Connect with us

Horoscop

Horoscop 13 martie 2017. Nativii din Berbec trebuie să se apropie de familie

Horoscop 13 martie 2017. Previziunile pentru ziua de luni. Ce nativi vor avea parte de momente tensionate la început de săptămână!

Berbec

Ar trebui să pui accent pe familie și să te interesezi de starea de sănătate a celor dragi, mai ales dacă nu reușiți să vorbiți prea mult. Sfat: Nu uita că sângele apă nu se face! Numărul norocos al zilei: 21.

Taur

Dacă nu te simți în apele tale, ia în calcul și faptul că ai putea suferi din cauza emoțiilor negative care te-au încercat în ultima perioadă. Sfat: Învață să te relaxezi și uita de emoțiile negative. Numărul norocos al zilei: 14.

Gemeni

Vei întâlni o persoană care ar putea asigura împlinirea dorințelor cuiva drag. Deși nu îți place să te bizui pe altcineva, bucuria din ochii celui drag merită orice sacrificiu. Sfat: dăruiește și vei primi înapoi înzecit! Numărul norocos al zilei: 2.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

Nu te interesează cum te percep alții, atât timp cât tu ești fericit. Nu pleca urechea la vorbele aruncate de alții și ascultă-ți instinctul. Sfat: Ești unicul responsabil pentru fericirea ta!  Numărul norocos al zilei: 8.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top