Connect with us
Horoscop 23 august 2017. Scorpionii se simt curpinși de vină

Horoscop

Horoscop 12 septembrie. Scorpionii trebuie să dea cărţile pe faţă

Horoscop 12 octombrie 2017. Previziuni pentru 12.10.2017! Racii au o perioadă financiară foarte bună.

Berbec

Felul in care ti se adreseaza unii este nedrept, pentru ca te critica, te judeca, te ataca agresivi cu vorbe dure, pe care e si normal sa le pui la inima si sa suferi. Gandeste-te ca relatia cu acesti oameni sunt sacrificiul pe care trebuie sa-l faci pentru a-ti atinge marile scopuri, deoarece drumul catre succes nu e intotdeauna presarat de petale de trandafiri ci si de dispute, controverse, dusmanii si hopuri. Ei sunt proba ta majora de incercare, dar de care poti trece cu brio!

Taur 

Trece prin calea ta o sansa excelenta, dar nu te prinde in cea mai buna pasa si risti sa-i dai cu piciorul. Te indoiesti ca ar iesi ceva bun de aici si, tot cautand nod in papura, vei lasa norocul sa treaca pe langa tine fara a profita de el. Lasa nesiguranta deoparte si pune imediat mana pe ocaziile bune care se ivesc, pentru ca norocul nu te asteapta. Uneori, e nevoie de reactii foarte prompte pentru a beneficia de auspiciile bune ale unei situatii, pentru ca nu ti se ofera de doua ori. Maine ar putea fi deja prea tarziu!

Gemeni

Graba si impulsivitatea pot avea urmari dintre cele mai neplacute, ca atare trebuie sa-ti tii sub control tendintele exagerate din orice domeniu. Fie ca esti cam agresiv la volan, fie ca te aprinzi repede in discutiile in contradictoriu. Daca nu te opresti la timp, in limitele normale, tu vei fi cel care va avea cel mai mult de suferit de pe urma propriilor tale gafe. Esti tentat sa faci un gest incorect, avand impresia ca ti se cuvine, dar dupa ce furia momentului va trece, vei regreta amarnic nervii de acum.

Rac

Este o perioada buna in plan financiar, te-ai putea bucura atat de sumele obisnuite de bani, cat si de niste recompense suplimentare. Iti permiti niste cumparaturi pe care ti le doresti de multa vreme, poate o investitie in imaginea ta publica, cea care atrage atentia asupra ta. Vei primi vesti importante legate de situatia materiala viitoare, existand mari sanse ca bugetul sa se imbunatateasca simtitor printr-o marire de salariu sau o promisiune in perspectiva, pe care abia astepti sa o obtii pentru ca simti ca aduce o senzatie de confort, de bunastare, poate chiar de fericire in viata ta.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top