Connect with us
Horoscop 12 mai 2017. Balanțele se întâlnesc cu o persoană care are efect benefic asupra lor, în timp ce Berbecii nu prea au cu cine colabora.

Horoscop

Horoscop 12 mai 2017. Capricornii sunt nervoși

Horoscop 12 mai 2017. Balanțele se întâlnesc cu o persoană care are efect benefic asupra lor, în timp ce Berbecii nu prea au cu cine colabora.
Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Nu prea ai cu cine colabora astazi, pentru ca, privind in jurul tau, vezi numai colegi ocupati, obositi, stresati, care resping propunerile tale. Decat cu asemenea anturaj dezinteresat, mai bine te-ai descurca de unul singur. Mai mult, la dorinta ta de actiune si de implicare ai parte mai mult de oameni lenesi care prefera sa te vada pe tine cum muncesti, dar sa nu crezi ca, atunci cand vei culege roadele muncii tale, nu se vor inghesui sa-si ceara partea. Fii foarte exigent cu asemenea oameni, nu-i accepta in preajma ta, pentru ca nu merita sa traga pe turta lor succesul tau. Nu-l merita!

Taur

Cineva se joaca prea mult cu sentimentele tale si tu il crezi, ceea ce e riscant in cazul in care e vorba de iubire. Te-ai putea indragosti de cineva care joaca pe doua fronturi, care apeleaza la tot arsenalul sau de seductie si tu risti sa pici in capcana vorbelor sale mestesugite, dar neadevarate. Ia-o si tu ca pe o gluma, ca pe un flirt nevinovat, fara sa te aprinzi atat de repede, pentru ca daca te vei trezi din acest vis, vei suferi ca te-ai inselat amarnic. Celalalt stie sa manipuleze pe oricine cu o atitudine jucausa, amuzanta, dar vei descoperi intr-o zi ca prin ipocrizie el si-a atins doar scopurile.

Gemeni

E o bucurie sa intri in contact azi cu multa lume, pentru ca si tu esti mult mai vorbaret si dornic de comunicare, si dai si peste persoane la fel de volubile si deschise la dialog. Fiecare are ceva de castigat de pe urma discutiilor care se leaga extrem de usor pe oriunde treci, ca atare spune ce ai de spus dar asculta si parerile altora. Va completati perfect unii pe altii, si, daca puneti cu totii cap la cap ideile vehiculate in aceste conversatii animate si interesante, s-ar putea naste un plan de care sa beneficieze si unii si altii cu succes. Nu face nimic singur, ci intinde o mana spre cooperare.

Rac

Exista regulamente mai presus de tine carora trebuie sa te supui orbeste, altfel vei simti repercusiunile eventualelor pedepse. Oricat de curat ai fi, oricat de mult te-ai supune, tot se va trezi altul care sa-ti spuna ce nu faci bine si iti va tine o predica. Cei mai puternici se vor impune cu spirit autoritar prost inteles, punand piedici celor care ar dori sa faca multe, dar pentru ca lor li se pare ca tu si cei ca tine nu le ascultati ordinele, o faca pe durii! Azi poti da piept cu o persoana cu functie care iti va taia tot elanul catre ce doreai sa atingi, fluturandu-ti prin fata legi, regulamente, ordine scrise sau nescrise prin care ti se interzice sa evoluezi cum ai vrea tu.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top