Connect with us
Horoscop 13 octombrie 2018. O zodie, cuprinsă de pesimism

Horoscop

Horoscop 13 octombrie 2018. O zodie, cuprinsă de pesimism

Horoscop 13 octombrie 2018. O zodie este cuprinsă de pesimism, în timp ce o altă zodie este foarte sociabilă și comunicativă sâmbătă.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Horoscop 13 octombrie 2018 BERBEC

Nimereşti într-un mediu foarte plăcut, în care planează armonia şi buna înţelegere. Mai rar ai parte de asemenea anturaj atât de compatibil cu tine, deci fă tot posibilul să te integrezi în acest spaţiu şi să fii ca şi ceilalţi: calm, amabil, plăcut, amuzant!

Este exact locul în care te vei relaxa cel mai bine, consideră-l o evadare din cotidian, din acele locuri tensionate şi triste, deci profită de această ocazie de a te alătura lor.

Nici nu credeai că mai există oameni atât de relaxaţi şi cu un tonus atât de bun, şi, dacă te alături lor, te molipseşti şi tu de bună dispoziţie. Alături de ei, uiţi de orice probleme şi redescoperi pacea interioară şi exterioară oglindită într-un zâmbet cald.

Horoscop 13 octombrie 2018 TAUR

Aştepţi un anumit moment căruia îi atribui semnificaţii cu totul speciale şi fiecare oră care trece te stimulează din ce în ce mai mult. Vrei ca totul să iasă perfect, te-ai pregătit ireproşabil, astfel încât, atunci când vei trăi efectiv acel eveniment, să ai numai motive de mândrie pentru ce ai realizat.

Mai apar informaţii sau detalii folositoare pe parcurs, semn că eventualele amânări care se mai ivesc, au şi ele rostul lor, deoarece mai oferă o serie de elemente importante pentru ceea ce se va petrece curând. Stai ca pe ghimpi, dar eşti sigur că totul va ieşi bine!

Horoscop 13 octombrie 2018 GEMENI

Eşti pe drum încă, mai ai cale lungă de parcurs până ajungi acolo unde ţi-ai propus, ca atare nu insista să sari peste etape sau să schimbi mersul normal de evoluţie. Tu eşti doar o pană dusă de curent, ca atare nu ai puterea, deocamdată, să te opui sau să alegi alt sens.

Eşti dus de vânt unde vrea şi cum vrea el, dar ai încredere că eşti la locul potrivit şi acest vânt te duce acolo unde trebuie.

Nu e momentul nici să iei atitudine, nici să trasezi neapărat o anumită direcţie, ci eşti într-o fază în care chiar e bună pasivitatea aceasta: te laşi în voia curentului fără să faci nimic, gândind pozitiv că eşti pe calea cea bună spre ţinta adecvată ţie.

Horoscop 13 octombrie 2018 RAC

Tu eşti cel care îşi asumă de bună voie o stare de pesimism care nu îţi face bine. Luptă cu această atmosferă apăsătoare, ţi-o creezi singur sau o accepţi fără să lupţi. De fapt, eşti puternic afectat de o problemă, a ta sau a altuia, şi din cauza ei ai impresia că totul e negru în jurul tău.

O vagă depresie te paşte şi nu găseşti în jur nimic bun de care să te agăţi. În loc să dai la o parte aceste neguri întunecate, parcă le aduni şi mai mult, pentru că discuţi doar despre ceea ce nu merge, despre ceea ce-ţi lipseşte, despre tot felul de subiecte predominant negative.

Horoscop 13 octombrie 2018 LEU

Unii oameni nu pot fi schimbaţi, oricât te-ai strădui tu să le inspiri o viziune nouă, o altă atitudine de viaţă, deci nu insista cu oricine. Pune-te cumva în pielea lor şi priveşte-te şi pe tine cât de deschis eşti la schimbare.

Da, poate tu ai făcut multe modificări în modul tău de a fi sau de a gândi, dar tot au rămas unele principii de neclintit. Aşa sunt şi cei din jurul tău, se cramponează de o idee fixă şi nu acceptă altceva pentru nimic în lume.

Trebuie să-i înţelegi, pentru că unii chiar nu acceptă să se schimbe orice le-ai propune. Oare tu cum ai face într-o astfel de situaţie? Orgoliu şi încăpăţânare au şi alţii!

Horoscop 13 octombrie 2018 FECIOARĂ

Sunt situaţii pe care nu le poţi înţelege logic, dar trebuie să le iei ca atare, fără să ceri prea multe explicaţii de ce se întâmplă. Astăzi dai piept cu un astfel de moment în care ţi se pare că tot tu eşti cel care dă de la el, care trece cu vederea, care plăteşte un preţ pe nedrept, dar nu pune la suflet.

Consideră-l un compromis obligatoriu de pe drumul tău către atingerea unui scop. Într-o zi, privind înapoi, îţi vei da seama că era un gest necesar, chiar dacă nu l-ai făcut cu nicio plăcere, dar fără el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. Merită să faci sacrificiul, chiar dacă nu-i înţelegi prea bine sensul.

Horoscop 13 octombrie 2018 BALANȚĂ

Nu asculta de cei care râd de visele tale. Contează ce simţi tu în privinţa planurilor tale, dacă tu te simţi în stare să le împlineşti, dacă tu crezi cu tărie în ele, deoarece unii oricum nu ştiu altceva decât să taie elanul celor care au curaj să viseze.

Tu deja vezi cu ochii minţii acel scop atins, acel plan ridicat, deci nici nu-i auzi de cei care fac haz de planurile tale. La originea superficialităţii cu care tratează ei pe visători se află incapacitatea lor de a-şi atinge marile ţeluri în viaţă şi, dacă ei nu pot, au tendinţa de a-i pune şi pe ceilalţi în aceeaşi oală.

Ambiţionează-te şi mai tare ca să le demonstrezi că tu poţi, şi nu ţine cont de glumele lor deplasate!

Horoscop 13 octombrie 2018 SCORPION

Nervii sunt descătuşaţi azi la tot pasul încât ar fi chiar o mirare să descoperi vreun loc unde lumea ţi se adresează calm, amabil, manierat. Dai peste tot felul de oameni arţăgoşi, iritabili, recalcitranţi, încât e absolut firesc să-ţi sară şi ţie ţandăra la un moment dat.

Totuşi, încearcă să nu aluneci şi tu pe panta nervozităţii, în ciuda tonului ridicat şi a motivelor de enervare pe care le tot întâlneşti în cale, pentru că ai putea să ţii sub control agresivitatea. Dacă torni gaz pe foc la cel mai banal motiv de ceartă, fii sigur că va duce la o adevărată furtună, deci de tine depinde cât amplifici tensiunea!

Horoscop 13 octombrie 2018 SĂGETĂTOR

Te afli într-un punct al călătoriei tale spre un anumit scop în care se animă din ce în ce mai tare spiritele, semn că e momentul culminant de care depinde finalul planurilor tale.

Devine din ce în ce mai agitată situaţia, detaliile vin din toate părţile, e un adevărat bombardament de informaţii şi noutăţi care contribuie la rezultatul final al demersurilor tale.

Imaginează-ţi o spirală largă pe care ai evoluat lent până acum, dar te apropii din ce în ce mai mult de centrul spiralei şi ritmul devine trepidant. Viteza aceasta trepidantă e semnul că nu mai e mult până la rezultatele dorite!

Horoscop 13 octombrie 2018 CAPRICORN

Anturajul nu te ajută deloc în ceea ce vrei să realizezi, pentru că te influenţează negativ, te ţine pe loc, te face să te îndoieşti chiar şi tu de şansele tale de succes. Decât în asemenea mediu ostil şi nefast, mai bine te-ai descurca singur, pentru că nu primeşti nici un stimulent de la astfel de oameni.

Dacă ei au trecut prin eşecuri în situaţii similare, nu înseamnă că nu mai are rost să încerci şi tu. Fiecare cu norocul lui, la urma urmei, şi ţie s-ar putea să-ţi iasă perfect, ca atare rămâi imun la încercările lor de a te opri din elan. Nu te lăsa copleşit de văicărelile lor şi de poveştile lor cu final trist.

Horoscop 13 octombrie 2018 VĂRSĂTOR

Priveşte-te pe tine însuţi cu ceva mai multă înţelegere, fără a-ţi găsi doar defecte. Priveşte-te prin ochii celor care ţin la tine aşa cum eşti, pentru că ei nu te judecă atât de aspru pe cât te judeci tu.

Găseşte-ţi mai multe motive de laudă şi apreciere, pentru că sigur ai şi cu ce te mândri, nu doar lucruri care nu-ţi plac la tine. Dacă cineva, alături de tine, spune cât de frumos şi bun eşti, tu de ce ai fi de altă părere?

Iartă-ţi greşelile proprii şi iubeşte-te mai mult, aşa cum eşti, fără a cere permanent de la tine doar standarde maxime. Om eşti şi tu…

Horoscop 13 octombrie 2018 PEȘTI

E o plăcere să petreci azi cât mai mult timp în locuri în care se adună multă lume, pentru că intri uşor în vorbă cu oricine. Dai dovadă de sociabilitate, de comunicativitate, de o capacitate de adaptare în orice mediu, chiar şi printre persoane complet necunoscute.

Asta pentru că ai norocul de a întâlni oameni cu care te poţi înţelege uşor, care ascultă ce ai tu de spus şi sunt de acord cu tine, deci asta trebuie să cauţi, spaţii unde ştii că poţi întâlni oameni cu care ai o oarecare afinitate, oameni care îţi seamănă din anumite puncte de vedere. A găsi un punct comun e cheia succesului în orice conversaţie.

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top