Connect with us
Horoscop 6 septembrie 2017. Gemenii își lasă mintea să zboare

Horoscop

Horoscop 15 octombrie 2017. Berbecii sunt pe gânduri şi trebuie să înţeleagă o situaţie

Horoscop 15 octombrie 2017. Previziuni pentru 15.10.2017! Gemenii nu trebuie să se complacă în starea de pasivitate.

Berbec

Stai pe ganduri, dar o faci cu impartialitate si realism, pentru a descoperi ce anume te tine pe loc. Din cand in cand, e buna o astfel de analiza la rece pentru a intelege ce se petrece, pentru ca numai asa iti vei recapata increderea si siguranta pe care indoiala te-a cam facut sa le pierzi in ultima vreme. Faptul ca ai mers o vreme ca pe gheata subtire, te-a determinat sa-ti pierzi increderea in tine sau in oameni, dar acum chibzuiesti lucid si profund si descoperi cine era vinovat de aceste piedici: fricile tale distructive. Esti gata sa renunti la ele?

Taur 

S-a terminat o etapa, deci accepta ideea si nu mai insista sa o resuscitezi, cand vezi cu ochii tai ca ai ajuns la capat. A accepta acest final nu e o infrangere, asa cum ai fi tentat sa spui, ci o mare dovada de intelepciune, pentru ca asa nu mai consumi inutil timp si energie pentru ceva care nu mai are rost sa continue, indiferent in fata carui final esti – un final de relatie, de job, de proiect, de vacanta – de azi schimbi macazul si pornesti altceva, dar fara a te tot intoarce la ce a fost inainte. Inchizi un capitol dintr-o serie lunga de capitole, dar de acum merita sa te concentrezi la ce urmeaza, nu la ce a fost!

Gemeni

Daca nimic nu se petrece interesant in jurul tau, nu te complace in aceasta stare de liniste si pasivitate, ci fa ceva! Mobilizeaza-i tu pe ceilalti la o activitate care sa-i scoata din lenea sarbatorilor, socate-i la miscare, la plimbare, la sport, pentru ca e o zi perfecta pentru a consuma caloriile acumulate. Ai sa vezi ca cel mai greu e sa pornesti, pentru ca dupa aceea lucrurile merg de la sine. Satisfactia va fi imensa la finalul zilei ca ai reusit sa dai startul atator provocari si aventuri interesante in care ai jucat un rol important. Tu esti motorul, scanteia care aprinde cheful tuturor, tine-o tot asa!

Rac

Desi pe moment ai fi tentat sa spui ca nu-ti convine ceea ce ai obtinut dintr-un demers la care ti-ai adus contributia, nu-ti pierde nici speranta, nici increderea. Lucrurile bune nu apar din prima, ci uneori mai ai impresia ca ratacesti pe cai nepotrivite, dar dupa o vreme vor incepe sa se clarifice orizonturile si vei descoperi si partea buna a situatiei de fata. Nu abandona ce ai pornit daca deocamdata nu apar perspectivele visate, ci mergi mai departe. Nici n-ai idee ce bine se vor rezolva toate, dar nu acum, cand inca mai cauti o cale. Important e ca pe parcursul eforturilor tale apar suficiente semnale bune care iti ofera tie garantia ca la final te asteapta ceea ce visezi.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top