Connect with us
Horoscop 13 iunie 2017. Ziua de marți va veni cu elemente de neprevăzut pentru mai mulți nativi. Iată ce se va întâmpla cu zodiile!

Horoscop

Horoscop 13 iunie 2017. Gemenii vor primi verdictul pe care îl așteaptă

Horoscop 13 iunie 2017. Gemenii așteaptă un verdict, în timp ce Fecioarele au tendința de a exagera cu munca!

Berbec

Ai mare noroc de prezenta unui prieten in preajma ta care vine exact cu solutia de care ai tu nevoie. Asculta ce are de spus, urmeaza-i sfaturile si cere-i ajutorul, pentru ca cele mai bune lucruri care se ivesc azi in calea ta au la baza o comunicare sincera si deschisa si capacitatea de a asculta ce are celalalt de spus. Nu detii tu singur cheia problemei astazi, de aceea trebuie sa stai cu urechile palnie la informatiile transmise de prietenii sau colegii tai, pentru ca ei stiu mai bine ce trebuie facut in situatia de fata.

Taur

Ai sistat un anumit proiect care a ajuns intr-un punct sensibil din care nu mai intrezareai, momentan, nicio iesire. E bine sa iei o pauza, pentru o vreme, pentru a aduna noi informatii, pentru a cere opinii si din alte parti. Poti primi exact impulsul de care aveai nevoie pentru a reporni totul in forta, semn ca e bine, din cand in cand, sa te retragi din miezul evenimentelor. Nu e un hop major, nu e un capat de drum, nu e un blocaj peste care nu se poate trece, ci doar un respiro inainte de urmatoarea etapa ce poate merge mai bine decat cea anterioara,

Gemeni

Astepti de undeva un verdict, un raspuns cu tenta categorica, ceva care sa puna capat unei stari nesigure in care te simti blocat de la o vreme. Raspunsul apare, in sfarsit, si, chiar daca nu e chiar cel pe care il asteptai, macar esti multumit ca se incheie perioada neplacuta de asteptare. Macar a sosit o informatie de care te poti folosi pentru a incheia etapa care te-a preocupat in ultima perioada. Acum le poti aseza pe toate pe un fagas ceva mai clar si te vei folosi de vestea sosita pentru a te elibera de un stres. Bine ca s-a terminat, iti spui.

Rac

Nu trebuie sa duci dupa tine, la nesfarsit, dezamagiri sau amintiri care inca mai dor. E posibil ca cineva sa fi gresit enorm fata de tine candva si ii porti si astazi pica, dar numai de tine depinde sa inchizi acel capitol odata pentru totdeauna. Omul mai si iarta, mai si uita, si acelasi lucru trebuie sa-l faci si tu acum, pentru ca ostilitatea nu face bine nimanui. Amintirile neplacute pot disparea daca si tu vrei asta, pentru ca pot semana cu niste obsesii cu care te mai otravesti din cand in cand fara rost. Ce-a fost a fost, gata, treci mai departe, fara sa tot aduci la lumina trecutul!

Leu

Azi primesti de undeva, nici tu nu stii de unde, o idee salvatoare care poate rezolva ca prin farmec o situatie care se apropia de final. Ai avut rabdare sa ajungi aici si e de apreciat felul cum ai gestionat situatia, cu calm, tinand totul sub control, chiar daca a durat mult pana la rezultate. Solutiile care se ivesc azi la orizont au rolul de a incheia cu succes o etapa sau un intreg proiect, deci e si vremea celebrarii nivelului atins. Orice final de drum merita sarbatorit, pentru ca ai muncit mult pentru el! Daca tot ai terminat, nu te apuca deja de ceva nou, stai o zi, doua, sa savurezi victoria si sa te gandesti la etapa urmatoare.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top