Connect with us

Horoscop

Horoscop 18 aprilie 2017. Fecioarele trebuie să depășească un obstacol

Horoscop 18 aprilie 2017. Nativii din Leu se bucură de împlinirea unui vis iar Scorpionii vor să facă o schimbare în viața lor.

Citește horoscopul zilnic pentru zodia ta!

Berbec

E o placere sa treci prin locuri de care te leaga amintiri intense, ba chiar ai ocazia de a regasi prieteni de demult, colegi de odinioara, persoane de care se leaga intr-un fel sau altul copilaria sau tineretea ta.

Amintirile frumoase revin la lumina vii si puternice de parca abia ieri s-au intamplat, si totul datorita oamenilor pe care ai ocazia sa ii intalnesti si vestilor bune care ajung la urechile tale. Poti afla o multime de aspecte din trecut, pe care nu le-ai mai auzit pana acum, incat poti spune ca te mai pui si tu la curent cu stirile, poate din urma cu cativa ani si pana in prezent.

Taur

Cat timp urmezi strategia pe care ti-ai propus-o cat mai relaxat, fara stres si fara incrancenare, vei ajunge la visul tau cel mare cu bucurie. Victoria nu e departe, dar nu trebuie sa dezechilibrezi nimic in urcusul tau: nici sa sari peste etape, nici sa te stresezi mai mult decat e cazul, nici sa te dai peste cap pentru a ajunge mai repede acolo.

Lucrurile pot evolua lent, armonios si bine, incat nici tie nu-ti vine a crede ce frumos se aseaza toate, si asta numai datorita capacitatii tale de a-ti pastra calmul pana la capat. Nu te enerva pentru nimic in lume, ci ramai zen orice ar fi, si ai sa vezi imediat efectele acestei atitudini!

Gemeni

Calatoriile acestei zile sunt intesate de conflicte si certuri de la orice fleac. De la violenta celor participanti la trafic pana la dispute prin telefon, a lua legatura azi cu ceilalti e un stres major!

Aproape ca ai vrea sa te retragi in banca ta, sa te izolezi de toata lumea, de vreme ce orice incercare de a intra in contact cu ceilalti se soldeaza cu un mic scandal. Nu esti tu vinovat de aceasta stare de tensiune, ci interlocutorii tai care sunt grabiti, nervosi, agitati, care isi elibereaza tot stresul pe ceilalti. Ai ghinionul de a le trece chiar tu azi prin cale.

Rac

Atmosfera este foarte contradictorie in jurul tau. Tu te-ai apucat serios de o activitate de durata, in care nu simti nevoia sa te grabesti, in timp ce colaboratorii tai incep sa te preseze sa ajungi mai repede la rezultate.

Nu poti da randament in acest ritm, pentru ca e totusi o actiune ce necesita concentrare, atentie, lucru fara graba, deci, daca te lasi influentat de cei agitati de pe margine, incepi sa faci greseli. Fa totul ca la carte, asa cum consideri tu de cuviinta, pentru ca sub asemenea presiune nu poti ajunge la roadele dorite. N-au decat sa te astepte ei pe tine!

Citeste continuarea in pagina urmatoare

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top