Connect with us
Horoscop 16 octombrie 2017. Fecioarele să nu pună la suflet mici răutăţi

Horoscop

Horoscop 16 octombrie 2017. Fecioarele să nu pună la suflet mici răutăţi

Horoscop 16 octombrie 2017. Previziuni pentru 16.10.2017! Gemenii au toate motivele să aştepte cele mai bune lucruri.

Berbec

Pentru a ajunge la roadele pe care le visezi ti se cere o investitie masiva de energie, de ambitie, de rabdare. Le detii pe toate deci merita sa le focalizezi pe toate in acelasi sens, deoarece reusita va fi deplina. Nu te astepta insa nici la un drum usor sau scurt, ci e cale lunga pana acolo unde vrei sa ajungi, dar la vointa si sarguinta de care dai dovada, esti capabil de rezultate demne de toata lauda. Apuca-te chiar de azi sa faci ceva in directia dorita, pentru ca e inceput de saptamana: o caramida pusa acum va deveni punct de plecare spre o constructie de exceptie, ce se ridica lent, cu ambitie si rabdare!

Taur 

E o placere sa muncesti, pentru ca te ocupi de activitati pe sablonul talentelor tale. Pune-le mai bine in valoare, scoate la lumina ceea ce stii si, mai ales, ceea ce-ti place, pentru ca sunt mari sanse ca o pasiune extra-profesionala sa devina, mai tarziu, punctul de plecare a unui nou serviciu pentru tine. Merita sa te gandesti si la alte directii in cariera, si ce poate fi prima tinta spre care iti indrepti gandurile daca nu pasiunile, hobbyurile si placerile tale personale. Nici nu stii cum talentul tau de a vorbi, de a scrie, de a vinde se poate transforma rapid intr-o sursa de venit pe termen lung.

Gemeni

Cat timp faci totul ca la carte, conform legii, ai toate motivele sa astepti rezultate dintre cele mai bune. Orice abatere de la un regulament dictat de altii mai presus de tine se poate solda cu amenzi de care chiar nu ai nevoie, deci incearca sa faci totul cum trebuie, cum ti se cere si cum e cinstit. Vei fi foarte multumit sa obtii ceva pe cai complet legale si pe forte proprii, fara a te simti cu musca pe caciula in nicio directie, cei care fac totul pe cai juste vor fi apreciati si mai ales recompensati, ca atare mergi pe drumul cel drept pana la roadele meritate!

Rac

Cineva iti da un sfat pe care merita sa il iei in consideratie. Iti transmite ca, in situatia de fata, cel mai bine e sa stai pe loc, sa nu faci nici un gest inainte, ori pentru ca problema se va rezolva de la sine, ori inca vor mai aparea unele aspecte care pot schimba lucrurile. Deci tine cont de sfatul impartasit de cel de langa tine, pentru ca iti vrea binele si va fi in avantajul tau. Va veni o zi cand vei descoperi efectele pozitive ale sfatului sai si ii vei transmite recunostinta ta pentru felul in care a reusit sa te opreasca la timp sa nu faci o greseala. Stai pe loc, asta e cheia!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top