Connect with us

Horoscop

Horoscop 16 martie 2017. Pentru Gemeni se întrevede o nouă oportunitate

Horoscop 16 martie 2017. Previziunile pentru ziua de joi. Ce nativi vor avea parte de întâlniri surprinzătoare în această zi!

Berbec

Simți nevoia de interacțiune și îți petreci ziua alături de prieteni pe care nu i-ai mai văzut de mult timp. Energia ta pozitivă este exact lucrul de care aveau și ei nevoie. Sfat: Acordă-ți libertatea de a trăi lucrurile care te fac fericit. Numărul norocos al zilei: 15.

Taur

La începutul zilei este posibil să primești o vizită surprinzătoare, dar plăcută. Vei afla astfel noutăți despre un proiect în care ți-au pus mari speranțe. Sfat: Explorează noi idei dar nu te întinde mai mult decât îți e plapuma. Numărul norocos al zilei: 3.

Gemeni

Un telefon, o scrisoare sau o vizită de la persoană apropiată îți va aduce noi perspective. Dacă îți folosești imaginația la cote maxime, vei reuși să profiți la maxim de această oportunitate! Sfat: Folosește-ți atuurile dacă vrei să obții succesul! Numărul norocos al zilei: 22.

Citește și: Mihai Voropchievici a dezvăluit cum reacționează zodiile la necazuri

Rac

S-ar putea să primiți înapoi o datorie mai veche. La serviciu este agitație și vi se atribui noi responsabilități pe care vă chinuiți să le îndepliniți onorabil. Sfat: Cu puțină concentrare poți trece peste orice obsatcol! Numărul norocos al zilei: 12.

Citește continuarea în pagina următoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top