Connect with us
Horoscop 10 ianuarie 2017. Horoscopul zilnic pentru toate zodiile, pentru ziua de marți. Previziuni astrologice detaliate.

Horoscop

Horoscop 10 ianuarie 2017. Peștii se află în fața unei provocări

Horoscop 10 ianuarie 2017. Previziuni pentru 10.01.2017!

Peștii se află în fața unei provocări, iar situația ar trebui tratată cu atenție. Iar Săgetătorii sunt curprinși de un sentiment de vinovăție. Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu ajunge doar sa visezi la lucruri minunate, la planuri extraordinare, ci uneori e bine sa te asezi la masa de scris si sa le transpui in cuvinte. Un plan de bataie vine stabilit, cu prioritati, directii, resurse, cu ce ti-ar trebui de la start pana la finish, ar face putina lumina printre dorinte si ti-ai da seama ca unele sunt mai usor de materializat decat ai crede.

E un fel de programare pas cu pas, etapa cu etapa, care face ca gandurile tale sa prinda mai bine contur. Scrie o scrisoare pentru tine insuti sau pentru Univers, pentru ca primul pas spre materializarea unui gand e sa ti-l clarifici tu cat mai bine in minte, iar scrisul ajuta!

Taur 

Intri intr-un mediu in care nu te simti in largul tau. Te cuprinde un fel de frica, de timiditate, de nesiguranta, si privesti la cei din jur ca si cum ar avea ceva cu tine. Nu exagera: nimeni nu are nimic impotriva ta, ci tu trebuie sa faci un efort de a te integra pe de-a-ntregul.

Esti ocrotit si in deplina siguranta aici, dar trebuie sa astepti cateva ore sau poate cateva zile ca sa-i cunosti pe cei care te inconjoara. Comunicarea e totul ca atare apropie-te si tu de ei, pentru ca se pare ca tu ridici un zid de protectie intre tine si ei, fara sa-ti dai seama clar de ce faci asta. Zidul de protectie te tine in afara acestui grup, nu te ajuta sa fii ca ei!

Gemeni

Nu tine in tine ceea ce te doare, pentru ca transformi o suparare intr-o frustrare, care, la un moment dat, tot va rabufni. Cauta o cale sa vorbesti cu cerul despre problemele tale, pentru ca primul pas e sa le eliberezi, sa nu le tot reprimi.

Poate nu vrei sa pari un om slab, daca te plangi intruna de cine stie ce probleme, dar poti avea o discutie personala, intima, cu cineva de acolo, de sus, cu o entitate spirituala in care crezi – sfinti, ingeri etc – pentru ca cineva chiar te asculta. Ai incredere ca viata, destinul, Dumnezeu le rezolva pe toate, dar primul pas e sa spui cu inima deschisa ce te macina.

Citeste aici: Lidia Fecioru si Mihai Voropchievici: 2017 va fi un an foarte agitat. Anul Cocosului de Foc Horoscop Chinezesc

Rac

Ai luat candva niste masuri destul de drastice privind sanatatea ta, stilul de viata, alimentatia, medicatia, iar acum observi efectele benefice ale fostei tale decizii. Totul pare sa se fi imbunatatit ca prin farmec, si te simti mult mai bine in pielea ta.

Sanatatea ta cunoaste acum o evolutie mult mai buna, net superioara celei de acum cateva saptamani, si totul doar pentru ca te-ai concentrata supra acelor lucruri care iti fac bine. Ai redus mancarea, ai scos ceva din alimentatie, ai renuntat la un element nociv, ai organizat totul mai atent, si iata, acum se vede ce decizii intelepte si bune ai luat pentru propriul tau corp.

Leu

Fii linistit, esti in deplina siguranta, si simti aceasta stare de bine mai ales cand esti in casa ta. Acolo e cel mai bine, cel mai sigur spatiu in care nimic nu te sperie, ca atare ideal ar fi sa petreci azi cat mai mult timp in spatiul pe care tu il numesti acasa, cu cei dragi alaturi, cu copiii in preajma, la un film, la un pahar de vin, facand ceea ce iti inspira armonie deplina.

Parca s-au aranjat multe aspecte din viata ta, de aceea, cand esti tu cu tine insuti, spui ca totul e in ordine, iar echilibrul exterior si cel interior se resimt printr-o binefacatoare senzatie de confort.

Fecioara 

Ai senzatia ca nu-ti gasesti locul printre oameni, ca esti dat la o parte, neglijat, marginalizat, dar e doar o senzatie eronata. Nimeni nu te alunga, ci, daca ai cumva acest sentiment, e pentru ca tu respingi compania anumitor persoane, tu spui nu la unele propuneri sau invitatii.

Daca vrei sa te integrezi mai usor intr-un anumit mediu, fii tu cel care face compromisuri si nu ridica stacheta atat de sus, pentru ca nu ai parte doar de oameni la nivelul asteptarilor tale. Dar chiar daca sunt ceva mai jos, sigur poti gasi ceva in comun cu ei ca sa te simti bine.

Balanță

Priveste un pic inapoi, la etapele parcurse pana acum, la cel care ai fost candva sau la ce ai facut inainte, pentru ca raspunsul la provocarea cu care te confrunti acum se afla undeva in trecut.

Ai mai trecut candva prin ceva similar si ai stiut sa gestionezi situatia, deci adu-ti aminte acele informatii care ti-ar putea fi acum de folos. Detii deja bagajul de experiente si cunostinte adecvate pentru ceea ce ai de facut acum, totul e sa infrunti adevarul si sa vezi situatia realist, obiect, corect, exact asa cum e.

Scorpion

Te plangi ca cineva din preajma ta nu-ti da ascultare, face totul doar dupa cum il taie capul. Poate ai un copil neascultator, rebel, care iti manifesta personalitatea. Poate ai un angajat care nu te trateaza respectuos. Poate ai un colaborator orgolios care numai pe a lui o tine.

Dar azi poti gasi ac de cojocul acestor razvratiti, dar nu atitudinea agresiva, nu reprosul, nu critica sunt solutiile cele mai eficiente, ci fii diplomat si arata-le prin exemplu personal ca numai cu mult calm poti face miracole in astfel de situatii. Stii vorba aceea: keep calm…

Săgetător

Nu te mai simti vinovat pentru orice nimic! Nu ai fost doar tu implicat intr-o actiune, ci au mai participat si altii, ca atare e bine ca fiecare sa-si asume propriul rol, indiferent ca a fost unul bun sau nu. A lua pe umerii tai toate problemele unui intreg grup, nu foloseste nimanui.

Ceilalti scapa, astfel, de raspundere, iar tu nu-ti mai vezi capul de atatea griji. Cel mai bine lupti sa scoti adevarul la iveala ca sa-i faci pe cei responsabili de ceva sa-si recunoasca vinovatia sau contributia, nu sa incerci sa repari oalele sparte de ei sau sa-ti asumi ceva fata de care nu ai nicio vina.

Capricorn

Nu renunta la un mare scop de-al tau, chiar daca pare inca foarte indepartat. Priveste spre viitor ca la un ecran pe care ruleaza deja filmul acelui vis implinit, pentru ca primul pas spre implinirea dorintei e sa o vizualizezi tu deja cu ochii mintii si ai fanteziei si apoi sa crezi cu tarie ca va deveni fapt foarte curand.

Arunca deci sageata spre viitor, proiecteaza precum un arhitect viitoarea constructie, si apoi cladeste gand cu gand, emotie cu emotie, ceea ce intr-o zi va deveni aievea. Nimic nu te va opri din constructie, daca ai proiectat totul in detaliu.

Vărsător

Iti vine o idee ca o strafulgerare de geniu si merita sa o pui in aplicare imediat, pentru ca va avea efecte dintre cele mai bune. De fapt, succesul, bucuria, fericirea stau acum in mainile tale, pentru ca ai la dispozitie aceasta arma secreta pe care merita sa o valorifici, atata doar ca e o ocazie neasteptata, picata ca din senin, ca o surpriza, si nu ai timp suficient nici de analiza, nici de decizie.

Trebuie sa pui mana pe ea imediat, s-o pui la treaba in beneficiul tau, deci hai, fii spontan, prompt, iute de mana si de minte, pentru ca de reactia ta rapida depinde totul!

Pești

Esti in fata unei provocari peste care nu poti trece nici cu duhul blandetii, nici cu pasivitate, ci doar cu o reactie prompta si un pic mai agresiva. Ia taurul de coarne, pune mana pe armele pe care le ai la dispozitie si intra in lupta. Doar cei bataiosi, curajosi, ambitiosi vor trece usor peste aceasta situatie, deci nu astepta nici de la altii solutii, si nici vreun miracol care sa rezolve problema din senin.

Initiativa ta conteaza, dar trebuie sa iti iei inima in dinti si sa arati o fata de luptator, pe care nici tu nu stiai ca o ascunzi. Poti avea surprize privindu-te cat de puternic si de combativ poti fi cand e in joc ceva la care tii!

Horoscop 10 ianuarie 2017 oferit de ACVARIA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top