Connect with us
Horoscop 11 mai 2017. Nativii din zodia Fecioară trec astăzi prin niște emoții intense. Ce se va întâmpla cu restul zodiilor.

Horoscop

Horoscop 11 mai 2017. Emoții intense pentru Fecioară

Horoscop 11 mai 2017. Racii sunt preocupați de o direcție nouă, în timp ce situația financiară a Peștilor se clarifică.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Cineva iti descrie viitorul unui proiect in lumini foarte optimiste, dar cum tu esti o fire realista, parca nu te lasi pacalit atat de usor de scenariile sale prea frumoase ca sa fie adevarate. Tu nu ai nevoie doar de vorbe mari, ci de fapte, ca atare vei incepe sa crezi ca promisiunile sale sunt posibile in clipa cand va veni si cu dovezi palpabile. Esti destul de reticent si aproape ca refuzi ceea ce iti propune celalalt cu mult entuziasm, pentru ca, momentan, ti se par simple iluzii.

Taur

Nu esti multumit de ceea ce primesti de la ceilalti. Tu ai fost mai generos, ai daruit tot ce ai putut, ai fost alaturi de ei si ai raspuns prezent la orice solicitare, dar azi, cand ai si tu nevoie de un sprijin sau de un sfat, e cam gol in jurul tau. Poate ai fost tu exagerat de darnic, fara sa te gandesti daca ceilalti ar fi capabili sa ofere la fel, deci ai pretentii prea mari de la oamenii. Unii nu au nimic de oferit, ci doar profita de ceea ce ai tu de dat, deci nu da vina pe ei, ci pe tine, ca ai facut abuz de bunavointa cu cine nu merita.

Gemeni

Tot ce-i frumos se incheie, din pacate, si la un astfel de final de drum ai ajuns si tu azi. Trebuie sa-ti iei ramas bun de la o stare de lucruri care ti-a oferit bucurie, o vreme, de la o persoana care a insemnat ceva pentru sufletul tau sau doar de la o binefacatoare senzatie de liniste care iti va lipsi enorm de acum inainte. Nimic nu e vesnic, mai ales lucrurile bune care aduc fericire, deci nu te crampona de ceva care se apropie de sfarsit. Vei trece la o alta etapa care poate veni cu altceva nou si poate la fel de bun, deci spune adio trecutului!

Rac

Esti preocupat de o directie noua spre care vrei sa pornesti in perioada urmatoare si nu poti sta degeaba nici azi. Vrei sa mai adaugi o caramida cat de mica la edificiul pe care il vei construi pas cu pas, dar ceea ce ajunge azi la urechile tale poate sa schimbe cumva sensul spre care ai pornit initial. Asculta de cei cu mai multa experienta, intreaba, citeste, informeaza-te, cere sfaturi autorizate, pentru ca din toate directiile vor veni tot felul de detalii ce se vor dovedi a fi importante in ceea ce vrei sa faci de acum inainte.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top