Connect with us
Horoscop 11 octombrie 2020. O zi de weekend liniștită

Horoscop

Horoscop 11 octombrie 2020. O zi de weekend liniștită

Horoscop 11 octombrie 2020. Previziuni pentru toate zodiile duminică 11 octombrie 2020. Află dacă astrele sunt de partea ta și vezi ce surprize ți-au pregătit în această zi, dar și ce trebuie să faci pentru a depăși momentele neplăcute. Unele zodii vor avea partea de o zi ușoară, plină de reușite, în timp ce altele vor trece cu greu peste unele momente ale zilei și vor fi supuse unor teste grele.

Horoscop 11 octombrie 2020. Berbec

Păstrează-ţi calmul şi zâmbetul pe buze şi reprogramează toate deciziile importante şi întâlnirile decisive! Este o zi în care trebuie să fii atent şi prudent. Nu te lua după bârfe şi intrigi. Vezi în ce măsură evenimentele te afecteză personal şi… vezi-ţi de treburile tale! Se apropie vremea rece, trebuie să te pregăteşti bine pentru toamnă! Te bucuri pentru că o problemă care te obseda pare că se rezolvă, dar realizezi că depinde de altcineva, nu de tine. Pare o aprobare, sau o soluţie de drept. Din nou o zi mediocră, mai ales sub aspectul veştilor şi noutăţilor pe care le afli.

Taur

Cineva încearcă să-ţi intre în graţii, să profite de generozitatea ta. Mai multă prudenţă cu cei care vor să-ţi devină prieteni, dar de fapt doresc să se folosescă de tine. Ca bancomat. Tăcerea este de aur… dar şi o vorbă bună, spusă la momentul potrivit, este de platină! Astăzi nu-ţi lipsesc argumentele şi strategiile ca să-ţi aperi poziţia şi veniturile, dar nu te enerva! S-ar putea să ai nevoie de ajutor! Daca este vorba de treburi casnice nu te speti, pune-i pe toţi la treaba! Mercur, relativ bine aspectat, te ajută să-ţi focalizezi atenţia către o lista de prioritaţi şi să comunici decent fiecăruia ce are de făcut, ca să nu se mai intre în obişnuita criză de timp.

Gemeni

Anumite informaţii te descurajeză, dar cu puţin bun simţ şi refuzând complicatiile inutile, o s-o scoţi la capat! Concentrează-te pe problemle urgente şi lasă posibilele false probleme! Astăzi, activitatea ta nu îţi pare dificilă. Ai suficiente grade de libertate care îţi permit să evoluezi, să acţionezi parţial independent şi să-ţi vezi cu succes de interesele tale. Visele tale pot să prindă contur, aspectele astrologice sunt favorabile. Nu chiar aşa cum ţi-ai dori, nimic şi nimeni nu este perfect, dar totul pare că se sfârşeşte cu un happy-end.  Sanatatea este bună, dar atenţie la durerile de cap. Durerile de cap pot fi şi de dinţi, cu siguranţă, poate şi o sinuzită rebelă, dar, tradiţional pe Săgetători îi dor… pulpele!

Horoscop 11 octombrie 2020. Rac

Stelele iţi sortesc o zi bună, nu te mai doare nimic, iar dacă te concentrezi puţin, poţi rezolva decent problemele cotidiene. Atenţie, schimbarea anotimpului este mai grea pentru tine! Astăzi, ca să înaintezi, te bazezi pe intuiţie şi pe experienţa acumulată. Solo, sau în duo, savurezi o zi favorabilă în domeniul sentimental. O zi plăcută, în care te simţi în siguranţă! Atenţie la pierderea de energie, la oboseala cronică. Banii sunt bine aspectaţi, evită, însă, cheltuielile un pic cam utopice şi exagerate. Mănâncă mai multe alimente strict naturale, vitamine şi fructe proaspete, mere şi citrice. Organismul tau are nevoie de cruţare şi de refacere. Proiectele începute în această perioadă vor aduce rezultate excelente.

Leu

Astăzi ai tendinţa să te gândeşti la trecut mai tot timpul. Îţi faci istoria şi bilanţul vieţii tale, un roman întreg şi peste tot dai numai de probleme, amânări şi… visuri, năvalnice visuri! Atmosfera la serviciu nu este dintre cele mai plăcute: umblă diferite zvonuri care de care mai gogonate. Tu vezi de treburile tale, zâmbeşte şi nu te lăsa provocat sau antrenat în discuţii. Mai ales că ai aşa o poftă de râs şi de spus bancuri. Veselia ta este contagioasă şi poţi antrena prietenii pe drumul bucuriei. Nu uita că în faţa haosului, a nimicului, a prostiei – râsul este ultima redută, râsul este ultimul antidot în lumea otrăviţilor. Proştii sunt întotdeauna solemni şi sunt siguri că au dreptate.

Fecioară

ăstrează pentru tine vestea, opinia ta personală care ar putea nemulţumi pe cineva drag. Doar, doreşti armonie, nu scandal! Pe plan emoţional eşti vulnerabil, joacă puţin teatru şi… trece! Cel mai probabil este că, statistic vorbind, o să te întrebi mult unde sunt banii tăi pe care abia i-ai primit ca salariu. Şi că mai ai puţini bani după ce ai terminat cu aprovizionarea de toamnă şi pentru sezonul rece. Nu mai întreba atâta, banii sunt în buzunarul cui trebuie! Treci la muncă ca să îmbogăţeşti şi mai mult pe bogaţi. Că niciodată bogatul nu o să creadă săracului. Astăzi este o zi depresivă, fă-o mai bună!

Horoscop 11 octombrie 2020. Balanță

În activitatea ta profesională evită strategiile în limita legii. Banii durabili, consolidaţi, sunt cei, puţini, obţinuţi prin multă muncă. De aceia nu o să te întrebe nimeni, niciodată! Trebuie să analizezi ultimele demersuri şi evenimente şi să retrasezi cursul lucrurilor. Înaintea unui nou atac, înaintea unei noi ofensive, sau al unui nou proiect, forţele trebuie să se regrupeze. Reorientarea, reformularea unor direcţii, strategii, sau concepte este benefică şi necesară. Trebuie să foloseşti noi oameni, noi modalitaţi, noi concepte, noi cuvinte. Tu gândeşte-te bine! Ai la îndemănă tot ce îţi trebuie. Este necesar, doar, să le pui într-o nouă ordine, în ordinea bună!

Scorpion

Astăzi nu lăsa nicio schimbare majoră să te tenteze, nu vinde, nu cumpăra, nu călători, nu schimba ceva. Ia-ţi revanşa frustrărilor tale, pentru că este o zi bună, dacă vrei tu să fie aşa. Liberul Arbitru astăzi prevalează faţă de Destin. Poţi să iei masa cu prietenii, poţi să te duci la sală, sau la un spectacol, sau pur şi simplu să te simţi foarte bine, acasă, cu căţeluşul, sau pisica. Concentrează-te astăzi pe relaţiile tale sentimentale, pe trăirile şi simţămintele tale. Încă o zi plăcută, chiar dacă anumite insatisfacţii continuă să-ţi dea târcoale.

Săgetător

Astăzi trebuie să te menajezi un pic, mai ales evită efortul fizic. Pe planul relaţiilor umane este timpul unor clarificări. Pune lucrurile la punct înainte să te surprindă neplăcut! Este indicat să dai mai multă atenţie problemelor de familie.  Pentru nativii seniori din Balanţă este o perioadă complexă cu multe de făcut şi cu multe amintiri. Balanţele părinţi au de tras pentru copii lor. Dar ce dulce povară! Câştiguri neaşteptate urmate de pierderi la fel de neaşteptate. Planeta Venus, protectoarea ta, avantajează munca artistică şi creaţia. Dacă te ocupi de unul din domeniile menţionate, poate vei simţi un nou impuls, o nouă stare; idei şi concepte noi iţi sunt la îndemână.

Capricorn

Păstrează ziua în limite obişnuite. Nu te lăsa sedus de promisiuni generoase şi de vorbe meşteşugite. Evită tot ce este exagerat, neobişnuit, ciudat. Limitează-te la activitatea ta normală. Nu te da mare în probleme pe care nu le ştii. Ai prostul obicei să „abureşti” oamenii adică să vorbeşti pe lângă subiect. Dacă eşti politician este normal, dar ce te faci dacă eşti un simplu salariat? Bună întrebare! Mercur este afectat, aşa că poţi să ai o nişte ocazii de care să-ţi fie ciudă, mai târziu. Configuratia astrologica iti indică sa nu te repezi să tragi concluzii greşite, să ai suficientă răbdare, pentru că lucrurile se pot lamuri. Puţintică răbdare, domnule! Pe seară, îţi place din nou să monopolizezi atenţia anturajului.

Vărsător

Astăzi te gândeşti la lucrurile importante pentru tine şi cauţi soluţii. Ritmul vieţii pare că se accelerează şi nu înţeşegi de ce. Deci, nu lua riscuri inutile şi nu te zdrobi pentru alţii! Mijlocul zilei este o perioadă activă, cu toţi Peştii puşi pe cheltuieli şi tratamente de întreţinere, cu orice preţ. S-ar pute să fie catarsisul de care ai nevoie în lumea asta oarecum anapoda. Am uitat să spun că dimineaţa poate că o să ai nevoie de puţin ajutor ca să găseşti ceva în propria casă.  Oricum, cum sănătatea este bună, trebuie să te bucuri de deliciile toamnei, chiar aşa, capricioasă, cum este!

Horoscop 11 octombrie 2020. Pești

Este posibil să primiți un cadou surprinzător sau o veste interesantă de la persoană iubită.
În a două parte a zilei s-ar putea să aveți de luat o decizie importantă în ceea ce privește relațiile sentimentale. De recomandat este să vă urmați intuiția. În ceea ce privește viața personală, nu este bine să experimentați acum. Fiți rezervat și asta vă va proteja de scandaluri, resentimente sau gelozie nejustificată. Un grup de prieteni v-ar putea invită la o întrunire sau într-o călătorie. Nu încercaţi să cădeţi pradă tentaţiei de a fi leneşi astăzi. Dacă veţi încerca să scăpaţi de responsabilităţi, riscaţi să vă distrugeţi reputaţia.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top