Horoscop 13 octombrie 2020. Zi tensionată pentru tauri

12.10.2020
Horoscop 13 octombrie 2020. Zi tensionată pentru tauri

Horoscop 13 octombrie 2020. Taurii se confruntă cu o situație tensionată care le va da ziua peste cap. Nu va fi o chestiune de viață și de moarte, ci, cel mai probabil, o problemă de serviciu pentru care vor găsi rezolvare destul de repede. Tensiuni vor fi și pentru nativii zodiei Săgetător, în acest caz fiind vorba despre probleme în familie.

Horoscop 13 octombrie 2020

Horoscop 13 octombrie 2020. Este o zi tensionată pentru nativii zodiei Taur care se vor confrunta cu probleme la locul de muncă. Dacă vor face apel la tact diplomatic și răbdare, totul se va rezolva. Există mici discuții și cu colegii, care nu sunt de acord cu modul taurilor de a reacționa în anumite situații.

Berbec

Berbecii au niște temeri legate de viața personală, temeri care îi urmăresc de mai multă vreme. Orice ar face, ceva le amintește că nu au totul sub control. Tind să fie și puțin ipohondrici și asta le strică starea generală.

Taur

Marți, 13, vine cu tensiuni pentru nativii zodiei Taur. În general este vorba despre probleme de comunicare la locul de muncă, cu superiorii, sau chiar cu colegii care vă reproșează anumite lucruri.

Gemeni

Horoscop 13 octombrie 2020. Ajutați o rudă cu o sumă importantă de bani care vă va fi înapoiată în viitorul îndepărtat. Este un împrumut despre care ați discutat cu persoana iubită, și asupra căruia acesta și-a dat acordul. Gestul în sine te face să te simți bine.

Rac

Nativii zodiei Rac se simt pregătiți pentru un pas mare în viața lor. Posibil să fie vorba despre un credit important pentru o locuință sau un teren. Sunt mai deciși ca niciodată să iasă din zona de confort.

Leu

Aveți resentimente față de cineva cu care ați fost apropiat. Vi se pare că mai există ceva de vorbit și de clarificat, dar nu știți de unde să începeți. Vă gândiți că este posibil ca acest conflict să se reaprindă.

Fecioară

Pe nativii zodiei Fecioară îi urmărește o problemă de sănătate care nu le dă pace. E ceva care începe să îi sâcâie, dar, cu răbdare, își vor înțelege corpul și vor ajunge să scape definitiv.

Balanță

Simțiți presiune din partea familiei, însă nu vă lasați intimidați. Totul este bine pus la punct în mintea voastră și nu veți face niciun pas până când nu veți simți nevoia aceasta.

Scorpion

Relaxarea și optimismul definesc nativii zodiei Scorpion în această zi. Văd totul în nuanțe de roz și nimic nu îi poate deranja, mai ales că și-au propus să vadă lumea cu alți ochi.

Săgetător

Nimeni nu este perfect, deci nici tu. Ți se pare că totul ți se cuvine și că toată lumea ar trebui să joace după cum cânți tu. Nu e posibil și nu se va întâmpla niciodată.

Capricorn

Aștepți să primești o sumă de bani de la o persoană pe care ai împrumutat-o și care se pare că a întârziat cu plata datoriei. Te gândești că nu vei mai repeta acest gest și ești destul de deranjat de această situație.

Vărsător

Nativii zodiei Vărsător vor primi în dar ceva ce le va face ziua minunată. Vor atât de încântați încât nimeni și nimic nu le va putea strica această bucurie.

Pești

Peștii înoată în ape tulburi, în această perioadă. Au de luat o decizie care îi sperie, mai ales că le va schimba viitorul.