Connect with us
Horoscop 16 februarie 2018. Nativul care astăzi primeşte a doua sanşă

Horoscop

Horoscop 16 februarie 2018. Nativul care astăzi primeşte a doua sanşă

Horoscop 16 februarie 2018. Este un context astral foarte bun pentru a face ordine sau pentru a prinde curaj in vederea unor activitati indraznete ori a unor decizii majore in plan sentimental.

Berbec – Horoscop 16 februarie 2018

E o placere sa-l vezi pe partenerul de suflet atat de implicat in proiectele comune, compania lui te incurajeaza, te motiveaza, te face sa depui eforturi si mai mari pentru a ajunge la scopurile care va avantajeaza pe amandoi.

Ceea ce claditi acum impreuna, umar la umar, va fi de bun augur, deci aveti toate motivele sa trageti tare pentru a vedea acest vis implinit.

E pentru binele vostru, al familiei voastre, al relatiei voastre, dar e nevoie de un consum de resurse din partea ambilor parteneri in mod echitabil. Nici unul nu pretinde eforturi doar de la celalalt, ci vasliti laolalta!

Taur – Horoscop 16 februarie 2018

De multe ori iti doresti sa primesti a doua sansa, cu gandul la un eveniment din trecut care n-a iesit chiar asa cum ai fi sperat, si iata ca azi ti se ofera!

Ai grija cum o folosesti, ar putea fi ultima ocazie de a mai incepe odata ceea ce altadata s-a impotmolit din vina ta.

Arunca o privire inapoi in trecut si descopera acel subiect care n-a fost dus la indeplinire asa cum se cuvine si ia-l de unde l-ai lasat. Acum ar putea merge mult mai bine, pentru ca intre timp ai mai acumulat ceva experienta.

Gemeni –  Horoscop 16 februarie 2018

Fa un efort sa te ocupi de lunga lista de sarcini marunte pe care le-ai tot amanat in ultima vreme tocmai pentru ca ti se pareau neimportante, a venit si vremea lor, ca atare concentreaza-te asupra lor cu prioritate, pentru ca vei scapa repede de ele.

Fiind atat de marunte, le termini repede si vei avea o reala satisfactie la finalul zilei ca ai sters dintr-un foc atatea puncte mici de pe lista ta de restante.

Nu le mai amana, ocupa-te de ele acum, ca sa nu se aglomereze prea multe mai tarziu!

Rac – Horoscop 16 februarie 2018

Linguselile unui amic vor ajunge acolo unde si-a propus, pentru ca poate castiga ceva de la tine doar pentru cu vorbe dulci.

Apeleaza la minciuna, la prefacatorie, la masti care te conving mult prea usor, dar in spatele lor nu se ascund ganduri atat de bune. Din pacate, mai credul din fire, te vei lasa pacalit de metoda sa de cucerire si-i vei oferi, in final, ceea ce urmareste de la tine.

Esti atat de bun la suflet, incat tratezi gesturile sale de prietenie ca fiind sincere, dar el nu vrea altceva decat sa-si atinga scopurile prin intermediul tau.

Leu – Horoscop 16 februarie 2018

Iubirea e motiv de visare si de divertisment, pentru ca azi ti se aprind calcaiele foarte repede dupa orice noua aparitie interesanta.

Un zambet placut, o replica amicala sau un flirt nevinovat pot fi punctul de plecare spre o relatie sentimentala care te poate face fericit.

Doar o perioada, pentru ca nu prea sunt intrunite conditiile ca de aici sa inceapa o relatie solida si de viitor. Chiar daca e doar o aventura, te simti bine, pentru ca fiorii iubirii te cuprind imediat. Dar trec la fel de repede…

Fecioară – Horoscop 16 februarie 2018

Sperai sa fie o zi mai linistita, dar in loc de odihna si activitati de placere, ai parte cu o situatie neprevazuta care strica atmosfera.

Parca te-ai trezit in mijlocul unei furtuni, desi cerul parea complet senin inainte, deci o surpriza pe care nimic nu o prevestea ca se apropie.

Toate planurile pentru azi sunt date peste cap si, in loc sa dormi, sa te relaxezi, sa te ocupi de ceea ce-ti face tie placere, trebuie sa schimbi totul din mers, avand parte de o zi stresanta si obositoare. Nu-ti face asadar planuri prea stricte, pentru ca pot fi date peste cap si nu vei sti cum sa te adaptezi noii situatii.

Balanță – Horoscop 16 februarie 2018

Incearca sa te detasezi de atmosfera cam sumbra pe care o creeaza niste prieteni in preajma ta. Ei profita de deschiderea ta spre problemele altora si te acapareaza cu ale lor, or tu nu ai nicio legatura cu problemele care ii macina.

Chiar daca empatizezi cu ei, chiar daca ti-e mila de tot ce li se intampla, nu inseamna ca trebuie sa-i lasi sa te copleseasca asa cu necazuri si tristeti.

E treaba lor cum si le rezolva, deci nu prelua pe umerii tai ceea ce ai nu pot face! Tu vei ramane fara energie din cauza satisfactiei lor de a te trage in jos, alaturi de ei.

Scorpion – Horoscop 16 februarie 2018

Iubirea este cel mai frumos dar pe care l-ai putea primi azi de la viata! De unde nici nu te astepti, se poate ivi sansa unei idile, dar numai de tine depinde daca o lasi sa te cucereasca sau o privesti cu mai multa detasare.

Inima ta bate mai tare cuprinsa de fiori noi, de emotii intense, incat apar si premisele unei iubiri la prima vedere.

Gesturile de afectiune care se schimba intre tine si omul drag sunt la cote maxime, incat iubirea voastra se reaprinde din nou ca la inceput.

Săgetător – Horoscop 16 februarie 2018

E o zi vesela, in care merita sa te dedici si lucrurilor frumoase si amuzante. Adu-ti aminte sa mai fii copil, din cand in cand, iar atmosfera care se resimte in preajma ta, te imbie la un comportament lipsit de griji.

Probabil te bucuri de compania unor persoane tinere si optimiste care te vor atrage in joaca loc, incat vei uita, macar pentru o zi, de orice grija.

Profita din plin de haz, de umor, de muzica, de divertisment, pentru ca ai suficiente motive sa te simti bine, eliberat de orice preocupare de… om mare.

Horoscop 16 februarie 2018

Capricorn – Horoscop 16 februarie 2018

Viata de cuplu este motiv de implinire pentru tine, deoarece partenerul te rasfata cu gesturi de afectiune, copiii te inconjoara cu maxima iubire si tu, la randul tau, daruiesti tot ce ai mai bun in suflet doar pentru a-i vedea pe ei fericiti.

Vestile bune curg din toate partile, poate chiar apare si un prilej de sarbatoare in familie, cum ar fi o logodna, un botez sau alte evenimente care te aseaza pe tine in centrul atentiei si te incanta cu tot ce poate fi mai bun de la cei care tin cu adevarat la tine.

Azi poti spune cu mana pe inima ca esti fericit!

Vărsător – Horoscop 16 februarie 2018

Exact lucrul catre care arati cea mai mare suspiciune poate fi de fapt cel mai norocos aspect al acestei zile, ca atare nu refuza o sansa doar pentru ca, momentan, nu-ti inspira incredere.

Poate e o situatie dificila, la inceput, dar care ar putea lua o turnura excelenta dupa primele etape si, daca-i spui nu acum, s-ar putea sa regreti amarnic ca ai dat singur cu piciorul norocului.

Nu refuza nimic din ceea ce ti se ofera azi, foloseste-te de orice prilej, chiar daca nu-ti place la inceput! Lucrurile bune nu se vad din prima.

Pești – Horoscop 16 februarie 2018

Trebuie sa lucrezi pe doua planuri complet diferite si fiecare cere altceva de la tine, cel mai bine ar fi sa nu le combini, sa nu aduni mere cu pere, ci sa te apuci de unul din planuri, sa-l duci la indeplinire, si abia dupa aceea sa te gandesti la celalalt.

Lucrand pe doua fronturi risti sa le strici pe amandoua, pentru ca zilele acestea nu prea te poti concentra sa faci mai multe deodata.

Daca insisti sa le cari pe amandoua dupa tine in acelasi timp, la final nu vei fi multumit de niciunul! Alege.

Horoscop zilnic oferit de Acvaria.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top