Connect with us
Horoscop 13 mai 2017. Ce surprize au pregătit astrele pentru fiecare nativ în ziua de sâmbătă. Previziuni pentru toate zodiile.

Horoscop

Horoscop 13 mai 2017. Săgetătorii au nevoie de o pauză

Horoscop 13 mai 2017. Taurii au parte de o zi agitată în familie, în timp ce Leii se îndoiesc de intențiile celor care vor să-i ajute.
Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Azi te poti trezi in fata unor situatii neprevazute care strica complet un plan facut in cele mai mici detalii. Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor. Nu primesti variante de rezerva in schimb, ca atare pare sa fie o zi in care nu-ti prea ies treburile, ci trebuie sa renunti la ceea ce doreai sa faci initial.

Taur

Este o zi cam agitata in mediul tau familial, de parca s-ar perinda foarte multa lume cu diverse probleme de rezolvat. Te implici trup si suflet in tot ce fac cei dragi, de parca ar fi chiar problemele tale, dorind sa le preiei cumva pe umerii tai, dar incercarea ta de a fi de ajutor nu inseamna decat aglomerarea propriului tau program de astazi. Ceilalti se simt usurati ca ai intervenit tu, pe cand tu nu-ti mai vezi capul de treburi din aceasta cauza, dublandu-ti lista de sarcini pentru o zi in care si tu ai fi avut dreptul la relaxare.

Gemeni

Primesti un semn care are un efect benefic asupra psihicului tau, de parca era un raspuns de care aveai nevoie urgenta. Totul poate reveni acum la normal, pentru ca stresul asteptarii dispare odata cu acea veste care soseste, deci te poti relaxa si tu, finalmente, dupa ce ai stat o vreme ca pe jaratec, in asteptare. Gasesti solutia pe care o cautai, apare persoana pe care o asteptai sau un simplu telefon de la un prieten, care va ofera amandurora sansa de a relua o relatie esuata candva.

Rac

Relatia de iubire nou inceputa inainteaza intr-o directie promitatoare ce te motiveaza sa depui si mai multa pasiune in acest sens. Primesti din partea celui care ti-a furat inima, energie pozitiva, interes de a cladi ceva solid impreuna, sustinere si intelegere, adica valorile potrivite pentru o iubire adevarata si de viitor. Primesti din partea sa anumite semnale care iti ofera garantii certe ca te vei putea baza pe el de acum inainte, ca si el doreste sa mergeti mai departe cu incredere deplina in relatia care prinde contur din ce in ce mai bine.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top