Connect with us

Horoscop

Horoscop 18 decembrie 2018. Zi dificilă pentru două zodii

Horoscop 18 decembrie 2018. Citește horoscopul zilnic și vezi ce anunță astrele pentru ziua de astăzi. Se anunță o zi dificilă pentru două zodii.

Horoscop 18 decembrie 2018 BERBEC

Oricât ai încerca să rămâi diplomat şi amabil în mediul în care te afli, nu poţi tolera la nesfârşit atitudinea agresivă a unora din jur.

Te abţii până la un punct să nu ripostezi, să nu răspunzi la atacuri, dar încearcă să nu foloseşti aceleaşi arme ale celor care te atacă, adică adu-ţi aminte întotdeauna de bune maniere, de politeţe, de toleranţă, ca să nu arăţi inamicilor tăi că te irită.

Zâmbeşte, chiar şi fals dacă e nevoie, dar nu riposta la fel de dur ca ceilalţi, ca să nu le ai satisfacţie că te-au enervat. Ei exact asta urmăresc: să te scoată din pepeni!

Horoscop 18 decembrie 2018 TAUR

Iubirea cere responsabilitate, fermitate, maturitate, nu mai e de joacă. Simţi că pe umerii tăi apasă acum o greutate cu totul specială. Vine vremea unor angajamente serioase din partea ta, prin care trebuie să-i arăţi persoanei iubite ce eşti în stare să faci pentru relaţia voastră.

E vremea logodnelor sau căsătoriilor, a mutării împreună sau a legămintelor de iubire în care nu mai e loc de distracţie, de glumă, de experimente.

Dacă nu ai făcut pasul căsătoriei, începi să te gândeşti din ce în ce mai serios la asta, pentru că doar o astfel de sarcină matur asumată i-ar arăta celui drag ce eşti în stare să faci pentru a-l păstra alături.

Horoscop 18 decembrie 2018 GEMENI

De tine depinde să ieşi din pasa fragilă emoţional în care te-au tras alţii fără voia ta, ca atare părăseşte tu singur acel loc în care simţi că planează tristeţea, suferinţa, sărăcia, boala.

Tu nu rezonezi cu problemele celor din jur, oricât de empatic ai fi, ca atare gândeşte-te mai presus de orice la liniştea ta, la pacea ta interioară şi exterioară, la zâmbetul de pe propriul chip, şi pleacă din acele spaţii tensionate.

E o chestiune de voinţă să spui adio dramelor care chiar nu te privesc pe tine, deci de ce te sacrifici pentru că altul, alături de tine, nu a ştiut să-şi rezolve problemele? Ce vină ai tu?

Horoscop 18 decembrie 2018 RAC

Fii cu mare băgare de seamă la bugetul propriu, pentru că azi trece un mare pericol prin calea ta. Numai prudenţa ta caracteristică te poate ţine departe de eventualele urmări nedorite, ca atare rezistă oricărei ispite care-ţi face cu ochiul.

Chiar dacă te atrage vreo afacere ce promite multe, chiar dacă vrei să cumperi un obiect de care crezi că ai mare nevoie, dacă te laşi convins de tentaţie rişti să rămâi fără o sumă de bani ce se va dovedi a fi foarte necesară în altă direcţie.

Nu intra în banii puşi deoparte cu alt scop şi încearcă să ţii banii la saltea, pentru că rişti să pierzi enorm, trecând de la plus la minus într-o clipă.

Horoscop 18 decembrie 2018 LEU

Caută adânc în sufletul tău şi găseşte acea picătură de fragilitate pe care încerci s-o ţii ascunsă, din nevoia de securitate. Nu vrei să arăţi lumii că poţi fi şi sensibil, că ai şi tu defectele şi temerile tale, şi de aceea le ambalezi pe toate într-o aură atotputernică şi raţională.

E bine să ai un scut protector la îndemână, numai că sunt momente în care e recomandabil să laşi garda jos şi să scoţi la lumină sufletul.

Aşa vei face şi azi, când nu vei mai rezista emoţiei şi suspini la o situaţie pe care altădată ai fi gestionat-o lucid, mental, rece. Clar că cineva te-a îngenuncheat cu un impuls emotiv nemaiîntâlnit!

Horoscop 18 decembrie 2018 FECIOARĂ

Azi ai nişte emoţii cu totul aparte în preajma unor persoane care emit energii puternice. Tu devii un fel de antenă a acestor stări, le recepţionezi şi le amplifici şi mai mult, fie bune, fie rele. Eşti sensibil la orice stimul, simţurile tale sunt ascuţite la maxim, şi simţi tot ce se petrece în jurul tău prin intermediul inimii.

În interiorul tău sunt catalizate toate aceste emoţii şi transformate în reacţii ale corpului. O veste proastă se traduce printr-o stare de disconfort fizic. O veste excelentă generează o explozie de energie pozitivă.

Deci tot ce vine spre tine sub formă de senzaţii se manifestă prin reacţii în funcţie de polaritatea emoţiei: cu plus sau cu minus.

Horoscop 18 decembrie 2018 BALANȚĂ

Ai o ocazie unică de a te afirma, de a ieşi în faţă şi a-i demonstra atu-urile cu care eşti înzestrat. Este şansa ta, nu o rata din cauza unor slăbiciuni de moment.

Ţi se cere putere de convingere, un dram de tupeu, curajul de a face ceva ce nimeni altcineva nu ştie, pentru că azi se remarcă numai oamenii care îşi cunosc cu adevărat propria valoare şi unicitate.

Ai un as puternic în mânecă de care trebuie să te foloseşti cu maximă încredere, pentru că o eventuală competiţie te poate propulsa chiar pe tine în frunte. Fă un pas în faţă şi arată la ce eşti tu cel mai bun!

Horoscop 18 decembrie 2018 SCORPION

Dacă discuţi şi cu alţii despre planurile tale cele mai frumoase, ai putea primi o mulţime de sfaturi folositoare care te-ar putea trimite mai repede spre scopul tău final.

Nu păstra doar pentru tine proiectele la care visezi, oricât de ciudate ar suna pentru alţii, pentru că azi ai putea descoperi şi alte persoane cu vise similare şi poţi urma sfaturile venite de la acestea.

Nici un vis nu e nici prea îndrăzneţ, nici prea înalt pentru nimeni, şi poţi vedea că şi alţii visează la fel ca şi tine. Nu te teme că visezi ceva ce pare, pentru mulţi, imposibil. Azi vei întâlni oameni care au reuşit să-şi împlinească visul, chiar dacă iniţial părea doar o iluzie, semn că se poate orice!

Horoscop 18 decembrie 2018 SĂGETĂTOR

Dacă atmosfera nu e armonioasă în mediul în care te afli, fă tot posibilul să ieşi din acel spaţiu undeva unde să te simţi mai bine. Ai nevoie de o călătorie, de o detaşare de ceea ce se petrece acasă, pentru că acolo se discută doar despre probleme, lipsuri, necazuri, care te vor afecta profund.

Dacă poţi face abstracţie de tot ce se întâmplă în mediul tău obişnuit şi să pleci oriunde vezi cu ochii, ai fi mult mai fericit. Ai nevoie de oameni, chiar şi de persoane complet străine, pentru a mai schimba un pic decorul, astfel încât să te detaşezi de balastul emoţional de acasă.

Horoscop 18 decembrie 2018 CAPRICORN

Nu e bine să te bucuri de răul altuia, dar dacă necazul lui vine ca urmare a unor fapte rău intenţionate ale acestuia, nu poţi să nu jubilezi când îl vezi că-şi plăteşte acum propriile fapte.

Chiar dacă nimeni nu e corect şi chiar şi tu, un om cinstit prin definiţie, mai apelezi uneori la gesturi necinstite, ai un sentiment ciudat de satisfacţie uşor maliţioasă că ţi-ai dat rivalul la o parte iar acesta suferă consecinţele fostelor sale erori.

A venit vremea ca acesta să plătească pentru ce ţi-a făcut, dar ai grijă să nu-i întorci lui gestul printr-un fapt la fel de reprobabil. Nu face ca el doar din răzbunare!

Horoscop 18 decembrie 2018 VĂRSĂTOR

Nedreptatea devine insuportabilă pentru tine, şi te ridici cu vehemenţă împotriva celor care nu ştiu să respecte adevărul sau legea.

Că e vorba de legi scrise încălcate de unii cu bună ştiinţă, sau de nişte legi ale bunului simţ de care unii nu ţin cont, te irită atitudinea obraznică a unora şi încerci să iei unele măsuri severe.

Luptă cu cei care nu vor să se supună acestor reguli, pentru a nu-i lăsa să câştige ceva pe nedrept. Când e în joc adevărul sau justiţia, nimeni nu te poate opri, şi eşti gata să militezi pentru a le redobândi şi a le impune în faţa tuturor ca puncte de reper.

Horoscop 18 decembrie 2018 PEȘTI

Ai grijă cui te alături azi, deoarece succesul tuturor proiectelor de azi depinde enorm de anturajul în care nimereşti. Dacă aduci alături de tine oameni care rezonează la dorinţele tale, la ideile tale, la principiile după care te ghidezi, totul va merge ca pe roate.

Dar dacă atragi ca un magnet oameni diametral opuşi ca mentalitate, sau gusturi, fii sigur că baţi pasul pe loc…

Ignoră pe cei care te invită să te alături într-un plan cu care nu eşti de acord, la care simţi că nu poţi să-ţi aduci contribuţia, altfel va fi o zi fără rezultate demne de laudă. Fii exigent cu tovarăşii de lucru!

Horoscop zilnic oferit de ACVARIA.COM.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Horoscop

To Top