Connect with us

Horoscop

Horoscop 15 iulie 2017. Fecioarele, criticate de cei din jur

Horoscop 15 iulie 2017. Nativii în zodia Fecioară sunt sfătuiți să ignore răutățile clor din jur, care îi pot influența negativ.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Iubirea pare sa capete o tenta de superficialitate, ca si cum nu ai fi interesat de mai mult decat de un simplu flirt. Il joci pe degete pe cel drag, nu dai impresia unui om serios, de aceea l-ai putea face pe cel de langa tine sa se cam indoiasca de sentimentele tale, daca acestea exista cu adevarat. Poate fi o zi dedicata escapadelor sentimentale si nimic nu te atrage mai mult acum decat joaca incat transformi orice relatie intr-o distractie. Nu prea iei dragostea in serios, ci descoperi ca este amuzant sa te joci cu vorbele.

Taur

Este o zi perfecta, vestile bune si evenimentele fericite dau navala in calea ta. Ar fi culmea sa nu profiti din plin de tot ce ti se ofera pe tava, pentru ca o poti numi una dintre cele mai optimiste zile din ultima perioada. Te intalnesti cu oameni care te iubesc sincer, care te primesc cu bratele deschise, iar semnele de simpatie din partea celor care te cunosc vor veni in cantitate impresionanta si cu o energie pozitiva sporita. Se poate spune ca apare soarele pe strada ta si te invaluie intr-o caldura ce te face sa te simti bine.

Gemeni

Ti se citeste pe chip o fericire, o stare de calm, o serenitate ce are la baza un puternic sentiment de siguranta. Ai impresia ca toate merg asa cum trebuie, ca toate sunt la locul potrivit, ca mergi pe teren solid, si resimti aceasta stare generala de bine ca pe un dar divin, ca pe un bonus de la Univers care iti transmit astfel ca esti iubit, ocrotit, in siguranta, si niciodata nu esti singur. Daca te incarci de aceasta superba emotie pozitiva, vei reusi mai apoi sa o transmiti si tu altora prin gesturi, vorbe si sentimente, pentru ca… dar din dar se face rai! Ofera, daruieste, iubeste, zambeste, incalzeste si tu alte suflete!

Rac

Sunt situatii pe care nu le poti intelege logic, dar trebuie sa le iei ca atare, fara sa ceri prea multe explicatii de ce se intampla. Astazi dai piept cu un astfel de moment in care ti se pare ca tot tu esti cel care da de la el, care trece cu vederea, care plateste un pret pe nedrept, dar nu pune la suflet. Considera-l un compromis obligatoriu de pe drumul tau catre atingerea unui scop. Intr-o zi, privind inapoi, iti vei da seama ca era un gest necesar, chiar daca nu l-ai facut cu nicio placere, dar fara el, nu ai fi putut trece mai departe spre ce visai. Merita sa faci sacrificiul, chiar daca nu-i intelegi prea bine sensul.

Leu

Porneste cu incredere noul proiect la care te gandesti de ceva vreme, dar tot il tineai in asteptare pentru momentul pe care il considerai potrivit. Acum da, e momentul potrivit pentru a-i da startul, dar nu-ti stabili deja o strategie in detaliu, pentru ca multe idei vor veni pe parcurs. Acum important e scopul, sa ti-l alegi, si startul, sa pornesti spre tinta visata. Pas cu pas, se vor arata toate solutiile si caile care duc acolo unde ai decis sa ajungi. Multe din aspecte utile in atingerea acestui scop vor aparea pe parcurs, de la o zi la alta, de la o etapa la alta, deci porneste la drum cu rabdare si ambitie, atent la tot ce se iveste.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top