Connect with us
Horoscop 13 martie 2020. Nativii din Berbec trebuie să se apropie de familie

Horoscop

Horoscop 13 martie 2020. Nativii din Berbec trebuie să se apropie de familie

Horoscop 13 martie 2020. Previziunile pentru ziua de luni. Ce nativi vor avea parte de momente tensionate la început de săptămână!

Berbec

Ar trebui să pui accent pe familie și să te interesezi de starea de sănătate a celor dragi, mai ales dacă nu reușiți să vorbiți prea mult. Sfat: Nu uita că sângele apă nu se face! Numărul norocos al zilei: 21.

Taur

Dacă nu te simți în apele tale, ia în calcul și faptul că ai putea suferi din cauza emoțiilor negative care te-au încercat în ultima perioadă. Sfat: Învață să te relaxezi și uita de emoțiile negative. Numărul norocos al zilei: 14.

Gemeni

Vei întâlni o persoană care ar putea asigura împlinirea dorințelor cuiva drag. Deși nu îți place să te bizui pe altcineva, bucuria din ochii celui drag merită orice sacrificiu. Sfat: dăruiește și vei primi înapoi înzecit! Numărul norocos al zilei: 2.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

Nu te interesează cum te percep alții, atât timp cât tu ești fericit. Nu pleca urechea la vorbele aruncate de alții și ascultă-ți instinctul. Sfat: Ești unicul responsabil pentru fericirea ta!  Numărul norocos al zilei: 8.
Leu

Disputele din familie te împiedică să te relaxezi. Mai bine îți petreci ziua într-un loc liniștit, alături de un prieten vechi. Sfat: Dacă nu îți faci timp și pentru relaxare, vei avea de înfruntat probleme mai serioase! Numărul norocos al zilei: 28.

Fecioară

Nu îți place ca persoane necunoscute să se bage în viața ta și le spui asta foarte clar. Chiar dacă se superă, este mai bine așa decât să fiți deranjat în mod constant. Sfat: Fii ferm pe poziții și nu lăsa pe nimeni să te abată din drum! Numărul norocos al zilei: 5.

Balanță

Încă nu îndrăznești să îi faci o propunere concretă persoanei la care te tot gândești în ultimele zile. Nu te speria, mai ai nevoie doar de puțin timp înainte de a acționa. Sfat: Chiar dacă ți se pare riscant, ascultă-ți inima si nu vei da greș. Numărul norocos al zilei: 16.

Citește și: TOP 4 Cele mai bune femei la pat, in functie de zodie

Scorpion

Primești o propunere interesantă de afaceri din partea unei persoane sau companii cu care ai mai colaborat, însă nu ești sigur dacă ar trebui să o accepți. Sfat: Nu este nici o rușine în a cere sfatul unei persoane mai experimentate! Numarul norocos al zilei: 11.

Săgetător

O persoană de sex opus te soarbe din priviri însă nu știe cum să facă primul pas. Nu ar fi rău să îi dai un indiciu, cât de mărunt, dacă te interesează sau nu. Sfat: Fii cinstit atât cu tine, cât și cu cei din jur. Numărul norocos al zilei: 20.

Capricorn

Profită de statutul pe care l-ai căpătat la serviciu pentru a ajuta un prieten mai vechi, aflat într-o situație mai complicată decât ați crezut. Sfat: Analizează bine care sunt riscurile înainte de a lua o decizie. Numărul norocos al zilei: 17.

Vărsător

Banii constituie o problemă stringentă și în lipsa lor apar și discuțiile cu persoanele apropiate. Aveți grijă să nu vă certați serios, chiar în momente în care ar trebui să vă sprijiniți reciproc. Sfat: Dacă lucrați împreună, veți reuși să depășiți orice impas. Numărul norocos al zilei: 1.

Pești

Ești pus în postura de învăța lucruri noi. Deși la început te simți incomod, progresele apar repede și noile abilități își aduce numai mulțumiri. Sfat: Nute sfii să recunoști că nu știi!  Numărul norocos al zilei: 29.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top