Connect with us
Horoscop 26 februarie 2020. O zi plină de evenimente

Horoscop

Horoscop 16 februarie 2020

Horoscop 16 februarie 2020 – Berbec

Nu te simţi bine în medii foarte pestriţe, pentru că nu stai prea bine la capitolul comunicare. Eşti un pic deprimat sau trist şi nu te poţi adapta mediului în care te afli. Ceilalţi nici nu observă că se întâmplă ceva cu tine şi tu poate tocmai asta ai fi dorit: să fii luat în seamă, întrebat ce e cu tine, or anturajul străin în care te afli nu dă semne de prea multă compasiune. Ai prefera să stai singur cu gândurile tale, dar nu face asta: nu de izolare sau de linişte ai tu nevoie acum, ci exact de agitaţia aceasta din jurul tău care nu te lasă să aluneci pe panta depresiei. Acceptă gălăgia din jur şi integrează-te în acest mediu, chiar dacă nu e pe placul tău pe de-a-ntregul. Îţi poate ridica moralul!

Horoscop 16 februarie 2020 – Taur

Nu te juca aşa cu banii de care dispui, pentru că azi eşti cam aerian şi eşti gata să închei tranzacţii incomplet analizate, cu un mare factor de risc. Neglijenţa cu care manipulezi banii şi atitudinea uşuratică pe care o abordezi când vine vorba de afaceri, cheltuieli, plăţi pot avea ca efect erori neplăcute din care umorul nu te poate scoate aşa cum ai crede. Cântăreşte mai atent orice tranzacţie financiară, oricât de măruntă, numără-ţi până şi restul pe care-l primeşti la cumpărături, pentru că eşti pasibil de o pagubă. Nu mare, dar suficient cât să-ţi strice ziua.

Horoscop 16 februarie 2020 – Gemeni

Parcă revii brusc cu picioarele pe pământ printr-o veste bombă. Uneori e mai bine să repari o situaţie aşa, brusc, fără anestezie, decât s-o tot duci după tine fără să ai curajul de a lua măsuri radicale. Acum dai dovadă şi de curaj, dar şi de maturitate, pentru că numai un om cu scaun la cap s-ar fi pliat atât de bine pe această schimbare rapidă de direcţie. Arăţi că ştii să te adaptezi imediat noutăţii apărute din senin şi nu te pierzi cu firea, ceea ce e un atu în favoarea ta. Alţii ar fi clacat şi s-ar fi oprit ca să se plângă de situaţia apărută din cer, dar nu şi tu. Iei repede taurul de coarne şi treci mai departe cu lecţia asumată din mers.

Horoscop 16 februarie 2020 – Rac

Relaţia sentimentală cunoaşte o schimbare de registru, de parcă aţi trece amândoi la un alt nivel. Ori relaţia voastră cunoaşte acum o evoluţie, semn că vă cunoaşteţi deja mai bine şi v-aţi maturizat unul lângă altul, ori se cere o schimbare radicală de atitudine unul faţă de altul. Orice se poate întâmpla sub imperiul schimbării: schimbi tonul în relaţia cu cel drag, schimbaţi amândoi modul de a vă comporta, sau, cine ştie, schimbi chiar partenerul. La urma urmei, o astfel de modificare de sens aduce ceva mai bun, deci nu te crampona de lucrurile cu care eşti obişnuit: e vremea noului în inima ta. Nu te teme de schimbare!

Horoscop 16 februarie 2020 – Leu

Eşti în faţa unei decizii şi ambele variante pe care le ai la dispoziţie par la fel de profitabile. Dacă ai sta şi ai cântări situaţia pe toate părţile, cu luciditate şi maturitate, ai descoperi totuşi că doar una dintre ele este mai sigură şi duce la un rezultat stabil, cealaltă ascunzând totuşi nişte puncte sensibile, ce pot genera erori. Cea mai mică suspiciune, dacă o ai, trebuie să-ţi deschidă ochii asupra eventualelor riscuri şi să tragă un semnal de alarmă, deci pune serios în balanţă variantele şi alege-o pe cea mai bună!

Horoscop 16 februarie 2020 – Fecioară

Ai starea şi timpul potrivit pentru a analiza un pic ce ai de făcut în perioada următoare. Deşi rezultatul te cam sperie, înainte de a deveni nervos şi a-ţi sări ţandăra, analizează un pic şi gravitatea acestor aspecte, nu doar numărul lor. Dacă le aşezi pe toate pe o listă, da, par multe, dar dacă le-ai lua la bani mărunţi, ţi-ai da seama că sunt chestiuni minore. Multe şi mărunte, la urma urmei, încât ar fi de ajuns un efort suplimentar de voinţă şi ai şterge dintr-o dată câteva puncte de pe lista ta. Nu te îngrijora că s-au acumulat atâtea, ci ia-le pe rând, una câte una, pentru că sunt uşoare şi scapi repede de ele.

Horoscop 16 februarie 2020 – Balanță

Numai cu iubire şi înţelegere poţi trata situaţia bruscă ce te ia azi prin surprindere. Altădată ai fi reacţionat impulsiv, agresiv, sub imperiul nervilor, dar de data aceasta dai dovadă de imensă toleranţă şi tratezi totul cu calm. Nu te grăbeşti, nu te aprinzi ca o flacără, ci încerci să priveşti lucrurile cu un dram de detaşare. Asculţi ce-ţi transmite inima, care îţi spune că nu te agiţi, că nervii strică totul, deci priveşte lucrurile cu sufletul deschis. Nu te lăsa influenţat de factorii de stres din jur, ci continuă să priveşti totul zâmbind, fără grabă.

Horoscop 16 februarie 2020 – Scorpion

Intuiţia ta nu greşeşte, deci, dacă te bazezi pe ceea ce îţi transmite vocea ta interioară, faci o alegere excelentă. Există multe motive de îndoială asupra lucrurilor de care te ocupi, dar ai norocul să observi şi ceea ce alţii nu văd şi deci poţi înţelege mai corect situaţia. Simţurile tale subtile, poate chiar şi cu o notă paranormală, sunt atuurile tale de azi, pentru că ele scot la iveală aspectele secrete, bine ascunse în spatele unor aparenţe înşelătoare. Le presimţi, le descoperi şi astfel ştii de ce să te fereşti la o adică!

Horoscop 16 februarie 2020 – Săgetător

Uneori, nu ştii să profiţi de şansele bune ci le laşi să treacă pe lângă tine din cauza inhibiţiilor sau a neîncrederii în propria persoană. Ţi se oferă pe tavă un moment benefic ţie, dar s-ar putea să nu pui mâna pe el din cauza pesimismului. Spui nu la orice, îţi găseşti numai defecte şi dacă îţi pui singur beţe în roate, cum ai vrea să duci la capăt ceea ce ai început. Te laşi prea repede învins de obstacole şi nu ai de ce te agăţa ca să scapi de această stare de neputinţă. Ai tendinţa de a da vina numai pe tine sau… pe ghinion.

Horoscop 16 februarie 2020 – Capricorn

Aruncă o privire înapoi, în trecut, pentru că acolo se află un eveniment de care eşti încă foarte ataşat emoţional şi care mai are efecte şi astăzi. Fie că readuci la lumină o veche pasiune, fie că ai ocazia de a retrăi acel moment superb din nou după atâta vreme, sufletul tău râde de fericire, de-a dreptul încântat că ţi se mai oferă odată! Poate revezi oameni dragi de demult, o fostă iubire sau un loc ce are pentru tine semnificaţii speciale, generatoare de emoţii minunate.

Horoscop 16 februarie 2020 – Vărsător

Ai avea nevoie de un stimulent care să-ţi dea curaj să porneşti într-o direcţie faţă de care ai o mare atracţie, dar intuiţia îţi spune totuşi să mai aştepţi. Stimulentul trebuie să fie cât se poate de puternic, pentru că nu ajunge doar să vrei să atingi un anumit scop, ci să te poţi baza şi pe resurse bine definite. Da, momentan există dorinţa, mai ai nevoie şi de ambiţia care să te ducă acolo unde doreşti, voinţă care momentan e un pic ştirbită de temeri personale de genul „oare sunt capabil să obţin acel lucru?”. Da, eşti, deci ce aştepţi?

Horoscop 16 februarie 2020 – Pești

Iei taurul de coarne şi îţi exprimi deschis o părere deşi toată lumea se aşteaptă la tine la o reacţie timidă sau la un accept tacit, fără a avea curajul răspunderii. De data aceasta îi uimeşti pe toţi cu atitudinea ta fermă, arătând că ai ceva de spus şi că vrei ca părerea ta să fie respectată. Profită de acest curtaj fantastic de a te exprima liber, pentru a ieşi în faţă sau pentru a te prezenta în faţa unei comisii menite să dea o notă pentru prestarea ta. Pregăteşte-te sufleteşte şi spune clar ce gândeşti!

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top