Connect with us
Horoscop 16 august 2017. Leii trebuie să repare o problemă

Horoscop

Horoscop 16 august 2017. Leii trebuie să repare o problemă

Horoscop 16 august 2017. Leii trebuie să repare o problemă, în timp ce Peștii trebuie să spună ce îi apasă pe suflet.

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Teama altora are efecte neplacute şi asupra ta pentru ca te influenţeaza in sens negativ. Cand auzi de la ei doar poveşti triste despre tot felul de probleme nerezolvate, nu poţi ramane de piatra şi incepi sa suferi alaturi de ei, scoţand la lumina şi propriile tale motive de suparare. Lucrurile ar merge mult mai bine daca ai lupta cu propriile temeri, pentru ca cei din jur chiar mizeaza pe sensibilitatea ta şi incearca sa te domine emoţional printr-o adevarata campanie de intimidare. Nu trebuie sa le dai satisfacţie, tu eşti mai puternic!

Taur

Eşti debusolat pentru ca au aparut tot felul de detalii contradictorii pe care nu mai ştii cum sa le gestionezi. Nu reuşeşti sa extragi concluzii prea fericite azi, ca atare nu te grabi sa dai un raspuns pe loc, pentru ca nu lucrezi eficient sub presiune. Incearca sa amani marile decizii sau raspunsuri pe altadata, dupa ce va trece furtuna de acum. Impins de la spate, ai putea face o alegere greşita pe care o vei regreta mai tarziu, deci fa tot posibilul sa ai suficient timp de gandire inainte de a spune ultimul cuvant.

Gemeni

Decat sa te cramponezi de un hop peste care, momentan, tot nu poţi trece, concentreaza-ţi atenţia dincolo de acest blocaj. Cand realitatea din jurul tau nu e tocmai ofertanta, te poţi gandi la visele tale cele mai frumoase. Nu inseamna ca traieşti in iluzii, dar, cel puţin pentru o vreme, cat timp ceea ce se petrece in jurul tau, nu e tocmai motiv de bucurie, poţi sa te hraneşti cu vise, speranţe şi planuri de viitor, care iţi abat atenţia de la ceea ce nu merge acum. Ar fi bine sa nu devii obsedat de acest hop, ci sa te gandeşti ce frumos va fi maine, peste o saptamana, peste o luna, cand totul va merge iar perfect!

Rac

Eşti foarte preocupat de trecutul tau, de copilarie, de vremea cand te aflai la casa parinteasca, pentru ca revine acum in actualitate ceva din acele vremuri. Poate nu sunt cele mai frumoase amintiri care-ţi revin acum in memorie, ci episoade triste, melancolii şi nostalgii apasatoare, evenimente care te-au marcat şi care te intorc, iar şi iar, in acelaşi loc. A venit vremea sa inchizi sipetul de amintiri. Ce a fost a fost, face parte din experienţa ta de viaţa, dar nu are rost sa iţi tot aduci aminte de cele intamplate candva. Ţi-ai invaţat lecţia, deci nu te mai refugia in trecut: nici in amintirile frumoase de care ţi-e dor, dar nici in amintirile triste… care te dor.

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top