Horoscop 12 octombrie 2020. Previziuni pentru ziua de luni

11.10.2020
Horoscop 12 octombrie 2020. Previziuni pentru ziua de luni

Horoscop 12 octombrie 2020. Află ce ți-au pregătit astăzi astrele și ce trebuie să faci în prima zi a săptămânii. Unele zodii vor avea un început greu, vor trebui să fie atente la tot ce fac, pe când altora le va merge totul perfect, vor începe săptămâna cu dreptul și se vor bucura de multe merite. Află din ce categorie faci parte, din ce a norocoșilor sau cea a celor care trebuie să facă multe eforturi pentru a reuși.

Berbec

Nu pierde timpul. Eşti bine-dispus şi ai putere de muncă, dar te apasă grijile pentru serviciu. Ce va fi, va fi, nu trebuie să-ţi faci griji de pe acum! Evită împrumuturile de bani, nu juca la jocurile de noroc, treci pe strada cealaltă când vezi un cazino sau un birou de pariuri – în această perioadă eşti sănătos dar nu şi norocos. Fă-ţi o cafea sau un ceai, stai puţin şi reflectează, nu tot ce se întâmplă este sub controlul sau influenţa ta. De fapt poţi determina foarte puţine lucruri.

Taur

Te simţi uşor, cu toate că ai un prag de trecut. Poate un examen. Sau la bal, sau la spital! Un anumit fatalism bine temperat, poate din doinele româneşti, îţi oferă sprijin şi îţi dă curaj. Evită neglijenţa şi dezordinea în lucrări, fie că este vorba de hârtii, sau fişiere electronice. Nu este nimic negativ, eşti în plină formă, dar uneori, influenţa negativă a lui Mercur provoacă dezordine. Nu te implica în proiecte sau în cauze pierdute, evident, de la început. Nevoia de siguranţă şi de stabilitate materială te fac să te gândeşti la viitor, la planuri.

Gemeni

Gemenii renunță la propriile interese pentru a fi alături de persoana iubită. E momentul în care se discut problemele relației și mai ales ale partenerului. E posibil ca acesta să vină cu o mărturisire dureroasă, legată de o infidelitate, care le va zdruncina universul nativilor din zodia Gemeni. Nu sunt indicate deciziile „la cald”, chiar dacă lumea pare că s-a prăbușit. Toți oamenii greșesc, puțini recunosc. De aici se începe găsirea unei soluții, dacă mai este posibil așa ceva.

Leu

Nu lua bârfele şi intrigile în serios. Se ştie că eşti naiv şi păgubos de generos şi poate cineva încearcă să se folosescă de tine. Zâmbeşte frumos şi arată-ţi colţii. Poate e de ajuns! Evită sau amână orice întâlnire sau decizie importantă şi petrece ziua într-un cadru plăcut şi confortabil. Călătoriile, însă, sunt bine aspectate. La serviciu, sau unde activezi, ai o opinie corectă despre un coleg. Care coleg, la rândul său îţi va fi de mare ajutor în viitorul apropiat. Astăzi radiezi optimism şi energie şi îi influenţezi favorabil pe cei din jur, îi motivezi. Adaugă şi o vorbă bună, o laudă.

Fecioară

Vremea este capricioasă şi eşti prea obosit, nu trebuie să te enervezi inutil! Este o situaţie obiectivă, nu te stresa, păstrează-ţi calmul şi aşa vei găsi soluţia optimă problemelor tale. Poate fi cea mai profitabilă zi a săptămânii. Eşti deosebit de inspirat în afaceri, în special în achiziţii şi cumpărături. Amorul, de asemenea, este bine aspectat. Profită de favorurile stelelor şi comunică cu anturajul. S-ar putea să ai surprize plăcute. Soarele ghideză acţiunile tale în sensul cel bun. Norocul este de partea ta, mediul social îţi este binevoitor, iniţiativele pe care le iei sunt pozitive. Optimismul şi entuziasmul îţi dau aripi ca să avansezi pe calea ta, pe drumul tău ales.

Balanță

Profesional, trebuie să aloci ceva mai mult timp legăturilor umane, sau de afaceri, pierdute din vedere. Poţi afla noutăţi interesante! O zi plină de nervi, chiar pe vremea asta capricioasă! Majoritatea scenariilor şi planurilor de viitor, atat la serviciu cât si in viaţa personală, suferă din cauza unor întarzieri. Fără frică şi fără complexe poţi rezolva astăzi unele situaţii considerate delicate.  Accelerezi un pic pentru că ai întrezărit o oportunitate. Gândeşte-te bine înainte să profiţi de o astfel de ocazie! Nu te încânta numai de prezent, vezi care sunt şi urmările în viitor

Scorpion

Fă-ţi o ordine de priorităţi şi respect-o! Astăzi nu te împărţi în prea multe direcţii, nu fugi după doi, sau mai mulţi iepuraşi odată! Pe plan sentimental stai în defensivă, mai ai răbdare! Relaxează-te, asta este toată filozofia şi ar fi bine să-ţi cruţi forţele începând chiar de astăzi, pentru ca alţii nu prea se gândesc la asta. O zi în care socializezi pe net sau la mobil mai tot timpul. Trebuie să abordezi problemele frontal, e singura modalitate în care poţi acţiona. O propunere interesantă de la cineva din trecutul apropiat. Analizează cu atenţie, nu te grăbi, nu forţa!

Săgetător

Conjunctura şi aspectele arată că astăzi poţi coopera foarte bine cu semnele de aer şi foc dar mai puţin fericit cu semnele de apă si pământ. Evită, în special, Scorpionii şi Fecioarele. Pune-te pe treabă cu multă hotărâre şi tenacitate. Eşti în întârziere şi ştii asta. Stelele spun să te grăbeşti. Pe de altă parte, nu uita că perseverenta oarba este arma celui lipsit de imaginatie. Nu-ti risipi inutil fortele, daca vezi ca nu reusesti, schimba modul de abordare! Pe total o zi cam monotonă, lipsită de nerv, care nu te motivează, dar în care trebuie să fii prudent. Atenţie, astfel de zile sunt periculoase pentru că îţi adorm atenţia!

Capricorn

Eşti o persoană perfecţionistă, ca majoritatea Capricornilor. Astăzi îţi satisfaci şi nevoia de siguranţă personală, poţi să obţii un sprijin, financiar şi logistic, pe o perioadă medie. O veste de departe, o informatie, un telefon, sau un e-mail. Ceva de natura aceasta îți sugerează astăzi că trebuie sa faci urgent o schimbare în viata ta! Esti obosit si nu prea ai chef de discutii. Cu nimeni. Mai bine fă-ți ordine în hartii sau în fișiere. O sa gasesti ceva ce iti va da o idee grozava! În ceea ce priveşte sănătatea stelele te avertizează că bei prea puţine lichide. Nu uita că o apă de bună calitate este cheia sănătăţii şi a unei vieţi lungi. Nu lăsa pe nimeni, chiar bine intenţionat, să facă pe mediatorul în problemele tale sentimentale, sau familiale.

Vărsător

Încerci să-ţi valorifici relaţiile sociale şi să tragi foloasele respective. Eşti drăguţ, politicos şi vorbeşti frumos, sperând să te faci simpatic şi util. Normal, o să ceri ceva în schimb! Cei din jur te plac, profită să-ți promovezi cu tact interesele. Din nou ai ceva de rezolvat, dar numai dimineața. Numai pentru durata zilei de astăzi trebuie să reflectezi un pic. Să te sfătuieşti cu cel mai bun prieten al tău. Adică cu tine însuţi. Ai multe pe suflet, aşa este?  Ia-ţi un moment de respiro şi vezi în ce parte merge barca vieţii tale. Este  momentul favorabil să te gândeşti la un curs nou.

Pești

O veste te emoţionează mult. Ca urmare încerci să te înţelegi mai bine cu cei din jurul tău, cei apropiaţi, cu cei dragi. Afacerile personale şi sentimentale sunt aspectate favorabil. Ziua de astăzi se anunţă liniştită – poate este un prilej, rar de altfel, să te gândeşti la tine şi la interesele celor dragi. Vitalitatea ta se situază la un nivel acceptabil, totuşi, trebuie să mai lucrezi la forma fizică şi să dai jos kilogramele în plus. O veste bună, un eveniment, ceva, îţi schimbă starea de spirit şi te avantajează. Dar nu te grăbi, nu exagera, nu abuza!