Connect with us
Horoscop 31 ianuarie 2018. Balanțele nu sunt în toane prea bune astăzi

Horoscop

Horoscop 14 noiembrie 2017. Taurii primesc promisiuni excelente

Horoscop 14 noiembrie 2017. Taurii primesc o veste excelentă în timp ce Gemenii trebuie să suporte nişte situaţii neplăcute.

Berbec

Nimic nu poate fi mai placut decat sa ti se dea, finalmente, dreptate dupa ce tu ti-ai batut gura zile intregi cu privire la un lucru pe care il considerai adevarat. Mult le-a mai trebuit celor din jur sa ajunga la aceeasi concluzie, dar esti multumit ca macar au ajuns la acest moment, sa fie de acord cu tine. Jubilezi acum, dar nu o faci cu ton malitios de genul „v-am spus eu”, ci cu un sentiment de toleranta si intelegere ca sa le arati ca ai avut rabdare sa ajunga si ei la aceeasi opinie. Acum ca s-a ajuns la un consens, se clarifica situatia.

Taur 

Poate fi o zi dedicata iubirii, cu promisiuni frumoase, cu declaratii pompoase, cu planuri de viitor facute impreuna, pentru ca ai mare incredere in omul de langa tine si astepti mult de la ziua de maine. Daca abia azi cunosti pe cineva, atractia poate fi instantanee iar idila voastra poate evolua foarte repede, ajungand la un nivel la care poti spune ca te face fericit, ba chiar ca ti-ai gasit jumatatea potrivita! Privesti spre o viata in doi cu mult entuziasm si abia astepti etapele urmatoare!

Gemeni

Suporta, pe cat posibil, conditiile ceva mai austere in care nimeresti azi, pentru ca o eventuala reactie din partea ta ar putea crea tensiuni si mai mari. Dovedeste tuturor ca esti mai intelept tocmai prin capacitatea ta de a te abtine de la replici dure sau critici severe, chiar daca ai avea tu multe de spus, pentru ca cei care sunt in preajma ta pot fi in toane si mai negative, generand animozitati greu de tinut sub control. Taci si suporta, e atitudinea cea mai potrivita de azi, pentru ca doar asa se vor dezamorsa cel mai usor conflictele care mocnesc.

Rac
Visele tale de a evada din cotidian se vor implini curand, pentru ca incepi sa pregatesti de pe acum terenul pentru un astfel de eveniment fericit. Te gandesti la vacante, la concedii, la calatorii care vor avea ca scop eliberarea de stres. Poate chiar pleci azi la drum iar ceea ce vei gasi pe parcurs are un efect benefic asupra psihicului tau, pentru ca te intorci acasa cu bateriile incarcate. O iesire undeva cu prietenii este binevenita, deci mobilizeaza-ti amicii si iesiti impreuna la un ceai!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top