Connect with us
Horoscop 10 iulie 2018: Schimbare mare în viața unei zodii!

Horoscop

Horoscop 10 iulie 2018: Schimbare mare în viața unei zodii!

Horoscop 10 iulie 2018. O zi de marți în care o zodie are parte de o schimbare majoră, în timp ce o altă zodie trebuie să ia o pauză.

BERBEC

Dacă ai norocul să vezi soarele pe cer, ieşi afară, pentru că aerul proaspăt şi cerul senin sunt medicamentele cele mai eficiente pentru starea în care te afli. Fie că e o stare de depresie care te paşte, fie că e o problemă de sănătate, nu de vitamine ai nevoie, ci de lumină cât mai multă ca să-ţi invadeze mintea şi sufletul.

Acasă, închis între patru pereţi, nu vei primi doza de energie pozitivă de care ai nevoie, ca atare mergi undeva unde ştii că vei găsi doze maxime de veselie, de optimism, de culoare, de distracţie. Înconjoară-te de copii şi de activităţi plăcute sufletului tău şi îţi vei reveni ca prin farmec.

Horoscop 10 iulie 2018 TAUR

Te simţi blocat într-o zonă cumva tangentă cu ce se petrece în jurul tău, de parcă lumea nu te înţelege şi te ţine la distanţă de miezul evenimentelor.

Nu-i nimic, e pierderea lor, pentru că tu ai avea o viziune diferită asupra lucrurilor şi ar avea numai de câştigat dacă te-ar include şi pe tine în această aventură, ei nu sunt de acord cu ideile tale, poate mult prea moderne sau originale pentru capacitatea lor actuală de înţelegere, şi de aceea preferă să ignore soluţiile tale.

Ai răbdare, într-o zi îşi vor da seama că ai dreptate şi atunci mulţi vor merge pe drumul deschis de tine, dar deja vei fi cu mulţi paşi înaintea lor şi nu vei mai avea nevoie să te bage ei pe tine în seamă. Mergi deci pe calea ta!

Horoscop 10 iulie 2018 GEMENI

Joci un rol important în treburile unor persoane care şi-au cam pierdut direcţia. Sunt debusolaţi, confuzi, nu au nicio cale de ieşire din impasul în care se simt blocaţi şi aşteaptă de undeva o soluţie.

Salvarea vine de la tine, pentru că ai toate calităţile unui bun îndrumător, sfătuitor, profesor la nevoie.

Şi tu ai învăţat de la alţii ce e de făcut în astfel de situaţii, ca atare a venit vremea să transmiţi mai departe informaţiile acumulate cândva, care formează acum experienţa ta de viaţă.

Ai răbdare cu cel din faţa ta, pentru că are nevoie de ceva timp să pună în aplicare sfaturile tale. Fii conştient că nici un elev nu învaţă de la prima lecţie, ci prin recapitulare continuă.

Horoscop 10 iulie 2018 RAC

Ai o stare mai pasivă, mai distantă, care dă de înţeles că eşti în faţa unui abandon. Nu mai ai puterea sau interesul de a continua un drum de la care nu mai ai nimic de câştigat, şi ceva îţi spune că cel mai bine e să laşi totul baltă acum.

Consideri că ai făcut tot ce se putea pentru a salva situaţia, dar probabil e cel mai înţelept lucru pe care îl poţi face în acest moment: să închizi acest capitol şi să te detaşezi de toate.

Ce era de învăţat de aici, e deja asumat şi acumulat în experienţa ta de viaţă, deci nu insista să mai trezeşti la viaţă un proiect care nu mai evoluează. Ai meditat asupra lucrurilor şi ai ajuns la concluzia curajoasă că cel mai bine e să pui punct aici şi acum.

Horoscop 10 iulie 2018 LEU

Nu te juca prea mult cu resursele tale financiare, având impresia că, oricât ai cheltui, banii se vor întoarce repede înapoi. Nu e chiar aşa, iar o atitudine superficială în privinţa banilor s-ar putea solda cu dezechilibrarea bugetului propriu.

Singura atitudine jucăuşă pe care ţi-o poţi permite e să cumperi… jucării! Asta da, deci mergi la cumpărături şi gândeşte-te la darurile pentru cei mici din familie.

Dar şi tu te simţi încă un copil, încât nu ar fi exclus să dai o sumă de bani pentru un capriciu considerat de alţii drept un gest copilăresc. Ei şi ce? vei spune, e dorinţa ta fie înseamnă să-ţi cumperi un trenuleţ sau un ursuleţ de pluş, deşi tu ai trecut demult de vârsta potrivită pentru aşa ceva.

Horoscop 10 iulie 2018 FECIOARA

Compania persoanei iubite are un efect fantastic asupra ta. De altfel e un schimb reciproc excelent de energii aici, pentru că şi tu îi faci bine celui drag ori de câte ori îi stai alături. Fiecare intră în joc cu alte resurse, completându-vă perfect unul pe altul.

Când unul conduce, celălalt urmează îndeaproape, investind pasiune şi încredere în deciziile liderului. Când primul propune o cale, partenerul îl susţine moral şi emoţional cu toată dragostea, iar acest dialog va merge de minune azi în cuplu.

Horoscop 10 iulie 2018 BALANTA

Ceea ce clădeşti acum prinde contur din ce în ce mai bine, indiferent despre ce ar fi vorba: de o afacere pe care o gândeşti, de o casă pe care o ridici, de o relaţie pe care o legi…

Abia aştepţi să ajungi mai repede la finalul mult visat. E un proiect care evoluează excelent, într-un ritm promiţător, cu paşi mari şi siguri spre scopul la care visezi.

Mai participă şi alţii la acelaşi plan minunat şi dacă vă uniţi cu toţii forţele, progresele vor fi mai rapide şi mai vizibile.

Nu te opri din elan, lasă-te condus de acest chef fantastic de reuşită, pentru că eşti pe drumul cel bun, indiferent cât va mai dura, dar tu ai convingerea din ce în ce mai bine fundamentată că totul va ieşi perfect! Da, continuă, eşti tot mai aproape de finish!

Horoscop 10 iulie 2018 SCORPION

Ceva se schimbă în viaţa ta de zi cu zi, de parcă trebuie să accepţi o noutate apărută ca din senin, dar care sună foarte bine! O poţi numi chiar o mare bucurie, un motiv de fericire, o reuşită de proporţii, care adună la un loc toată familia.

Poate fi vorba de evenimente din viaţa personală care te fac fericit, cum ar fi o viitoare căsătorie, venirea pe lume a unui copil, un moment de-a dreptul special despre care toată lumea vorbeşte cu patos.

Transmite mai departe veştile bune care ajung la tine, ia legătura cu cei dragi de departe, pentru că eşti entuziasmat şi-ţi place să fii mesagerul unor evenimente atât de frumoase!

Chiar dacă e cu totul altceva decât aveai în plan pentru astăzi, merită schimbarea de direcţie, pentru că sună minunat!

Horoscop 10 iulie 2018 SAGETATOR

Uneori, visele nu se împlinesc atunci când vrei tu, nici cât ai bate din palme, dar nu trebuie să vezi acest lucru ca pe un motiv de dezamăgire. E semn că nu tot ce ne dorim este potrivit pentru noi, deci nu este posibil într-un anumit moment al vieţii.

Acelaşi sentiment îl vei avea şi tu astăzi, că un mare scop se destramă, nu poate fi atins conform planurilor tale, dar întotdeauna apare un plan de rezervă.

Poate la prima vedere nu-ţi convine înlocuitorul pe care îl primeşti în schimb, dar după un timp îţi vei da seama că planul de rezervă a fost mai bun chiar şi decât ideea ta iniţială. Nu intra în panică, ci foloseşte-te de ceea ce ţi se oferă!

Horoscop 10 iulie 2018 CAPRICORN

Priveşte cu mai mult curaj spre trecut, pentru că deţii experienţa necesară pentru a putea da acum sfaturi. Cineva are nevoie de opinia ta cu privire la rezolvarea unei probleme, iar tu ai trecut deja prin ceva similar şi ai şti să-i oferi instrucţiunile cele mai preţioase.

Umblă în sipetul de amintiri, scoate la lumină experienţe de viaţă ce pot fi acum altuia de folos şi împărtăşeşte cu încredere din tot ce ai trăit pe pielea ta.

Altul nu ar mai pierde timpul cu experimente când tu ai trecut deja prin asta şi ai şti ce este de făcut. Oferă din ceea ce ştii celor care au nevoie de tine ca profesor!

Horoscop 10 iulie 2018 VARSATOR

Eşti mult mai atras de spiritualitate, ca atare vei profita de această zi pentru a te dedica sufletului întru totul.

Orice îşi doreşte acum spiritul tău, îi vei oferi cu generozitate, fie că e vorba de lectură, de odihnă, de călătorii cu tentă religioasă, de o anumită hrană a trupului sau a sufletului, pentru că simţi că acest tratament te ajută să te purifici şi să-ţi reîncarci bateriile.

Simţi că ai o conexiune mai specială cu cele sfinte acum, şi vrei să te apleci prioritar asupra acestor nevoi intime. Nu te aştepta ca lumea să ţi le şi înţeleagă!

Horoscop 10 iulie 2018 PESTI

Şi ce dacă azi nu faci niciun pas mai departe în proiectele în derulare? Meriţi şi tu o pauză, în care să-ţi aduci aminte de plăcerile tale personale, de tot ceea ce îţi umple inima.

Că e vorba de o zi liberă, aşa cum are multă lume, sau doar de o seară mai liniştită după ce ai fost totuşi la serviciu, simţi că acele ore au efecte miraculoase asupra psihicului tău pentru că îţi reîncărca perfect bateriile.

Singurele mici probleme se mai pot ivi în amor, pentru că se resimte un oarecare blocaj de comunicare cu persoana iubită. Dar trece!

Horoscop oferit de ACVARIA.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top