Connect with us

Horoscop

Horoscop 17 septembrie 2017. Nativii din Balanţă sunt predispuşi la manipulare

Horoscop 17 septembrie 2017. Racii sunt sfătuiţi să se pregătească pentru schimbări majore

Citeste horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

Uneori iti vine sa spui si tu gata, destul, ajunge! Fa-o azi, e spre binele tau, pentru ca orice exces lasa urme asupra ta. Te simti epuizat de prea plinul de emotii si de evenimente, dar numai de tine depinde sa le tii sub control, sa inveti sa mai si pui frana la un moment dat. Nu te obliga nimeni sa-ti asumi mai mult decat poti duce, tot asa cum nu e spre binele tau sa pretinzi mai mult decat poti obtine, ca atare, cand te apuci azi de treaba, ramai modest, calculat, rezervat, investind exact atatea resurse cate e necesar. Stii vorba aceea: nici prea – prea, nici foarte – foarte.

Taur

Profita de o zi mai lejera pentru a-ti pregati strategia pe termen lung cu privire la bugetul familiei, la afacerile proprii, la viitoarele tale investitii, pentru ca ceea ce decizi acum va avea efecte promitatoare in perioada urmatoare. Nimeni nu te intrece cand vine vorba de stabilirea unei strategii financiare, ca atare pune-ti mintea la contributie pentru a descoperi incotro sa vaslesti pentru un venit mai sigur, pentru un profit mai consistent, pentru o viata mai buna. Un prim pas spre bunastare e adoptarea unei atitudini pozitive de viata, pentru ca daca iei in brate doar termeni ca sarac, lipsuri, datorii, fii sigur ca numai acestea se vor tine scai de tine!

Gemeni

Ceea ce primesti azi de la oamenii cu care intri in contact este de mare valoare, ca atare iesi in intampinarea celor care au ceva important sa-ti transmita. Nimeni nu va bate la usa ta sa te intrebe daca esti pregatit sa afli o noutate sau sa te alaturi unei aventuri interesante, ci totul depinde de tine: sa fii la locul potrivit in momentul potrivit pentru o sansa deosebita. Se poate spune ca azi se decide calea ta pe cateva luni de acum inainte, ca si cum ai fi gata sa iei o decizie sau sa adopti o strategie complet noua ce va duce la succes.

Rac

E o zi extrem de capricioasa: acum toate par sa se miste intr-o viteza uimitoare, acum parca toate au alunecat intr-o zona pasiva si nu se mai petrece nimic. Fii pregatit pentru mari schimbari de toane de la o clipa la alta, pentru ca nu reusesti sa-ti mentii tonusul la acelasi nivel pe parcursul zilei. Starea ta psihica e precum un zigzag, deoarece treci de la plus la minus si inapoi cat ai clipi. Vin vesti atat de contradictorii cu efect bomba, incat e si normal sa ai asemenea manifestari fluctuante. Nimic din ce te socheaza acum nu ramane la aceeasi intensitate prea mult timp, tot asa cum ceea ce pare linistit si tern acum, nu-si va pastra calmul prea mult timp. Esti ba sus, ba jos, ca barca pe valuri!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top