Connect with us
Horoscop 14 martie 2017. Previziuni astrologice pentru ziua de marți. Ce îi așteaptă pe nativi la începutul acestei săptămâni.

Horoscop

Horoscop 14 martie 2017. Vărsătorii trebuie să fie precauți

Horoscop 14 martie 2017. Previziunile pentru ziua de marți. Ce nativi vor avea parte de momente tensionate la început de săptămână!

Berbec

Ai intrat într-o zonă de confort și nu își este bine deloc. Nu te mai simți bine nici acasă și ai chef de vacanțe. Cu puțină muncă, efort, ai putea ajunge acolo unde îți dorești! Sfat: Luptă pentru ceea ce vrei!Numărul norocos al zilei: 7.

Taur

Treci printr-un moment de bucurie și mânfdrie. Te afli în fața unui vis împlinit și acum realizezi că eforturile nu au fost în zadar. Sfat: Învață să nu mai pui totul la suflet! Numărul norocos al zilei: 4.

Gemeni

Fii foarte atent la tonul pe care îl folosești astăzi! Ai grijă mai ales cu persoanele cu care nu te înțelegi foarte bine, pentru că riști să transformi totul într-o ceartă. Sfat: Ziua în care nu ai zâmbit este o zi pierdută! Numărul norocos al zilei: 2.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

Nu mai pune la suflet ironiile și răutățile îndreptate spre tine. Tu le faci să pară grave, pentru că ai tendința să transformi totul într-o dramă. Sfat: Acționează pe cont propriu ori de câte ori poți face asta.  Numărul norocos al zilei: 13.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top