Connect with us
Horoscop 17 octombrie 2020. Vezi ce scrie azi în stele pentru zodia ta

Horoscop

Horoscop 17 octombrie 2020. Vezi ce scrie azi în stele pentru zodia ta

Horoscop 17 octombrie 2020. Prima zi de weekend nu va fi la fel de bună pentru toate zodiile. În timp ce unele nu vor avea niciun stres și se vor bucura de timpul liber, altele vor munci mai mult decât în timpul săptămânii, pentru că unele lucruri au rămas nerezolvate în timpul săptămânii. Află din ce categorie faci parte și ce te aștepta sâmbătă.

Horoscop 17 octombrie 2020. Berbec

Ai mult mai multă creativitate decât crezi, mai ales astăzi, când universul îți trimite o atitudine pozitivă, pe care nu ai mai experimentat-o de multă vreme. Ai încredere că lucrurile vor merge bine și continuă să zâmbești pe parcursul întregii zile, pentru că doar așa vei duce toate planurile la bun sfârșit. Este timpul să nu vă mai faceți griji cu privire la ceea ce este bine sau rău și să faceți doar cum simțiți că trebuie.

Horoscop special

Taur

De obicei poți fi tolerant la aproape orice, dar astăzi nivelul tău de sensibilitate este ridicat și temperamentul tău nu te ajută deloc. Evită orice conflict, pentru că ai putea să regreți faptele tale de azi și să îți faci mai mult rău decât ai crede. Ar trebui să faceți tot ce puteți pentru a evita pe toți oamenii care vă provoacă și nu vă dau pace, pentru că nu vă place să vă afllați în astfel de situații.

Gemeni

Persoanele care nu sunt de acord cu voi astăzi ar putea fi enervante și supărătoare, dar au dreptul la propriile opinii, oricât de greșite ar fi ele. Astfel, respectă-le deciziile și nu te mai opune, pentru că va veni și rândul tău să vorbești pentru ei și nu îți va plăcea să fi tratat într-un astfel de mod. Fiecare este liber să spună ceea ce crede, atâta timp cât i-a fost solicitat punctul de vedere chiar de către tine.

Horoscop 17 octombrie 2020. Rac

Cine nu se simte bine atunci când merge la cumpărături și își face poftele? Totuși, veți avea nevoie de mai mulți bani în următoarele săptămâni și ar fi foarte înțelept să economisiți cât de mult puteți, pentru a nu fi nevoit să apelați la ajutorul celorlalți, la împrumuturi. Dacă ai nevoie, ia cu tine un prieten, pe care să îl rogi să te atenționeze atunci când i se pare că sari calul și cheltui prea mult.

Leu

De ce ai nevoie de fiecare dată de opinia celorlalți? Validarea externă ar putea să te facă să te simți mai valoroasă decât ești acum, dar, în realitate, contează doar ceea ce crezi tu despre tine și cât de mulțumit ești de reușitele tale. Ar trebui să vă simțiți încrezători în ceea ce faceți și să vă mândriți cu ceea ce ați realizat, pentru că, după cum bine vedeți, nu sunteți deloc la un nivel mic, din contră, ați ajuns departe.

Fecioară

Este timpul să vă lăsați zona de confort în urmă și să vă deschideți mintea și inima către lucruri noi, care vă vor ajuta foarte mult.Asumați-vă un risc și vedeți ce se întâmplă. Cu siguranță vă veți simți mai împăcați că ați reușit să vă autodepășiți. Dacă îndepărtați lucrurile care vă încurcă sau vă frustrează, evoluția voastră ar putea fi una uimitoare, la care nu v-ați fi gândit până acum.

Horoscop sfârșit de an

Balanță

Speranța este cuvântul pe care trebuie să-l repeți și pe care nu trebuie să îl uiți în această zi. Indiferent cât de puțin probabil pare succesul din locul în care stai acum, se pot întâmpla lucruri uimitoare în această zi. Trebuie să gândești ,pozitiv pentru că știi în inima ta că se pot întâmpla multe dacă ai o atitudine potrivită și te încrezi în forțele tale, mai ales că ești foarte activ în ultima vreme.

Horoscop 17 octombrie 2020. Scorpion

Luați lucrurile încet azi și acordați-vă timp pentru a vă putea concentra pe a spune lucrurile potrivite oamenilor potriviți, mai ales dacă sunteți într-o situație delicată și nu prea vă permiteți să faceți vreo greșeală. Ar trebui să te controlezi, dar și să fii foarte încrezător, pentru că știi ce putere de convingere ai, dar și pe ce argumente clare te bazezi. Adăugarea unei picături de umor la situație vă va ajuta să câștigați teren.

Săgetător

Nu poți fi întotdeauna la fel de generos pe cât ți-ai dori să fii cu prietenii tăi. Când nu ai timp, nu ai timp, iar când nu ai bani, situația e la fel. Nu poți sta la dispoziția lor în orice moment, deși ți-ai dori, pentru că  nu vrei să-i dezamăgești. Totuși, dacă sunt prieteni adevărați, nu se vor supăra și vor înțelege că te afli în situația de a nu le putea oferi ajutorul. Te vor respecta mult mai mult dacă ești sincer cu ei.

Capricorn

Universul știe că meritați o relație bazată pe respect și cooperare reciprocă. A venit momentul să vă ridicați ceva mai mult standardele și să fiți mai pretențioși cu privire la ceea ce aveți nevoie și să nu mai puneți dorințele altora mai presus de ale voastre. Voi sunteți cei care contați cu adevărat, iar celălalt vă va accepta așa cum sunteți dacă are intenții serioase cu voi. Fiți mai atenți la orice decizie luați!

Vărsător

Vă simțiți atât de puternici și independenți, încât nu doriți să faceți compromisuri, iar oamenii ar putea interpreta asta într-un mod greșit. Uneori este bine să mai lăsăm de la noi, să renunțăm puțin la orgoliu și să facem lucrurile așa cum trebuie. Vă puteți pune ideile în acțiune și puteți începe cu acele planuri ambițioase pe care le-ați formulat de atât de mult timp, dar nu refuzați niciun ajutor din partea celorlalți.

Horoscop 17 octombrie 2020. Pești

Aruncați o privire asupra sănătății și a dietei voastre astăzi. Lucrurile s-au schimbat mai mult decât îți dai seama și a venit timpul să faceți câteva schimbări, pentru că situația ar putea scăpa de sub control.Investigați idei noi despre cum să mâncați mai sănătos și adoptați un stil de viață mai îngrijit. Faceți sport, consultați chiar un specialist care să vă îndrume și puneți noul plan în aplicare.

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top