Connect with us
Horoscop 10 mai 2019 - Horoscop zilnic: două zodii răsfățate soartă

Horoscop

Horoscop 10 mai 2019 – Horoscop zilnic: două zodii răsfățate soartă

Horoscop zilnic 10 mai 2019 – pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Leu, Fecioară, Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător și Pești.

Horoscop 10 mai 2019 – Berbec

E veselie multă în jurul tău şi nu vrei să te gândeşti la nimic trist astăzi. Prietenii sunt pe primul loc, încât ai putea să o ţii tot într-o petrecere alături de ei.

Eşti o companie foarte plăcută pe care multă lume o caută azi, pentru că ai o vorbă bună pentru oricine, o glumă bine plasată în orice împrejurare iar cadourile, muzica şi voia bună nu lipsesc nici ele din program.

Indiferent de vârsta pe care o ai, te porţi ca un copil lipsit de griji!

Horoscop 10 mai 2019 – Taur

Eşti mai puternic decât crezi, deci nu te mai plânge întruna că nu ştii, nu poţi, nu ai, nu eşti pregătit. Deţii toate resursele necesare în interiorul tău. Ascultă ce-ţi transmite intuiţia, pentru că ea te trimite în direcţia cea mai potrivită.

Nu te mai judeca singur atât de aspru, lasă auto-critica deoparte, nu-ţi mai pune în lumină doar defectele şi limitele, ci ai mai multă încredere în ceea ce eşti.

Ca să poţi ţinti sus, trebuie mai întâi să fii mai blând cu tine însuţi, fără a-ţi mai pune singur beţe-n roate la tot pasul. Poţi!

Horoscop 10 mai 2019 – Gemeni

Este o zi amuzantă în care ai chef de distracţie şi nu prea iei nimic în serios. Te cuprinde spiritul primăvăratec şi te comporţi ca un copil pus pe şotii la orice.

E nevoie şi de astfel de atitudini vesele, pentru că nu are rost să te împovărezi cu probleme şi griji, fiindcă orice piedică ar putea fi depăşită mult mai uşor dacă o priveşti cu zâmbetul pe buze şi cu un dram de umor.

Veselia ta va molipsi şi pe alţii şi vei vedea ce bine se aşează toate atunci când ai o atitudine pozitivă orice ar fi.

Horoscop 10 mai 2019 – Rac

Înainte de a spune dacă un drum este bun sau rău, încearcă să te calmezi şi să faci pace cu tine însuţi. Dacă eşti tulburat, nervos, decepţionat, e clar că vei privi totul într-o notă pesimistă, or liniştea interioară recăpătată te va ajuta să priveşti lucrurile corect, exact aşa cum sunt ele.

Deschide bine ochii şi priveşte situaţia cu realism, pentru că a te împovăra cu gânduri negre, frici şi stări negative nu te ajută să restabileşti armonia în problema de faţă. Respiră adânc şi calmează-te înainte de orice!

Horoscop 10 mai 2019 – Leu

Rutina acestei zile te transformă într-un mic roboţel copleşit de problemele cotidiene. Nu-ţi vezi capul de treburi mărunte, dar de care nu poţi scăpa deocamdată.

S-au adunat prea multe şi trebuia, odată şi-odată să te ocupi şi de ele, altfel s-ar fi creat un maldăr de sarcini care la un moment dat ar fi devenit o povară.

Apleacă-te prioritar asupra lor, pentru că, dacă reuşeşti să le termini azi, ştergi de pe lista de restanţe o mulţime de puncte mici dintr-un foc şi brusc ţi se va părea că eşti mult mai liber.

Horoscop 10 mai 2019 – Fecioară

Chiar dacă, pe moment, nu eşti de acord cu eticheta pe care cineva ţi-o aruncă pe umeri, ai răbdare! Îţi vei demonstra nevinovăţia adunând probe în favoarea ta.

Acum, pe loc, e greu să arăţi că adevărul e la tine, pentru că unii sunt foarte vehemenţi în judecăţi şi critici şi fac declaraţii nefondate, dar tu eşti de părere că se va face lumină într-o zi şi eşti dispus să aştepţi răbdător momentul acela.

Vei jubila când îţi vei vedea criticii cu coada între picioare bătând în retragere, dar nu te aştepta totuşi să-ţi ceară şi scuze pentru modul incorect în care te-au tratat sau te-au catalogat. Tu mergi pe calea ta, pentru că nu te simţi absolut deloc cu musca pe căciulă!

Horoscop 10 mai 2019 – Balanță

În sfârşit ai şi tu parte de o zi banală, în sensul bun al cuvântului, în care nu se întâmplă nimic ieşit din comun, dar îţi place grozav această atmosferă tihnită. Aşa te poţi ocupa de o mulţime de fleacuri acumulate pe o lungă listă de sarcini pe care ai tot amânat-o.

A venit vremea să le iei pe toate la rând şi, deşi sunt neînsemnate ca importanţă, te vei simţi foarte bine că le-ai şters de pe listă una câte una.

Familia joacă un rol major în rezolvarea acestor sarcini, deci nu încerca să le faci de unul singur, ci atrage-i şi pe ei în activităţile cotidiene. Sunt ajutoare de încredere!

Horoscop 10 mai 2019 – Scorpion

E nevoie de o contribuţie solidă pentru a duce la îndeplinire un mare scop, de aceea trebuie să găseşti o cale de a-i convinge şi pe alţii care au ceva de oferit să ţi se alăture. Dacă îşi unesc mai mulţi forţele în acelaşi sens, rezultatele ar fi dintre cele mai bune.

E o mândrie şi un motiv de imensă satisfacţie să descoperi cât de mulţi oameni deosebiţi vin alături de tine, umăr la umăr, pe cine te poţi baza la nevoie, pentru că roadele bune ale acestei acţiuni încep să se întrevadă. Poţi arăta deja lumii ce a ieşit concret din colaborarea voastră.

Horoscop 10 mai 2019 – Săgetător

Ceri mult de la cei din jur, ai ridicat foarte sus ştacheta, dar nici că vrei să scazi cumva pretenţiile. Eşti conştient că numai aşa, cerând totul de la ei, îi vei motiva să se apuce serios de treabă şi să-şi demonstreze potenţialul.

Dacă te-ai mulţumi cu puţin, şi rezultatele ar fi modeste, tocmai de aceea ceri şi de la propria persoană mult şi astfel, prin exemplu personal, îi vei ambiţiona şi pe ceilalţi.

Nu accepţi nici scuze, nici motive că ar fi obosiţi, ocupaţi, stresaţi, ci îi chemi să pună umărul alături de tine la un proiect important. Ştii să-i motivezi pe toţi şi, mai de frică, mai de ruşine, îi vei aduna pe toţi la muncă!

Horoscop 10 mai 2019 – Capricorn

Îţi schimbi starea psihică de la o clipă la alta fără să-ţi dai seama, pentru că eşti mai capricios şi nu reuşeşti să-ţi menţii tonusul prea mult timp. Orice veste care apare, chiar şi banală, are efecte fulgerătoare asupra ta şi, dacă acum zâmbeşti şi te simţi bine, în clipa următoare deja ai alunecat în apatie.

Ai nevoie de cineva care să îţi ridice moralul cumva, dar nu atragi alături de tine decât alte şi alte surse de enervare şi tristeţe.

Mai bine te-ai retrage o zi în sinea ta, fără să mai auzi nimic în jur, deoarece orice element cu care dai astăzi piept declanşează în inima ta adevărate furtuni de senzaţii, dar nicidecum dintre cele mai pozitive.

Horoscop 10 mai 2019 – Vărsător

Îţi găseşti armonia şi bucuria împărtăşind altora această stare de bine care te cuprinde. Înconjoară-te de oameni care simt la fel ca tine, care sunt pe aceeaşi lungime de undă, deci lasă feelingul tău special să te ducă exact spre oamenii potriviţi acestei stări.

Fugi de cei agresivi sau invidioşi, care pot privi ciudat starea ta de bine, deci ascultă-ţi inima înainte de a te apropia de ceilalţi.

Parcă e un clopoţel acolo care te avertizează dacă vine cineva care nu-ţi împărtăşeşte calmul şi starea de bine şi ţi le-ar putea strica pe ale tale.

Horoscop 10 mai 2019 – Pești

Sărbătoreşte aventura în care ai pornit, bucură-te de fiecare nou episod din filmul de acţiune în care eşti chiar protagonist, Nu eşti spectator la ce se petrece, ci chiar tu eşti implicat în această poveste şi aştepţi, cu un copil curios, să descoperi pe parcurs.

Abia aştepţi să vezi ce urmează, ce se va întâmpla mâine, spre ce te îndrepţi, iar această curiozitate te ajută să menţii ritmul alert, tonusul pozitiv şi dorinţa vie de a merge mai departe.

Nu te teme de nimic, ci fii sigur că scenaristul eşti chiar tu, deci, evident, poţi să-ţi brodezi povestea aşa cum ţi-ar plăcea tu să continue.

Dana Mîndru locuieste in Piatra Neamt, Romania, născută pe 24 noiembrie 1970. * Este licentiată în jurnalism (Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii - Universitatea Bucuresti 1996) si absolventa a Facultatii de Psihologie, Universitatea "Petre Andrei" (2008). Scrie teatru si proză, povestiri, roman, comedie, dramă, teatru scurt. * Actualmente web-editor astrolog al Acvaria.com PREMII OBTINUTE 1992 - Premiul al II-lea la Concursul National de Creatie Literară "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt), pentru romanul "7,2 GRADE PE SCARA RICHTER" 1994 - Marele premiu la Concursul National de Creatie Literara "Mihail Sadoveanu" (Piatra Neamt) pentru romanul "CEATZA" | VEZI SITEUL CENTRULUI PENTRU CULTURA NEAMT 1995 - Premiul al II-lea la Concursul National al creatiei piesei de teatru intr-un act "Mihail Sorbul" (Botosani) pentru piesa "ANCHETA" 1996 - Nominalizare la Concursul National de Dramaturgie "Camil Petrescu" (Ministerul Culturii, Bucuresti) pentru piesa de teatru "SCARA" 1997 - Nominalizare la Gala Premiilor UNITER , la Concursul "Cea mai buna piesa romaneasca a anului" (UNITER, Bucuresti), pentru piesa de teatru "SCARA" | VEZI SITEUL UNITER 1997 - Premiul TV Symbol la Concursul de Creatie Literara "Avangarda XXI" (Bacau) pentru piesele de teatru "SCARA" si "MIA, NESUFERITA MEA…" 1998 - Nominalizare in finala Concursului de Creatie Literara "Dramafest" (Targu Mures) pentru piesa de teatru "SCARA" LUCRARI PUBLICATE (Toate lucrarile publicate AICI) "Intreg" - Proza scurta in revista "Asachi" (Piatra Neamt, 1995) - debut "Mia, nesuferita mea…" - Proza scurta in revista "Metafore" (Constanta, 1996) "Ancheta" – Piesa de teatru intr-un act in volumul "Patru piese de teatru intr-un act" (Botosani, 1996) "Detentie", "Intreg", "Mia, nesuferita mea..." si fragmente de roman si teatru - publicate pe internet in revista "Master Press" (acum off line) "Intalniri imposibile" - volum de proza scurta in limba engleza publicat pe internet la Ebookstand.com (acum off line) "Roca" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2000) "Ultimul tren" - revista Antiteze (Piatra Neamt, 2001) "The Inquiry" si "One Life without Beginning or End" in siteul literar in limba engleza IMAGIKON (internet, 2003) "Detentie", "O viata fara inceput si fara sfarsit", "Ancheta" si "Intreg" in siteul literar SFERA (internet, 2003) In anul 2005, a fost lansat siteul literar www.danamindru.ro sau www.proza.acvaria.com (pe care il vizitati acum) PIESE DE TEATRU MONTATE (Toate montarile prezentate AICI) 30 august 1997 – premiera piesei de teatru "SCARA" la Teatrul National Radiofonic – Bucuresti Regia: Dan Puican. Distributia: Horatiu Malaele, Dana Dogaru, Ileana Stana Ionescu, Dumitru Chesa. Difuzare: 30 august 1997 - programul Romania Cultural, 1 septembrie 1997 - Romania Actualitati Iunie 1999 – montarea piesei muzicale pentru copii "HARAP ALB & CO." Distributia: elevii clasei a IV-a F a Scolii Generale nr.3 din Piatra Neamt. Scenariu, regie si textele cantecelor: Dana Mindru Muzica, regie si acompaniament: Radu Mindru 26 februarie, 5 martie 2001 - montarea piesei de teatru intr-un act "ULTIMUL TREN" la Teatrul "Luminous Group" din New York, USA, in cadrul festivalului "Short Plays - Long Distance" | VEZI SITEUL LUMINOUS GROUP NEW YORK Distributia: Yuri Denysenko, Seth Michael May, Edmund Day Regia: Vivien Dybal Coloana sonora: Anthony Leone 18 mai 2001 - piesa "ULTIMUL TREN" montata la "The Luminous Group" - New York a fost jucata la Centrul Cultural Roman din New York | VEZI SITEUL CENTRULUI CULTURAL ROMAN NEW YORK Piesa de teatru intr-un act ANCHETA a fost jucata de trupa de teatru "DIONYSOS" - LICEUL DE ARTA “D. CUCLIN" Galati la Festivalul Judetean de Teatru pentru licee "I.L. Caragiale" ...si multe alte montari de catre trupe de teatru ale liceelor din Romania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top