017. Berbecii sunt în fața unui nou început

Horoscop 10 aprilie 2017. Previziuni pentru 10.04.2017!

Berbecii sunt în fața unui nou început. Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec
Esti in fata unui nou inceput si, ca de obicei, te inflacarezi foarte repede, dar nu de entuziasm e nevoie acum, ci de un control foarte riguros al resurselor. Nu investi tot ce ai din prima clipa, ci dramuieste-ti bine fortele pe termen lung, deoarece mai e mult pana la succes. Acum e doar prima etapa, poate si cea mai dificila, cand trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa spui start, dar nu te grabi! Nu cere rezultate imediate, nu te dezumfla daca nu ajungi peste noapte la ce ti-ai propus, ci investeste cu cap, cu determinare, cu grija tot ce tine de tine. Daca pornesti la drum si dai tot ce stii din prima etapa, cum vei administra resursele mai departe? Tine fraiele, domoleste caii!

Taur
Nu te mai crampona de lucrurile care consideri ca-ti lipsesc pentru a fi fericit, pentru ca, daca ai incepe sa asezi in balanta cat de multe alte daruri ai primit, ai descoperi cat esti de bogat. Lasa fricile si grijile deoparte, nu mai trece in revista lipsurile, golurile, esecurile, cand ai atatea alte lucruri minunate de scos in evidenta. Fii recunoscator pentru lista lunga de daruri deja acumulate in viata. Vezi, mergi, gandesti, auzi, respiri? Iata doar cateva lucruri carora ai tendinta de a nu le da nicio atentie, pe cand lista acestor minunatii e enorma! Incepe sa o completezi chiar de azi si ai sa vezi pentru cate lucruri poti spune sincer: multumesc!

Gemeni
Ca sa ai o zi de succes, alege-ti cu grija spatiul in care iti desfasori activitatea, deoarece reusita zilei depinde enorm de anturajul in care te afli. Daca nimeresti printre oameni tristi, impovarati de griji si lipsuri, e absolut firesc sa te influenteze si pe tine in acelasi mod, alunecand spre o zona sumbra din punct de vedere emotional. Dar daca ai norocul sa te inconjori de oameni veseli, tonici, care vad intotdeauna partea buna a lucrurilor, atunci toate iti vor merge de minune! De tine depinde care taler al balantei il inclini astazi: cel de sus sau cel de jos?

Rac
Un final de drum nu e un capat de tara, ba dimpotriva, s-ar putea sa fie cel mai bun lucru care ti se putea intampla in acest moment. Probabil nu aveai curajul sa spui gata, pana aici, dar azi ti se ofera solutia pe tava, la tanc pentru a incheia un capitol din care nu mai aveai nimic bun de castigat. Iti era teama sa renunti, nu aveai forta de a spune stop, dar acum, ca se ivesc conditiile optime pentru un final in beneficiul tau, profiti de ocazie si pui punct acelei situatii care nu mai avea nimic de oferit. Maine te apuci de altceva!

Leu
Perspectivele sunt foarte promitatoare privite din acest moment si vestile bune care sosesc din partea celor cu care te intalnesti astazi te motiveaza sa mergi mai departe cu capul sus. Apogeul unui proiect important, de la care ai mari asteptari, se contureaza tot mai clar la orizont, deci nu mai e mult pana acolo. Ai in preajma ta colegi care cred in scopul tau cel mare si pot contribui si ei, cumva, la atingerea acestuia: prin suport, aprecieri si incurajari entuziaste.

Citește continuarea în pagina următoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top